Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán áruljátok már el nekem, hogy ugyan miből érzitek ezt a pusztán elméleti szakember dolgot? (most ha geci lennék akkor azt kérdezném, hogy csak nem a vizeletetek ízéből? de nem vagyok geci, ezért nem kérdezem )
Mert én inkább gyakorlati ember vagyok, csak az évek alatt azért ragadt rám minden, na meg úgy vagyok vele ha már csinálok valamit akkor az tőlem telhetően a legjobb legyen. Persze ez nem mindig sikerül, de ha nem is akarod, akkor tuti nem is lesz belőle igazán értelmes dolog.
Eddig a táblázatig is úgy jutottam el, hogy nem értettem azt, hogy a különféle C3-as csapágyak között miért van beszerelés után futásban különbség, más szóval az egyik szorult, a másik szépen futott ugyan abban a fészekben, melegen szerelve...
A szerelést taknyosként kezdtem, szinte semmit nem tudtam, ezért próbálok alapból azoknak segíteni akik hiányos infókkal vágnak bele, mert tudom milyen szar dolog. Az más téma, hogy általában mindig ez a vége, hogy az önérzetes kókler még meg van sértődve, mert mi az, hogy kioktatod, neki elég ez a tudás mindenre (többnyire fetrengeni a disznók mellett a dagonyában)

Ezt a gépet amivel ezt a felszólítást összehoztam, hiányosan vettem apró darabokban és saját kezűleg lapátoltam össze, igaz akkor már nem ez volt az első és még ez sem volt 100-as mert nagy gáznál elcsúszott a kuplung, és mikor a hátamon szirénázott a rendőrautó ezzel már nem foglalkoztam, viszont mire átszeltem így a várost a "titkos" ösvényemig ahol leráznám, az utolsó 500m-en emiatt túlmelegedett és megragadt, ezért lebuktam.
Régi szép idők, gyerek fejjel... a többiek, a vagányabbak, ekkortájt itták az első sörüket, első cigi, én meg általános iskolás tudással már működőre csináltam olyan mocit (P20) amit sokszor még szakembereknek sem nagyon sikerült. Ennyit az elméleti ember elméletetekről
az ki van zárva...aki kicsit is tanult ilyet..nem mond ekkora bb ket (bődületes baromságokat)

na mesélj csak hamár ez a z 5ik erefes ktmeed...
miben más az sxs 450...a futóművek okés..de a blokk?
nekem csak a 3dik,...de a berg is nagyon hasonló volt..hengerfej dettó..többi semmi

nekem ez nagyon gyanús hogy nem lesz több...legalábbis egy darabig...mert ez marad még valszeg sokáig..mert nagyon komálom az egészet...
De vannak ám bajok! Nem is kicsit!
bakker gondolj bele hogy a fazi atom fizikát tanult, sokáig a paksi atom erőműben dolgozott vezető beosztásban, és mégis ilyeneket beszél... bazze vannak bajok itt...
Szerintem totálra volt szívva,mert tisztán nem beszélhet ekkora faszságokat az ember! De az is lehet hogy elesett egy vak komondorba és beütötte a fejét.
Az ATV-n vannak ilyen telefonon gyógyítók,
mi lenne ha megpróbálkoznál pozitív energiák küldésével, és meggyógyulna!
Viccet félre téve kösz hogy válaszra méltattál.
Egyébként valamennyire képben vagyok ez az 5. ilyen blokkos KTM-em, volt Fc 450-em is úgy hogy rokon lelkek vagyunk, vagy csak azonos motorjaink voltak.
Az SXS-t is zörgősen vettem, szét-össze + sebességet bele.
De ez a hang bosszant, nem normál kelepelés.
1et elárul6ok
az a csapágy nem ad hangot..mi elrősödik és beálitod a nagy szelephézagot..majd úlyra erősödik megint álitod mert megint nagy a szelephézag..ez ha 2 motorozást még kibir akkro a 3dikon kiderül hogy azért nőtt a za szelephézag nagyon nagyon ..mert a himbagörgőknek lett óverdóz...
az a csapágyaz nem ad hangod..mikor nekem is szétrepült.. mert a kosár felmond6tta a szolgálatot.. az hangtalanul teszi a dolgát
amúgy keresd tovább ha nagyon kutymuty a hangja...

engedd le az olaja t dugó alúl... és nézd emg milyne részecskék vannak az olajába meg a szűrőn.. ha nagyon fémforgácsos..akkor gyanús hogy a hajtókar over...

de amúgy az a gyanús hogy a szelephangokat hallod félre..
ha szivatót visszatolod..elcsendesül.. mert akkor ez ugymond normális kelepelés is lehet .. ha mondjuk blokkvédőd van akkor az még fel is erősiti..
de ezt igy nehéz lenne megmondani.. még élőben is ..nem hogy ..netrŐ ...L
ez kicsit..erős volt..

amúgy energia ellátást a múltkor a ferenc..az frank.. aki még elystejni vénával is megáldott
berakta a kinalyi 1,5 méteres 3 elosztós hosszbbítobol levett a semmiből 2000wattot...
lehet olyat kéne venni az országnak..sok sok kínalyi hosszabbítót
HHUUUUU ez nem volt semmi
igy parkol egy profi...

http://youtu.be/iRFEixpzZdE
máris hiszek benne
ez befogja az ősrobbanáskor keletkezett energiát
pár forint és ingyen jön a petro
csak hinni kell benne
ini ez valami csapágy illesztési kapcsolás amivel lehet fogni a kossuth rádiot?

valoban áttörés...
Hú, ha lehet én kihagynám azt a posztot
bár lassan abba az irányba halad a fórum
imi a végterméket még lefotozhatom ha akarod... bár nem tudom mennyire fogja vissza adni az eredeti izét állagát, de ha gondoljátok beposztolom ide aztán lájkoljátok... vagy jelentsétek bill gécnek..
biztos hogy a németek nem véletlenül álltak le az összes atom erőművükel... és ennek csak részben volt az oka fukusima...

persze lehetne mondan hogy mostanra rengeteg szélerőművet, meg napelemet épitettek ( bayoroknál szinte minden második háztető tele van vele pakolva, nagyon kedvező támogatási rendszerben megy) viszont a valos áram igénynek ez még a 10%-át sem fedezi....

szerintem tudnak valami tuttit, mert a németek nem hülyék

személyes véleményem szerint részben a beszükült geddonos dolgokra készülnek, tul nagy a népesség és egy atom katasztrofa rendesen oda baszná pár száz évre német földet,
de ez csak személyes gondolat, szoval fene tudja menyi a valos alapja, hogy milyen tények vannak még a háttérben...
nem kell ide atom
ez az igazi áttörés:
...és le sem mérted, meg le sem fotóztad, szóval nem hisszük el

és amúgy meg mindjárt betesz egy rántotta elkészitésis szakkönyvből pár oldal illusztrácoót..
meg átfedéseket...

mert ezt sem tudod rendessen...
és utána leirja hogy amúgy nyugodt...
úr isten...
ez nagyon setét...
a napba is a nukleáris energia...
még jó hogy meg nem magyarázza nagyonokos hogy a mágneses sugárzás ami jön...amitől a sarki fény is van..az is jó..mert akkor ..nagyon kafi...mert ha a föld nem lenne polusos.. akkor megdöglenén a mágneses sugárzástól ..ami amúgy a napból jön..és jó hogy van...
tehát nekünk is kéne egy olyan gép...

az a bajság..hogy amúgy meg..tudomásul kell venni(de nem azért mert ez a marha igy magyarázza..)tudomásul kell venni.. a legbiztosabb és leg környezetbarátibb legkölttség6ékonyabb! energia.. manapság az atom...
ha megfelelő modon kezelikknagyon nagyon hasznos..
nem véletlen az óriás méretű anyahajók.. atommeghajtásúak...
és ott se csak felveszik az embert aztán meg elhanvasztják...

szóval szerintem kifejeztetten jóü dolog..megfelelő modon kezelve ez az atomenergia....csak lehet hogy nem igy kéne tálalni..
dehogy zavartam..
majd mindjárt megirja hogy nem jol készitettem el a rántottámat mert az összetevők aránya nem konfigurál az elkészités sebességével, és különben sem irtam le pontosan melyik összetevő mennyi ideig hány fokon pirult... szoval...
Köszönöm Viktor!
SKF C3 van benne, a porvédők viszont ki vannak pattintva.
Egyébként szépen futnak, viszont hallok valami oda nem illő hangot.
Erős hang durva hibára utal!
De látszólag minden jónak néz ki!
Indításkor pár másodpercig nix hang utánna megjön.
most mér? beköltözött a monty python a parlamentbe... ahogy a cikkben is irták

amugy eddig is ott volt csak probálták leplezni...
kisbarátodat elzavartad.. a sok rosszul elolvasott és megjegyzett zsidajos dolgokkal..én meg még az elméleti tudását szapultam...
biz-tos finom volt..
de elmondom..te ebből is szart csinálsz ..de nem csak te.. mert én is...mert miután megetted .. tested..mint mindent szarrá tevő egység fungcionál.. ez kilyön hátul...kula formában...

de mondjuk ha jó hagymás volt..nyaminyami..akkor azért még a tömegközlekedési eszközökön ezt hasznosít6od..mint helycsináló...
mert a jó lehetettel tudsz helyet is foglalni ..illetve el tudod érni hogy a postán a nyakadba ..az aurádba ne álljon senki