Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JÓLvan ZÁMMBÓ...de most NEM tehetek róla hogy ITT gyött RÁM...gondolom TE se szarsz a gatyába...hanem megpróbálod elintézni ott ahol vagy...

És az ijjen SZTORIKTÓL mindig RÁMgyön a FOSÁS...neharaguggy...
Légyszi a másik topicot szard csak tele.Köszi.
NÉGY szelep meg KÉT csapágy megvásárlása már CÍMLAPsztori KOSfej...hogy te mikre NEM vagy képes...HIHETETLEN.
jóreggelt ...
déw...
csináltam fotót....én is...
a de nem az átszelepelt futóműről...

mert ez jött a dobozba...
illetve nem ez jött..ezekkerültek a dobozba...
de hogy a dobozba beférjenek.. a doboz tartalmát kiürítettem ..és beledobáltam az 525be...
zozi ..dem zóti..mit láttok.. ez a 600órás szelep..mennyit mehet még ..mert é núgy nézem..ha legközelebb csere lesz...ezeket még simán visszarak6om
mert 8 év után.. csak drága az a 4t hengerfej.. főleg ha még ráért foleg ha ezt nézem az évi 200 lites benya megspórolásából..8 évente csak fussa ennyire..-nem ..mert drága za a négytély.. zozi .. hazudtál mikor azt mondtad olcsó...ja hogy 8 év a 200liter benzinnel..az több mint másfél köbméter benzin ára..hát mégtöbbet kell hogy motorozzak hogy mégtöbbet spóroljak meg ...(kb olyna mint a vásárlásból nyered a pénzt ha hitelkártyával fizetsz.múhahahah
Na,ez le vagy kimerült
igen én nem ez se válóok
Áááááá nem!
szeretném megélni
Hee,nekem má mindegy
Ugyan az van itt is.
nekem ez csak amolyan fellángolás...majd nyáron meg nem lesz rá idő,akkor meg majd azért nem megyek motorozni
Az szíííííííííp ,lehet majd nemsoká azt is férjhez adni
itt , szerdáig mondja a jó időt , de esővel
Tegyél rá hősugárzót Én má nem akarok.
köszönöm szépen , kislány lesz
motorozni akarok máááááán
legyen egy kis jó idő
TE? és még EZ se VÁLÓOK? :)
Gratulálok a jányhoz,majd megbánja Az unoka meg egészséges legyen
Gyógyul az a lényeg
Köszi megvagyunk A gyengébbik nemhez tartozóak gyíkosak mindíg.A gyerek megy 2 napot oviba 3 hetet itthon van.Ma volt,de csak 7 -en voltak a 30-ból.Szerintem még 2 nap azt marad itthon, mert most is alszik Az öreganyó meg tiszta takony,gyengék,pedig én szopokolok kint a hidegben
meg szegényem a mankóval
bár már sokszor mankó nélkül közlekedik
amúgy jól vagytok ?
nálunk esküvő lesz , nagyobbik lányomnál , és unokám is lassan jön
AKKOR TE leszel a ELVESZEJJTŐ?:)
nem ő , én megyek