Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg a gyereket fegyelmeztem hogy legalább ma tanuljon
Szia B
motor hiján nekem csak nagy kutya séta jutott...
Na micsöcs bélák?Csoda idő volt ma,bolond aki nem motorozott!Bakonyba olya forgalom volt,mint egy pláza parkolóba karácsonyi bevásárlás idején!
tudtátok...
tUdtÁtok...
tUDTÁTOK
a norbi termékekekt..hamisitják...
dec 23 órta azaokat fogyazstm..és a 6ás 108 kilóról..111 lett...
szemét állatok...
vagy csak hazudtak.. hgy a milkacsoki az ápdát.. és ah keverem a csokit szaloncukorral meg szármával.. akkor sem lesz fogyóQÚrás az a 6ás
aválás az egy dolog...olyan mint a házasság, mindenki tul esik rajta egyszer, akinek nincs sok esze az többször is...

amugy én sosem mondok egyik exemre se rosszat... a hiba mindig bennem volt, legalábbis ök igy tudják..
erre a forum psihologusa rögtön azt irná hogy van benne némi rejtett homosexualitás...
dehogy is ..engem elveszíteni...mÚhahaha

viszont van szpongyor gumim.. anniy hogy tyúblissal nem alyánlom összerakni..mert van rajta pár egy-2 centis repedés... meg egy 6-8 centis is...
frenkinek alyánlottam még 1 7e..mikor itt volt és láttam az ő gumilyát
de mivel ő tyúkbéllel lyár.. neki..leget rá kéne tolni egy 15-20 doboz defektsprélyt....
amúgy..semmi baja.. az oldala is puhára van törve.. és lyó gumi is ..még ..bizanyítandóan a tegnaoi 0?1 báros vbelsőt sem lukasztotta ki..
ami aztán igazi csoda.. a világ egyik nagy igazi csodálya...akár csak az sx 525-öm
ez nagy igzasság.. ha a férfiakon is lenne pina.. akkor mind buzik lennénk

jó ez vick volt..de annak meg..elég szar..mert saz utólag nővé tett identitásukban későn ébredő fiúlányokkal azért nem kivánnék segszuális kapcsolatot létesíteni...
lyaúl mondod..dzsimmi.. egy anyától van ez mind.. egy a qÚrwa annyuk

ronix.. is ezen a véleményen kell hogy legyen..akár mit is irogaz.. a rosssz tabli 6ására .. különben ..minek vált volna el...ammÓ
mert ha mind szent lenne ...akkor a nőnap az mindszentkor lenne..nem pedig...wÍzkeresztkor....
mÚhahaha ha ha
A nőket szeretni kell,én szeretem de csak azért mert náluk van az összes PINA
Viktor már azt hittük hogy elveszítünk... téged is elragad hátulrol besértődös zsírferi ...
tiszteljétek a csajokat...

csaj nélkül egyikőtök se tartana ott ahol tart, ha meg szarul választottatok akkor arrol nem a többi nő tehet, vagy változtatni kell .. ennyi...
igaza mondani könnyű....
igazam van..
nem ..
de 14

tegnap megtörtént amitől már régóta tartok...egyszer megadalya magát minden...18 milimétermaga mitasz extrőm.. megadta magaát..
hazafelé...már konkrétan tudtam hogy defektem van ...bár már 2-3 motorozás óta emelgetik...
de -mondom..-nem jukas az...csak lyaú lapos a guma...
ez igaz is volt...
nyomása jó...de egyre laposabban van terülve...
aztán tegnap...már mocsok furcsán ment...de még mindég nem volt lukas.. aztán hazafelé.. a 10 perc ösvényen piritáskor már magyon nagyon érződőt hogydefektes...
de nem úgy hogylyobbra balra kolbászok.. hanem csak kanyarban kicsit (baszottul)előz a hátulja...de mondom egyelneltessen.. full kiszámít6óan....de okádék mód
kocsinál nézem...még mindég nem defektes!de oldaltartása ..az viszont megszünt
kicsit megtört az a gumi ...ugyhogy megérett a cserére....
lyaÚ reggelt bélák..
meséljetek valamit..itt nem történik semmi..hulla szag és ...+7 fok...
a mai kroccozást is le kellet fúlyni..,de nem spray-wel ...
de végül is ....megbocsálytok ...mert a tegnapi viszont...lyaú volt .

bálint emsélj valami...most akkor lesz excély 300..szikszdélyz.. vagy nem veszed meg ..mert csak irigy-kedd-nél magadra a garagéban ...vagy más megvetted csak nem mered elmondani...mert irigy-kedd-ne itt valaki
Hatalmas igazság amit most mondtál!
azok
ráadásul gyarapodnak
ennek az egynek nem tud az ember örülni
mert ugye a 125ös után jön a 600as az rendben van, na de az 50 kilós menyecskéből lesz a 80 az nincs rendben
Ezek milyen egyformák! Egy anyától van az összes!
ganyééé férfiak
A zacskó mogyoróér se veszel meg egy boeingot!
Persze hogy jó!
hát ha ez olyan egyszerű lenne......
meg néha el kell vinni vásárolni aztán csönd van,mi?
napi 2,5 percig jó ha van
csak az a gáz hogy emiatt egész nap etetni kell