Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg telefonos elérhetőséged van, vagy nem publikus?
na akkor elmondanám hogy mindenkli tudja....
olyan rohadt finom rántottát csináltam az elöbb reggelire.... volt benne kis fej hagyma, parizer kockára vágva egy paprika, és a tojás beleöntése elött kis kockára vágott sajtal megbolonditottam... áá tiz ujjunkat megnyaltuk utána...

gondolom a legtöbb embert ez is anyira érdekli mint a csapágy illesztés, szoval itt a helye a gasgas forumban..

akinek nem tetszik jelentse a dominátornak, de már elfogyott , szoval kérni hiába akar...
furcsa..
de ha a porvédőt ott hagyod...appa a kis menniységű(felsőkategóriás csapágyról van szó... a kis emnnyiségű zsirja teljessen kielégite azt a 5200fordulaton a kenést..sőt...régebben kibillentettük belőle mikor ezeket cseréltük...a nyitott olajjal kent csapágyak ... nem birták addig!
nekem ez furcsa volt hogy miért birja ..de elfogadom.. oszt jaÚ napot...
én azt javaslom.. műanyag porvédővel együtt... egy faxa kolyót tegyéle bele.. vagy a gyári ntn(esetleg fag skf)és nem lesz vele bajod megint egy 100órát...

nekem annó a bergeben a gyári (2002végén-2003elején piacra dobott limitált kategóriás...limited fostajicska edisön 650 volt)abbna a gyári nyitott csapágy hullot szét 3 éves korába.. volt bennen vagy 100 óra sem...
vitte a veztengely magával.. még jó hogy más baj nem lett...

emlékszel rá jódos.. mikro erdőkertesnél leraktuk a motort egy háznál..70km vittél a exc 525tel kétszemélyel kismórágig..onnan kocsiva le a szaromért meg vissza...
de jó kis motorozás volt..
lya nem...mert ha 2 órát mentünk és ott rot6dt le...
na az a berg az volt az ami minden második motorozás vagy kötélvégen húztuk vissza a kocsiig..vagy el kellet meni érte kocsival...
Köszönöm.
google ban talán ntn 6201 lu ra dob jókat
zárt a megoldás ..az van amotorban... gumis porvédős

0625062014 BALL BEARING 6201 8 euro
De a VÉGÉN csak EGY maradhat...
mindenki jelenteni fog a terminátornak, aki aztán sorban meg fog titeket inszeminálni háturu ...
Semmi KÜLÖNÖS...

Nyomkoggyuk a JELENTÉS gombot....
Hello Zoozee!
Lenne egy szakmai jellegű kérdésem!
525-be a vez.tengely csapágyai ha jól tudom gyárilag mindkét oldalt zártak. A repair manualban viszont nyitottakat láttam és a robbantott
rajzokon is úgy néz ki nyitottak.
Melyik a helyes megoldás?
mi a pálya Juliskák...
IGÉNY van RÁ...az ALJA nem tud másképp FELÜL kerekedni...
jelentelek a moderátornak ...

mi ez a hülyeség ? most látom ..ez régen nem volt ... itt is beindul a spicliskedés mint az életben... a sok fasszopó ...
lyanó..
látom iszonyatos mennyiségü adatot látsz könyvekből...
állat...
remélem azért nem mindent csak igy lekszikálisan tanulsz meg.. mert akkor a sekszel..bajban lesze.. mert azt is megmagyaázod a csajnak hogy hély.. neked már rég orgazmusod kéne hogy legyen..könyv szerint már kettő is..de mért nix
a válasz röviden csak annyi lenne..
hát...azért mert elbasztad

hidd el..ne mvéletlen mondják azt hogy az orvos is 6 évig tanul könyvekből!de mikor kimegy az életbe .. a legnagyobb lekszikális tudása mellett is egy szakápoló kenterbe veri.. mert mag a tapasztalat az ami igazán ér valamit..és ha olyan mint te..hamar felajda.. mert nem hiszi el..hogy én mindent tudok..el van olvasva fejbe van téve.. de az életben.. ez a bénabéla kis tanulatlan ápoló..hogy tudja már megint jobban csinálni mint ő...hát úgy hogy az élet ..az idő a legnagyobb tanítÓ mester...

persze..
igazad van...mert átfedés mindenhol van...attól hogy az egyik a felső határértéken van illesztésben a másik meg az alsón.. attól még akor is lehet hogy emez a c-5 és a másik a c-4..mert a szórásba belefér mind....
ő hova járt suliba ?

havi gondolom másfél milka a fizetése .... meg a hasonszőrű haverjainak is,.....

mindíg mondom kétségbeejtő a mai magyar értelmiségi helyzet
victor. sajna nem jött ki a moci nem volt fuvar pestig. ma indulunk cserébe nassfeldre . közel négy méteres hó van ! megnézem mitől döglik ott a légy . majd a 21 i hétvégén lesz menet amoda addig várat magára a beszámoló,
küldeném ezt minden endúrósnak . elsősorban janeknak! fasza endúros terep!
http://www.youtube.com/watch?v...

azért kiváncsi lennék mikor kerékcsapágyas lesz a szarotok az erdőben és neagyisten van másik csapágy a bázison eszedbe jutnak e ezek az elméleti faszságok hézagokról. vagy csak simán kibányászod egy kapalpácsnyéllel a sárban és megy be helyette a másik terméskővel szimering meg zsir nélkül plusz sárral.
Amit írtál az miért átfedés? Mellesleg a végén hibáztál, szerelő ilyenben nem tévedhet, mert nem mindegy, hogy idd ki vagy vidd ki ...

Ezen a táblázaton filózgassatok, marha egyszerű dolog, csak a számokat kell összehasonlítani és picit gondolkodni.
Nemrég még optimistán ítéltem meg a topikot, mert itt nem lettem azért lehülyézve mert segíteni akarok, erre jön egy szintén zenész és lehülyéz, mert neki fingja sincs hozzá. Szóval ezek után már vannak kétségeim, de a reményhal...
Elméletileg neked is benne kellene lennie a könyvedbe, csak gondolom még nem jutottál el addig a fejezetig.
Gúnynevén SKF főkatalógus, 94-es kiadás 181. oldal :

Köszi, de van sok beszerezhető infó, csak időm nincs annyi, amennyi alatt ezeket el lehet olvasni

Engem szimplán csak érdekelnek a MIÉRTek, sok dolog kapcsán, ezért foglalkozom ezzel is. Elfogadhatnám a tényt, amit mond valaki, aki érti, de sokszor számomra ez nem elég, mert nem értem, miért mondja amit mond, s amíg nem értem, nem hiszem el

Mára további jó fórumozást mindenkinek!
Ne má én meg akkor baka voltam
hát én 2002 ben diplomáztam..merrt nekünk pont megengedték janÓárban hogy lehet diplomát védeni.. de csak akkor kapjuk meg ha van nyelvizsga.. de nem eszperantó..nem cigó.. nem nem.. mert mért-nöknek ..angol német franszia...j ó mondjuk volt romániai osztálytársam.neki a román felsőfokot elfogatdát..
na mindegy..nekem 6 év után...sikerült az elsőre....ha nem számolom azt az ötöt előtte..

haver nem ment a véletlenre. akkor 150ért megvette ...azóta persz már szakmai középfoknál jár.. ami valós.. de akkor i az meg olyan volt mint a vett malac

egy kolega meg az 5csét küldte el..de lebukott..ez azért nem piskóta!ilyen cégnél!
viszont nem baszták ki..mert.. vannak az egyenlők .mert vannak az egyenlőbbek..
Dew ha kell adok tankönyvet csapágy méretezéshez amiből ki tudod számulni a dolgokat
Most kapnak lovét a nyelvvizsgára akinek az hiánycikkk hogy legyen diploma
ezt amúgy nem értem..
32 végzősből..kettönknek volt fullosan saját a diplomamunka.. a többi innen onnanan szerezte be a dolgokat..kicsit gyorsabb..viszont túl sokat nem tanul belőle.. aki meg sját maga késziti el.. nem kis munk..de kérdezhettek belőle akár mit..mert ott volt a felymeben több is mint ami a szakdolgozatban szerelt...
de nem is ez a lényeg..
az hogy 10%csinálj meg saját erőből..a többi meg ollóz... inne onnan..
mi volt ebben az úlydonság
igazándiból ugy gondolom ez csak..műbalhé volt.. ..
ennyi erővel a nyelvizsgások felit ki lehetne szórni ..mert a fel tuti vett nyelvizyga..
most is volt valami ahol kiderült hogy állami alkalmazottak töm kelegének ..rendőny katved okos meg katona.. sok sok vett nyelvizsga..csak aztán ahogy pár hete jött a semmiből..ugy lett az ügy a semmivé..lehet a vizsgáló tiszt is benne volt a csapatban