Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekemis már csak szeleprugó hiányzik a felújításból nincs valakinek elfekvőben 1 szett tegnapra?
Szépenlemostadmielötszédszeted
na lyaÚnapot..
kiderült mi a gxr...hát az hogy egy szeleprugó van benne és ha eltörik akkor...ugye az beesiksz..de mázlim volt..
most tekercseltem úlyrugót bele.. de nem ám kötőőőző drótból..ha nem vezérdrótból
első képen még nem is látszik úgy..a másodikon már tisztán..a harmadikon meg az hogy2mm re eset be aszele.. alaplyáraton..ugyhogy gyanús hogy semminek nem lett semmi baja..
dupla szeleprugó ugrik az egész sorra
Jó reGGelt! Flexeli a Robur szelepet,vagy Ladáét. Keritésdrotbol meg a rugót tekeri. . Egyébkét vicc a kis japó 250 be raktak autó vas szelepet és 3x anyit birt mint a titán
szerintem csak 2mm magasabbra kellet fújni a szelep nélküli belsőt
morgen kaffe
kicseréltél 2 rugot meg 3 szelepet bekented szőlőzsírral oszt jónapot .
ködölsz itt kora reggel inkább arról számolnál be mi lett a vassal ?

szerintem ha leböffenéskor akadt össze nem csinált lófasz kárt sem. biztos rég szét van szedve sőt már össze is van rakva. különben nem így írogatnál.
jÓÓnapot
bakker..ez a boci tomi..ez tök ügyes...múltkor is néztem.. bakker vb-ken kéne indulnia
de ahogy nézem..ez túl sok papusot nem koptat6 el..mert ...sosem teszi le a lábát...
meg eldőlni sem tud...valszeg...állva alszik

de ha lyól figyeltek.. egyszer azért látszik hogy leül a motorra és még az egyik lábtartóról is leveszi a lábát... ...
lya hogy akkor épp egy kerekezett a kocsi körül
na mind1 azért ügyes a srác...

néztem emezt a vidiket is bontos.. azért az oké hogy a csajok segge segszi...nem kicsit csorgott is a nyálam... a klaviatúrába
de...a srácoknak elől bőr kabát famer.. ezek meg hátul..mind a kettő. lenge bugyelláris gatya .. oszt a többi ruházatára már nem is emlékszem...mert kifutott az agyamból a vér...
de azért az tuti...ha firka van...soförök még egy kissebb csúszást különössebb baj nélkül átvészelnek...csajokból meg paradicsompürés ropisaláta lesz...
vagy épp amúgy is csere előtt álltak..oszt úgy volt ha sali lesz ..hát nagy baj nix...mert lesz másik csajszi
haha....ez kurva jooooo...
huuuii...azert ez igy tömenyen elképesztő !
asszem.par éve lattam indulni erzbergben...de lehet hogy Lampkint...
a vege felé a nagy sziklaknal....
még egy kicsit edz utána be sem kell neki indítani a motort
köszi Bálinyó.nn
mennyire álljon ki a gumiból a csavar...elől...es mennyire hatul ?
elől mehet minden bütyökbe nem.?
hatul tom az oldalsoba nem, a lengőgilla miatt...
meg mijaz h d fejű önmetszős?...vagy majd tudjak a csavarbótba ?
Antal barátom is nálunk tanult . Mindig Tóninak becéztük.

ettől kész vagyok bazz

http://youtu.be/aILCfk3WECE
Ő a vizitriál oktatónk, ezért is ajánlom a tajkártyát, mert ha más nem az asszonyod biztos össze fog verni ezután!

http://youtu.be/mh7y-xLJaj0
Ha ti még nem vizitriáloztatok, gyertek le ide szegedre megtanítunk benneteket is, Ottéróval! Jó nagyon csak veszélyes, ezért hozzatok magatokkal tajkártyát is !
igen igen . Amúgy az valójában úgy vót hogy Ottéró mondta hogy a sherco vízzel is megy az biztos, mert ő jó mosós ő ezt tudja! Én nem akartam neki hinni de ugye én is jó szerelő lévén,gondoltam végül is lehet! kitekertük a motorból a gyertyát,és feltöltöttük ioncserélt vízzel szintig, mert ugye nem mindegy hogy milyen minőségű, a tankból lecseréltük a benzint vízre, de azt Annakútira, ekkor még nem voltunk benne biztosak hogy jó lesz-e ezért még a gyújtás felőli deklit levettük és betoltuk. Na de a tiszába hogy biztosan jó legyen! Ottinak nem lett igaza mert nem indult be! Ez az igazság úgyhogy jobban jártak akik nem vették meg mert ők sem tudtak volna vele olcsó vízzel motorozni! Benzinnel amúgy qva jó gép
persze titeket össze kőt a vizi trál szeretete
hogy bírod ott fenn a hegyi levegőt? mint remete fenn a richmountain en bár valahogy elviselném én is hegyi levegő ,,Pennys anyukák stb...
Hahó! oldenduro
Tegnap beszéltem vele, majdnem minden nap mennek hajtani, ma is mentek, beszélgettünk a 2014 dévai menetről + ilyenek! Én kijövök vele, sokat szoktunk beszélgetni mindenről!