Azért meg nem megyek el olyan messzire! Minek menjek 300-400 km mikor 60-ra vannak csuda helyek! Tavaly is mentünk hóba,az se volt annyira nagy szopás! szerintem csak irigy vagy,hogy te nem tudsz motorozni!
Kucu nemszejeti a zarándot , mert sztem félti a motrot , illetve "fegyelmezetlenek vagyunk " , és különben is , " nem a hegyekben kell megtanulni motorozni , hanem a krosszpályán " , Mostánság készül a székkutyai NOÉ ringen a technikai extrémendúró szakasz , ami sztem nem rossz ötlet ( gumik,fatörzs,beton, villanykaró,villanykörte , kihegyezett mérgezett cseréplécek , gödör , szögek , üvegtörmelék stb.) !
Csanád az nem klikkesedik , mert nincs is annyi motorozni akaró motoros csapat az órszágban , mint ahányszor neki módja van elmenni motorozni ( a szó legjobb értelmében ) ! Báár én is ott tartanék hogy annyiszor bírjak motorozni hogy kénytelen legyek mindenkihez csapódni mint a takony !
zsír te titokjancsi. hallom érdeklődtél az erdőbe. hol van a hazudóst kerested. én úgy emlékszem ez a te neved volt. haver mondta ,hogy öszefutottaok. nem mentem ki kiszappanozni a szádat mert sajnáltam pocskolni a lét. de majd bepótoljuk! addig gyakorolgassál még...egy pár évet
egy időbe ki voltam tiltva. de már mehetek de nem sürün jutok oda. robi nagyon jó cimbi igazi rendes arc. ezer éve haver. rengeteget jártunk zülleni akárhova mentem az biztos hogy ő ott volt! nagyon aranyos a párja és tökre összeillenek . nyáron még találkoztam velük de azóta nem. stand ultra király háromhete énis voltam párommal. robi mindig emleget téged ha öszefutunk. ezek szerint odakeveredtél a zarándiba! óvakodj a disznóktól. majd egyszer lehet összefutunk mi is ott. majd alakítok egy uj csapatot mert a régiek már elhaladnak addigra a fejlődésben nem akarom öket feltartani.
eddig ketten vagyunk szalajtós meg én. mondjuk csani még lehet befogad de az se biztos .
kucut csald ki oda egyszer meg akarom nézni mit művel.
igen az . amikor beszerez valami újdonságot , akkor felbukkan hősködni a ködből , de mivel szentesen meg csongrádon móllózik , ritka a kontakt mert én oroson vagyok legtöbbet . Régen hmvh volt örökké , én meg csak ritkán , most meg én járok heti 3x úszni lázárvárosba , robi meg sehol .! Nagyon szupi hogy egész télen lehet a kinti 50 es medencében úszni . Ma is voltam , és nagyon remek ! Jársz még a pirosba , ha hazatévedsz ?
ha lejöttök apályáról és reméljük esik addigra hó nem gond a főutat lenyalják azonnal. itt nem lesz hótorlasz. pláne így hogy most nincsenek kétméteres hófalak az ut mellett még.
az becseposra van feltéve. nagy fehérséget mutatnak mintha minden fasza lenne. valójában határon vannak apályák. most is kavarognak ahofelhők és szerintem 1200 tol esett egész nap csak nem látom amagas hegyeket mert felhőben vannak. de mikor itt szitál a pára nálunk 1000 m en akkor feljebb erős havazás is lehet. most indulunk mitterbachba. megnézem azt a pályát az is kurva jó kis terep. ha ot van hó akkpr annabergben tuti van. amúgy nmem tudom hány napra jönnétek. 2 nap kellene minimum. meg tudtok szállni egy fasza helyen ha érdekel. és akor egy nap mariazell mitterbach este városozás másnap meg annaberg 20 km re és onnan tudtok hazamenni . bérletárak napikartya 31 euro itt a környéken mindenhol egyforma. de a napijegy csak adott pályára jó. a szezonbérlet mindenhova érvényes.
akafrtam üzenni már. most ne gyerteek ki! kurvakevés aho és olvad lefelé. küzdenek apályákon. van ho de nem jó! viszont megjöttek acsapadékfelhők tirolt már megszorta de ide is jön! napok kérdése szokok ha fejlemény van! én is várom már nagyon. elég lenne 20 centi rá az meg simán bejöhet még ma este
engem az aggasztott hogy ha így fogom használni akkor hamar ki fog fingani. nem szabad vele sokáig repeszteni nem arra valo a fékei sem birják sokáig ha nagy a tempó atelokat is igénybe veszi. plusz a motornak sem jó ha nagyon sokáig forgatva van. egyszerűen nem arra van kitalálva de persze képes rá csak nem fogja szeretni. szállítás szempontjábol is 100x jobb motor. fentartása is kevesebbe van de csak akor ha rendeltetésszerűen használod. ami még hatalmas előnye nem sérül olyan könnyen mint anygamotorok. nem hajigálod el mert le birsz rola szállni vagy leugrani. és könnyű megtartani is. szóval nem igazán sérülékeny. mondjuk az első telók becsúszoi nincsenek biztonságban. bármikor lehuzhatja egy szikla oszt helo. arra kitalálhatnának valamnit. ez egy uj 11 vagy 12 es ossa volt.
én román srácokkal voltam kint a triálla mikor kilöktek a mieink a gecibe mondván triála nem mehetek velük. bruhahah
na a románok mind uj endurokkal voltak ellátva. egész nap engem akartak kifingatni de végül ök fingottak ki. akkor voltam először a triállal de nagyon tetszett. hazafelé ránkszürkült. elkezdtek elmebeteg módon piritani az ösvényeken hazafelé. rendesen kellett kapaszkodnom akis motorral utánuk de nem maradtam le. ami nagyon tetszett benne hogy tempónál rámentél valamire és nem hajította keresztbe mert hihetetlen könnyű ráadásul oda pakoltam közben ahova akartam. 5-6 odikban hasítottunk. azért azt tudjad hogy ezek az ujabb generácios triálok szerintem már "alkalmasabbak a tempóra is mint az elődök 2006 alattiak. másak a fokozatok a felső tartományban.
nagyon jó dolog ha meg akar tanulni az ember ügyeskedni. el lehet felejteni hamar az üldögélést.
Vegyél csak nem fogod meg bánni,nekem mióta meg van nehezemre esik átülni másik kétkereküre,rohatt jó voltam endurosokal is hajtani,egyenesbe nemtudom tartani a lépést és nem is akarom,de egy kicsi szopó ha van játszva körbe moccolsz mindenkit,extrémbe meg verhetetlen,a fogyasztása meg nevetséges,1l˛/ óra
Én is azon gondolkodok hogy veszek egyet, megtanulni rendesen motorozni de én valami olcsóba gondolkodnék! Mert próbáltam a gyerek trialbicikliét áááá ahhoz már öreg vagyok
Csanád az nem klikkesedik , mert nincs is annyi motorozni akaró motoros csapat az órszágban , mint ahányszor neki módja van elmenni motorozni ( a szó legjobb értelmében ) ! Báár én is ott tartanék hogy annyiszor bírjak motorozni hogy kénytelen legyek mindenkihez csapódni mint a takony !
eddig ketten vagyunk szalajtós meg én. mondjuk csani még lehet befogad de az se biztos .
kucut csald ki oda egyszer meg akarom nézni mit művel.
én román srácokkal voltam kint a triálla mikor kilöktek a mieink a gecibe mondván triála nem mehetek velük. bruhahah
na a románok mind uj endurokkal voltak ellátva. egész nap engem akartak kifingatni de végül ök fingottak ki. akkor voltam először a triállal de nagyon tetszett. hazafelé ránkszürkült. elkezdtek elmebeteg módon piritani az ösvényeken hazafelé. rendesen kellett kapaszkodnom akis motorral utánuk de nem maradtam le. ami nagyon tetszett benne hogy tempónál rámentél valamire és nem hajította keresztbe mert hihetetlen könnyű ráadásul oda pakoltam közben ahova akartam. 5-6 odikban hasítottunk. azért azt tudjad hogy ezek az ujabb generácios triálok szerintem már "alkalmasabbak a tempóra is mint az elődök 2006 alattiak. másak a fokozatok a felső tartományban.
nagyon jó dolog ha meg akar tanulni az ember ügyeskedni. el lehet felejteni hamar az üldögélést.