Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha gyorsan mész,gyorsabban történik minden,de jobban is összpontosítasz,mint lassú tempónál.

A Röhl mondta egyszer,hogy a B csoportba nem is tudja az utat nagyon figyelni,azt csinálja amit a navigátor mond neki.
Dr úr holnap zavarhatnálak telefonon kellene egy kis segítség!
Ja csak Kopnyik Petya meg azt tanítja ha gyorsan mén akkor sokkal gyorsabban kell mindenre reagálni! Persze ha tudol jól motorolni és tudod mit hogyan csinálsz
Gratula!

Ki sem néztem a baktersapka alól! :-)
Majd mének titokba motorkázni gyakorolni
Pont ezt mondtam ma én is! Száguldozik éveken keresztül millióval,most meg pofára nyal egy szaros síléccel!
Megmondta az alma,a bajok mindig kis tempónál jönnek.Ezért kell gyorsan menni!
Csak azért faragjuk le,hogy könnyebb legyen.Tudod,hogy TE is feltudj rajta jönni! Marad még másik hely nyugodt legyél!
ááá jó a barát ha szar is
Az is a forma 1-et túlélte azt most meg hogy járt
Látod,így elbuktad a lamellákat.Rendeltél volna egy pizzát vagy vitetsz ki az asszonnyal egy szendvicset!
Ne járjátok szét a helyet haloka
Meg a focista gyerek aki most meg halt 22évesen most mondták a hírekbe! Szívinfarktussal kezdett majd levágták a lábát azt agyvérzést kapót azt meg halt szegény gyerek.
Ismerős a hely? Bekarikázzam a fát amelyikkel direkt kilyukasztottad a hűtődet?
akkor lehet hogy pont kajáltam akkor lebuktam
Elég szarul!
Én vittem bazzeg,de nem voltál kint! Igaz meg nem álltam,csak lassítottam,benéztem az udvarba,sehol sem voltál,ezért eljöttem haza.Olyan vagy mint a csika.Oda is elmegyek,aztán b@szik kint lenni!
Sumi hogy járt síelés közben
De ne úgy csináld mint ahogy hozod a kuplung lamellákat. Mert még mindig itt vagyok a kapuba és várlak !
Gondolom mennyire izgatottan várod!
oksa alig várom
Jó,majd külön neked csinálok!
csak legyen a segged a falhoz szorítva nehogy a csávó betámadjon
akkor titok kamerázd le