Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez mondjuk tényleg elgondolkoztató...
Hát igen ezeket a videókat kellene megnézni és felfogni hogy mivel hogyan azt utána eldönteni hogy milyen motort veszek! De mielőtt megveszem a szixixemet lehet előtte meg kellene tanulni motorozni
Nálunk az egyiket meg kell kötni a másikat nem zavarja vagy legalábbis nem csinál semmit!
Na akkor én vagyok a veszélyes zónához a legközelebb.Nekünk most lesz 20 év.Néha nem is értem hogy bírt ki ennyit mellettem!
Azért itt van baj! Sok csilli-villi tuningextrás szixdéjes ratyi rambónak kifújná az orrát azzal a nagytőggyel!
Napot.Nálunk az új kutya meg se mozdult.Igaz a pincében lakik még,de nem nagyon foglalkozik vele mi történik körülötte!
nem kell ide semmi tuning lofasz
micsoda retro video.... komoly helyeken leugrál a faszi, valami xr bálnával...
Ez a Guy Perret se normális http://youtu.be/39fTkGadtUw
kevés ennél értelmetlenebb pénz kidobás van....

ha egyszer láttál egy tűzijátékot, akkor láttad az összeset... ennyi.
már egy homokozoba játszottatok... oszt elvetted a homok sűtijét, és meghuztad a haját mi?
osváth bányánál
nálunk is van lé ..dögivel..17 orakkor már kezdték.. azt ment hajnalig... hú bakkker mire nem ocsolnak az emberek ennyi pénzt...
kb egy velnesz7vége/család lóvét simán eltüzeltek a geciba...

a ,marhák
ennyi erővel.. fogja aszt ezresekkle tüzelt volna a kazánba.. az sem nagyobb kénz kidobás.. sőt azzal még spórol is ..mert attól csak melegszik a háza
menj oda köss rá egy porázt és vidd haza... másképp nem jut haza, fogalma sincs hol van rendesen meg lehet zavarodva...
ki kellett hozni a lakásból le az emeleten.....na ahhoz kellet a tüz izék segítsége

tos..te még nem vagay a vszélyeztetett korban..de én meg 13 éve ismerem az enyéme...és a matek az meg 17..meg..13=30..tehát ha külön külön nem is..de együtt már veszélyeztetett korba kerültünk
minden évben be vannak zárva a házba...amig megy ez a szájbakurt értelmetlen tűzijátékos lövöldözösdi...

bazzeg láttad már a tv-ben reklámozzák is ezt a szart azzal a dumával,: -lapos az életed ? vegyél tüzijátékot .. az megoldja a problémáidat... mi vaaaaa

a reklám végén egy kutya van fűlvédőben forgatja a szemeit... ekkora öngolt bazzee..
Kb. ugyan ez a véleményem ezekről a rokon is itt sír hogy nincs lóvé azt csilliokat meg elkölt ilyen szarokra Régen az orosz katonáktól vettük, loptuk az ilyeneket némi kis cigiért
Mi a stájsz BB kutyáid hogy bírták a bulit!
Voltam kint a kutyákkal az erdőbe most, azt a szomszéd szerencsétlen kutyája ott köröz egy víztócsa körül! Mint aki nem normális hájiba szóltam mentek oda a kutyáink csak köröz csorikám!
és ehez kihivták a tűzoltokat? minek? féltek hogy kigyullad a konyhakés vagy mi?
van itt pénz kéremszépen, itt a környéken is volt egy csomo magán tüzijáték,
de nem án az egy két darabos... ááá lofaszt hanem azok a 15 perceg folyamatosba lövöldözös...

mondja a faszi a tv-be hogy csak a lakosság 1 milliárd ft-ot költ tüzijátékra.... olyan mintha minde egyes magyar ember a 10 milliobol elköltött volna 1000 ft-ot erre a szarra... szoval van itt pénz kérem, ne sirjon senki...
Ez jóó
na mi a pálya részegesek... kialudtátok a sok piát, meg a virslit..
Vagy csak tedd el a késeket,ha a harminc felé közelítesz!