Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fasza
de a csomag kibontásáról is kérünk
Köszi.Majd csinálok egy ilyen "körbejárós" videót.
kb még 10 perc és nézhető lesz, jó étvágyat hozzá.
http://youtu.be/RaXc0Ne_80o
Feladtam a csomagot, használd egészséggel, majd ha sikerült összeépíteni egy videót készíts róla, mert szívesen meghallgatnám a hangját.
jahh azon azon 500 juron én is jokat vigyorogtam.. max ha tankal megy...
és visszatért megbékélt Ferenc az endurok királya...
Viktor kedvé-ért ! - Fészen élmény beszámolom meg sok kép
https://www.facebook.com/group...
Csövi!

Lassan csorogna elfele a lomom mindig vinne belőle valaki valamit, mikor jössz érte?
közbne sikerült úgyhogy már nemkel fáradnod köszi
kiscsuka@citromail.hu

rámegyek a kék nyílra elkezd betölteni egy oldalt de azonnal betölt valami buzi thorn tv vagy mit és ott egy exe fájl van csak annak a szarjait törlöm éppen le átküldenéd légyszives?
hoppá...
A download direct-nél exe-t húz le, de a másiknál nekem jó...
nekem a kék nyilacskánál a xyzmittudomén".torrent"-et tölti...
Ha nagyon nem akaja max. átküldöm mail-ben...
igen ekkor tölti le ezt az exe fájlt feltelepített csomó fazsságot a gépre
Középen a kék színű nyilacskára kattints... "download.torrent" előttire
drgonzo1 hogy kell letölteni ? letöltöttem valami szarságot valami exe fájlt
amit nem is meséltem...
örökélet sx 525 úgy működött..ismét..ahogy elvár6ó egy 525től..
gg is nagyon szereti az övét...hát az övé az nem úgy néz ki mint egy betonkeverőből 3 nap után kiszedett lyószág...
de a lényeg...a hegyben a 8 éves technika sehol nem marad alul a 0 éves társaitól...
motor ide..motor oda...csak egy a fontos...műszakilag..egyben legyenek
zsirtélywély.
megnéztem a videóidat..
zsir.
megint csalódnom kellett...
vagy a felylődés mezelyén vagy..vagy csak a tablikat jó sorrendbe veted be...
de bakkker..találtam nem kevés használ6ó videót....
konkrétan legalábbb 5-6 percet össeze is lehet szedni belőle.. a 10mpseke..hogy jelentezik zsir tévé és itt vagyunk akár hol..és már ki is kapcsoltad..na azokat el is felejtem neked
ugyhogy konkrétan ..le a kalappal...

össze csapom..illetve össze vágom az enyémekkel.. és egy kerek faxa kis összefoglaló vidi lesz...
nézhető..lát6ó..élvezhető..olyan 10 perc körüli
hály
bél-ák

mi a stályz...?
znégy56789
kafi hogy voltatok..az 50 az nem is kevés..
én nem voltam a 7végén sehol...ugy volt (de trú sztori!)hogy anyám felhivott..mert ő is nagy titok jancsi..ésmondta ha nem megyek ad ötszáz lyúrót...
há mondom mama..lebuktál ...vihetet az unokádat magaddal.. 500lyurót költsd.... rá ..
én meg nem megyek sehová motorozni...
és nem is hazudtam....de a teljes igazságot meg nem írtam meg...
ami igy hangzik...
nem megyek sehová motorozni magyarban
ugy hogy akkor végül is igazam volt ..vagy igazam VAN
belinkelném besenyő pistyabácsi izazam van amikor csak akarom videólyát..de már láttátok ..qÚrwa sokszor.. igazam van?..
igen..12
múhahaha

lyódos..
ez a számitás csak számmisztikailag(sem) állta meg a helyét..
qÚrwa élet
pedig azt hittem igaz..mert ha nem lenne igaz..akkor hogy a rákba is jöttél haza eddig motorozni..1500km..egy hajtás miatt...hát apám..akkor te..nem vagy.. .kialudva
kb ahogy irtad..meg ahogy régebben is tanácsoltam már...győr..és környéke...ismerek onnan 100 motorosot..na jó... a 0-ákat nem jó helyre irtam ...
correctionolok.....001 na most már jó...lyimmi tudeszki 525
bálinyónál is van...az is zozi...csak nem az a zozi aki itt irogat..csak az amelyik itt ...olvasgat
na ha oda elmész.. kb nem is kivánkozol ide többet..mert ott pontosan ilyen kafi...
ö
örülök amúgy hogy most jó tablit vettél be...és csak észer veted hogy a mostani hétvégét amit szerettél volna a zarándban tölteni...hát az nem rajtunk bukott ..hanem leve rajtad..
mert 3 csapat is volt...csanád....ott-vill...t-boy...és én
hogy ez mért három..ez csupán matek..mert t-boy és én volt unk egy csapat.....
de aztán viller zsir +mi(- Téboj..azaz T-boy mert ő végül is csak egy napra jött..mert direkt..úgy szervezte..amiért itt örök barátságok szüntek meg és örök haragok keletkeztek..ami azóta úlyra megszűntek..és úlyra születtek...)de ennek már hosszú hosszú idelye...mert azért a 48 óra ez nem kis idő..nem igaz...

ami biz-tos és 100% hogy megint igazam van.
nem
de
13

sőt mint kiderült jöhettél volna mpi misike párossal is ..de úgysem jöttél.. ugyhogy..neked nem tudunk elég motorost odateni már hogy ide gyere . . . .
de tutira biztosak vagyunk hogy kint özterelyhben...a kártélyemkek szülő földjén...ott minden faluban van egy romaniacs méretű endúrópálya....csak nem akarod hogy..odaszoklyunk
és ezért tereled a szót...

nehogy itt elkezdj kiabálni lyÓÓÓ

de mivel mgfogadta mhogy motorozásról nem irok..mint itt senki sem
ehhez tartom is magam...
ugyhogy..bármiről beszélhetünk.....- az
csudijo minőségüek már ezek klippek...
és durván jól mennek...
Moto 5 letöltés:

inkább 250 km...
Gondolkoztunk rajta hogy megyünk,de hó nélküli földes pályán nincs kedvünk összebaszni a cuccokat.Pedig a cimbora kért kölcsön két hó biciklit is.Majd megyünk ha lesz hó,nem úszod meg!
tőled csak kétszázra van . jobb is ha nem jössz mert csak irígykednék ,hogy te ki tudtál jönni. amúgy azóta elállt a hó basznámeg.
akkor ö már biztos tud hiszen rengeteget krosszozott már. ebből gondolom meg se kottyanna neki egy szaros kis endúrózás.
de persze ha a motort félti az elfogadható. így már értem.