szerintem jelöljük meg a B választ .odáig h felhívjam majd holnap jutok el.
egyébként igen.szeretem a macskákat.és úgy gondolom neki is ugyanannyi joga van élni mint bármelyik embernek.sőt 1es embereknél több joga van élni
Az lehet! Már azt hittem kötekedni akarsz! Vagy csak azért van mert megittam egy csomó sört,és ilyenkor én kezdek kötekedni?
Felhívtad az alumínium hegesztő gyereket? Van egy másik is,ha ez nem csinálja meg.
Csokifijú!
Oda tudsz érni ma hozzám fél5-re, bőrruhát próbálni?
Csak mert nagyon korlátozott az időm, becsúszott még egy pár elintéznivaló, úgyhogy fél órát tudok Rád szánni!
Sajna ez van.
Arra gondoltam hogy természetes hogy nem a Viper nyer mert az egy utcai sportkocsi.A másik meg egy teljesen új fejlesztésű,más kategóriájú fényszóróval felszerelt gokart
egyébként igen.szeretem a macskákat.és úgy gondolom neki is ugyanannyi joga van élni mint bármelyik embernek.sőt 1es embereknél több joga van élni
Felhívtad az alumínium hegesztő gyereket? Van egy másik is,ha ez nem csinálja meg.
Jó játékot :D
Mikor jössz Győrbe?
Amúgy a városban járok, csak a számodat nem tudom.
Dolgunk akadt 6-ra meg asztalunk van .
Viszont ha jársz a városban rámcsöröghetnél, meg kéne szabadítani az SD kártyát néhány videótól .
Lesz valami délután? Vagy valamikor?
Oda tudsz érni ma hozzám fél5-re, bőrruhát próbálni?
Csak mert nagyon korlátozott az időm, becsúszott még egy pár elintéznivaló, úgyhogy fél órát tudok Rád szánni!
Sajna ez van.
és pontosan mikor?