Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az egyik legyen 5 a másik 10mm-es

nemám! elég egy... szerintem ez 10mm körül van...

http://www.gerecsemotor.hu/pow...

te milyen vastagnak látod? azok ott 6-os csavarnak furatok...
Veszprém -14
milen vastag legyen?
de ki nem színezem!
de nézd meg vezetőket is meg cserélj szelepszárszimmeringet is

ha már szíjjelszedted ...olyan 150 -160 euroból gatyába lehet rázni hengerfej pakolással együtt... viszont a vezetők ebbe nincsenek benne ..nem nagyon szokott kelleni ..15 euro /db ha mégis .
és azért meg is csinálod?
veszünk új hengerfejet 59036020444 566 euro komplett de szelepek nincsenek benne szerintem úgyhogy még kéccáz eurot rá kell locsolni ...de az rendbe van

jól van csak viccőőtem ...

ha kell muszáj marni rajta mert van hogy aláégett ... kár hogy szelepfészkeket nem tucc venni külön.. a gyártól.....bár csinálnak bele

nagyon nem tucc sokat kiszedni ha nagy a gödör a fészekben ..

amúgy megcsiszolod aztán jóidő..látod mi a zsír ...
akor az ismerőseim közül is ..mind koponyasérüléssel szenvedett..mert 4évfolyamtól már rüheltek tanulni..fájt nekik mikor a tudást próbálták belerakni az agyukba...

ezért szeretem a fŐ sulit.. ott csak önszántukból volta a parasztok.. az elős évben szelektáltak minket matek mechanika anyagismeret.. a 8x 12 fős padsorok teli voltak!..plussz az ablakban is ültek páran...
mert ugye a levelezősöket jól lehet kiszórni.. ugy sincs annyi lól működő postafiók ..
a tanár mondta.. nézzék csak a szembelévő tantermet...
.. jövöre senkinek sem kell az ablakban irogatni..mert mindenkinek lesz ülőhelye......na abba a tanterembe..36 ülőhely volt
ugyhogy az osztály 2/3 alusvicban érezhette megát az év végére..
de nem is volt olyan aki nem akarta a tudást magába szÍwni
mi van veled...
felébredtél mert mentek motorozni a pillerbe
vagy mivan?
lassan összekéne raknom az 525 hengerfejét az Úly szelepekkel..
de előbb ahhoz viszont szét is kéne szedni...
de nem visz rá a lélek...
majd 7főn...talán..ha nem a mobilintézéssel kell vergődjek

amúgy csak be szoktátok csiszolni az újakat..vagy rendesen be is marjátok...ahogy kocsiknál is szokás...
az elméleti részét tudom... a gyakorlati érdekelne..
Na ez cumi...mondjuk en sem vagyok sumi fan,de nem jo senkinek az ilyen.
Anno 9-edikes koromba nekem is volt egy koponya repedesem,de szerencsemre 5 nap alatt hejre jottem,eszmeletlen voltam 1 orat...es egy evig az agyam hamar faradt,foleg ha tanulni kellett ...na de nem maradt maradando semmi...eddig
Na de a sieles is....80-90 es tempoba erzem jol magam...vedo nelkul,csak egy bukoba..na de ha 90 el elsuhansz...a jeges tapodott havon ugy oda tudod baszni magad,hogy istentelenul....,ugyhogy az endurozas melette eletbiztositas..
na
mondja azt valaki hogy a halál a legszörnyűbb dolog ami egy családban lehet...
szerintem vége lesz suminak... sajnos ...bár nem vagyok sumi fun meg a fomula jednát is rühellem de kivánom, hogy ne legyen igazam...lassan ébresztgetni kezdték a minap...mindenesetre kiváncsi vagyok én is.. volt itt a szomszéd faluban egy srác ..kb nyolc éve kiment erdőbe egy drezdával /hozzáteszem óvatos rutinalan srác volt / és valami faágba beverte a fejét ...lábon hazament meg a kórházba ..ott mondták neki , hogy semmi baj (esztergomi kórház)..aztán este visszament, hogy csak fáj a feje ...aztán asszem mentő de ott bekómált már ....ő is kóma utána éberkóma vagy 6- 7 évig folyott a nyála szegénynek mire tavaly sikerült meghalnia ... tragédia
nagyon kafi.. 1szer én is el akarok menni sielni..de annyira akrom..hogy még eszszer sem jötte el eddig az az idő
ki kéne próbálni..biztos tetszen.. .na azért nem annyira mint shumákker családjának...
azok is hogy élhették hogy apa a 300al menő autóba jól elvan.. oszt itt csúszikál lefelé... megbotlik és még rendesen meg sem üti magát.. de már hónapja hogy kómában van..amúgy mi van vele?
multkor rádióba beszéltek okosságot..
mesélik hogyhol a rákba..talán szibériába kamcsatkába vgy hol.. nappal csak minusz 20 fok volt ..igy az oviba a gyerekkel kimentek játszani..mert csak minusz húsz volt... nem úgy mint az északa mert akkor meg minusz 40
ugyhogy jakszi..nyugodj meg.. oszt mennyé sétálni

mondjuk..itt nálunk..ha esik 5 centi hó.és .4 fok van..már védelmi bizottsági ülés van...meg hóhelyzet.. ami váratlanul éri az embert igy decembertől februárig
Poiana= rét
es itt most a fo felvono le volt zarva a nagy szel miatt igy maradtunk a felsobb pajakon...amugy vagy 5 fele lehet menni,es a tulso felen is...meg van rendesen csinalva.....
hú de kafi volt...
amúgy mit jelent az hogy poiana?
mert itt van nálunk pl marului..akit nagyon szeretünk ..mikor poiana

bakker.. az hogy 3 felé elmegy a pálya az tök állat. ..
kimék én is ide a sipályára.. de..az az istenért nem lejtene semerre.. ez olyan vizszintes...viszont nem kell félni attól hogy megindulok és az aljáig gurulok
Jajj az a telefon...szerintem a telefonnal van a baj,nem veled
Megerhetnem,hogy egy nap csak 2 X szoljon a telefonom...uristen..
na egy napja hogy nem csörgött a mobilom...
pedig hivattam.... többször is
oszt ez nem is olyan vickes..mert kb a cégnél tünt el.. két helyen voltam ahol már nem tudni hogy hova tünt...
ugyhogy ...nem vagyok heppi...
a szép hogy le volt némítva az északára.. és reggel meg nem kapcsoltam vissza a hangját....gyanús hogy valamelyik humor rÁrold észervete és nagy poénból arrébb rakta ...csak nekem ez a poén nem jött át...
a humorérzékemmel lehet a baj...
Ennél jobb reggelünk nem lehet...miért van az ország közepén,pont nálunk az a kibaszott hideg...-20 at mutat az ablakba....
http://www.idokep.ro/?oldal=ho...
Há hun van ez?
Szeva,szerinted lehet gyújtás hiba,ha cdi hibás lenne,attól még kipörögne?
Gyertyakép alapján nem sokall,karbit vasárnap lesz időm szétszedni..
jó mukatást
Makulátlan állapot!
Eladó egy vadonatúj /DOBOZÁBAN LÉVŐ/ sebesség,hőmérséklet,távolság,óra és fordulatszám mérésére alkalmas műszeregység a következő motortípusokra:
KTM - SMR 450/560
SUZUKI - DRZ400SM
YAMAHA - WR 250X/250R 08-12
GAS GAS - SMR 450/515 08-09
HUSQVARNA TE 400-610 4STK 05-08
ÁR:27.000 FT
Érdeklődni: 06306216079
Nálunk meg ez volt tegnap