van egy kedves kis történet...
30 évnél több együtt élés... és a vége szivenszúrós...
rendezett lakás...idősebb házaspár...
az asszonyt az ember rendszeresen verte...
oszt most elszakadt a cérna a mamánál...persze az alkohol rendesen oldotta a gátlásokat...
konyhakés beugrott...bal oldalsó bordáknál alúrról felfelé....szivbe szúróan...
sikerült is...lezárta rendesen az ó évet.. úgy éjfél előtt egy órával...
konkrétan ahogy ment bele a infúzió az öregbe.....úgy folyt ki oldalt...a véres cucc....mert azért a mentősök dolgoztak érte rendesen..minden volt ott...a vészhelyzet-i történetek.. lófaszok ehhez képest..
tehát
vigyázni..mert a szerelem öl...illetve nem a szerelem..hanem a konyhakés...
e kedves kis történet után kivánok idén is...
Igaz, hogy még nincs itt az év vége,
De én lehet, hogy négykézláb érek a végére.
Ezért hát, míg stabilan állok,
Motorozásban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
Sziasztok! TŐLEM:NEKTEK! Megcélozni a legszebb álmot, végigmotorozni az életet s a világot! Gyűjteni sok élményt és barátságot, Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK
az a baj hogy hülye vagyok és tuti elfelejteném hogy épp kikapcsoltam utána már csak azt veszem észre hogy megy a csizmába a forróvíz
igazándiból csak kíváncsi voltam másnak mennyit megy a ventilátor
Ha nem zavar akkor hagyd a p-be!
Ha zavar vagy hegesztesz a hűtőre menetes darabot ahova be tudsz rakni másik hőgombát! Vagy a gumicsőbe a raksz egy közdarabot csőből és abba hegesztesz bele menetes szemet ahova rakhatod az új hőgombát. De én simán raknék fel kapcsolót azt ha olyan a szitu bekapcsolnám azt kész! Szerintem az utolsó a legegyszerűbb zsinór kapcsoló skész!
nekem valami 100 fok körüli kellene, mert nem a hűtőben van a gomba hanem a csőben a vízpumpa után
nem tudom ilyen létezik-e egyáltalán
vagy a hűtőre kellene forrasztani egy helyet az érzékelőnek
vagy hagyni a fenébe aztán hagy forogjon, a blokk zörgéstől úgysem lehet hallani
A mi utcánkba senki nem kapót ők is fel voltak háborodva!
Sajnos a város szélén lakunk azt ilyen mostoha gyermekei vagyunk a városnak! Se közvilágítás se hótolás se normális autóbusz közlekedés Cserébe viszont közel a Bakony
evribodri
van egy kedves kis történet...
30 évnél több együtt élés... és a vége szivenszúrós...
rendezett lakás...idősebb házaspár...
az asszonyt az ember rendszeresen verte...
oszt most elszakadt a cérna a mamánál...persze az alkohol rendesen oldotta a gátlásokat...
konyhakés beugrott...bal oldalsó bordáknál alúrról felfelé....szivbe szúróan...
sikerült is...lezárta rendesen az ó évet.. úgy éjfél előtt egy órával...
konkrétan ahogy ment bele a infúzió az öregbe.....úgy folyt ki oldalt...a véres cucc....mert azért a mentősök dolgoztak érte rendesen..minden volt ott...a vészhelyzet-i történetek.. lófaszok ehhez képest..
tehát
vigyázni..mert a szerelem öl...illetve nem a szerelem..hanem a konyhakés...
e kedves kis történet után kivánok idén is...
...békés boldog úly esztendőt mindenkinek...
Boldog új évet kívánok én is minden motoros és motortalan ismerős,ismeretlennek!
De én lehet, hogy négykézláb érek a végére.
Ezért hát, míg stabilan állok,
Motorozásban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
igazándiból csak kíváncsi voltam másnak mennyit megy a ventilátor
Ha zavar vagy hegesztesz a hűtőre menetes darabot ahova be tudsz rakni másik hőgombát! Vagy a gumicsőbe a raksz egy közdarabot csőből és abba hegesztesz bele menetes szemet ahova rakhatod az új hőgombát. De én simán raknék fel kapcsolót azt ha olyan a szitu bekapcsolnám azt kész! Szerintem az utolsó a legegyszerűbb zsinór kapcsoló skész!
nem tudom ilyen létezik-e egyáltalán
vagy a hűtőre kellene forrasztani egy helyet az érzékelőnek
vagy hagyni a fenébe aztán hagy forogjon, a blokk zörgéstől úgysem lehet hallani
Sajnos a város szélén lakunk azt ilyen mostoha gyermekei vagyunk a városnak! Se közvilágítás se hótolás se normális autóbusz közlekedés Cserébe viszont közel a Bakony