Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetleg? Üss a szádra!
fogalmam nincs mi az...
biztos hogy Jánosunk magasan képzett a szegecselésben, valoszinű van belőle diplomája, esetleg doktorija...
max leharapod a léc végét
akarsz róla beszélni
ezért nem szabad felnézni mikor kiszállsz, mert ha nagyon bámulod a mechanikát pofára esel a léccel....

mekkora ho esett az éjjel nálatok, itt lejött bő 10 centi friss ho
melyik kicsoda látom ott Bálintbát, Csikabát, Gabibát
ezért szépek a műszaki, gépész pályák
folyamatos tanulás
kivétel a János
beszéljünk inkább a ladomat szelepekröl
a pelenka az oldalkocsis jawahoz amugy is alap...
vagy így
még infó de ez 5000 ft lessz
http://www.prospot.hu/riveting...
hihetetlen bonyolult szerkezeteken megy át egy felvonó. halad x sebességgel folyamatosan. azt látod a kar ami ráfog a sodronyra mintha rá volt hegesztve. aztán mikor beér a kiszállo beszállo részhez elkezd müködni mindenféle mecahanika ami átveszi átrakja ide fesziti oda fesziti közbe amibe te ülsz a többihez képest belassul. hogy ki tudj szállni. közbe meg ugy néz ki hogy a kötés nem old ki a fogókarnál. szoval nem lehet kinézni hogy lasul be csak az az egy kocsi amiből épp kiszállnak mikor fix kötélen megy az egész.
ja és meddig használtad
mert van itt olyan hogy statikus és dinamikus dolgok
ja meg közbe bepisál
végül is el tudlak képzelni ahogy régi motoros bőrsapkában, meg motoros szemüvegben pucsitasz az oldalkocsiban, és közben folyik a nyálad mint dumb és dumbernak...
Elnézést, ez csavarozható...
vagánykodott a vadászgépes srác, hallotam ezt a sztorit
itt is leszakadt valami, a beülős kocsik mégsem potyogtak le, van valami védelmi fék cucc rajta...
amugy raktam már össze ilyet ugy mint a talonoson a képen hogy süllyesztett imbuszfejü 8.8-as csavar, önzáros anya, plusz menetrögzitő és a biztonság kedvéért még a menet végét picit kalapács sarkával nehogy mégis lejöjjön, na az is örök élet + 1 év
Semmi, valóban szép, de erre szintén rá kell szegecselnem a fogaskereket... Tehát ott tartok, mint a gyárival. A kép amúgy csalós, nincs annyira rossz állapotban a kosár, mint látszik. Az árnyékok miatt látszik annyira beverődöttnek.
muhahahaha ezen beszartam hülye állat
Mondom, kevesen értékelik!
nem azért de ez hibátlannak látszik mi bajod vele?
mondjuk ha már választható opcio, nekem ha már nem állna fel inkább egy 911-ben ücsörögnék mint egy oldalkocsis jawaban

persze izlések és pofonok...