Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azta nem semmi regén haloka!
A bejglihez darálnátok a dió, mákot inkább!
1/4 négykor értek vissza..az első része a bandának...
a két orosházi titokolvasó
én kérdem mi van...
mondják hogy fullosan eltévejgőztek..de végik kafit mentek...de csani nem találta meg őket...
mondom csani odatalál a sirokihoz ..és 15 perce volt hogy odaérjen.. addig kisbiciklivel is oda ért volna.....meddig vártatok...
-hát az lehet hogy oda is ért...csani..de ők nem értek oda ..csak kettő után...há mondom az meg hogy ...mikor 5 perc a siroki és a hely ahol elváltunk...
hát azt nem tudják..de rendessen elkolbászoltak.. még a füves mezőkre is kimentek .. ahol vége a hegynek...
hát akkor mondom tényleg rendessen elkolbászoltak...
na mondom az kafi.. ha csani egyedül elkolbászol és valami baj éri.. hát hogy találjuk meg...de nem lehet baj...majd jön...
jött is 15 perc múlva...
mondta hogy ö ott volt.. de 20 perc után sem jöttek.. motorozott egy darabig ott körbe körbe..aztán...elmotorkázott minden fele...

na felpakoltunk aztán ezek is megérkeztek..
na 6délyz peti mondta hogy hiába vertem bele ottó motorjába a csúfot.. tök jól ment vele ottó...
hát mondom ez érdekes.... mert azon kivül hogy a költésgeket amikor igényel ez a fajta sx-f 450(amiket azok meséltek akiknek már volt dolguk ilyennel illetve nem keveset szerelte is ..csoki..előre is kösz a tegnapi.. majd holnap vagy utána hivlak mikor szétdobtam a gépet.hogy mi is kell hozzá )
azon kivül mondtam hogy minden milyen kafi...meg mondtam is mikor megvette hogy ezzel..a sx-f el is sokkal.. jobban fog menni mint a exc 300al....
mert párszor azért mentem ilyennel kroccpályán...és azért már fel tudom mérni ugy is hogy mi az ami kell ide..és hogy az sx 525 höz képest könnyedebben motoroz6ó jószág lesz!
hát ha i úgy látjáok..szeregetés meg gecizés közbe.....ha az volt hogy belevertem a csúfot meg megvuduztam.. akkor az úgy volt..lyól mondom petya
ja jó a barát ha szar is
na mi a helyzet bélák...

meg volt a nagy teszt... sx-f 450 is birta .kúplung is .. pedig csúszik mint a szalonnás takony..de ki birta...
amit szégyelek kicsit ..hogy a H-P csak az sx-f 450 tudta megcsinálni.. pedig ...teli volt 6 napossal az a lejtő
de ottó ugyes.. és hosszú hosszú idő után csak meghllotta a szavakat amiket mondtam neki ...hogy nézd meg csanit
a 350nel egyből jobban ment.. mondom valami 4tvell(akár egy régi 450 exc 525exc sx mindegy mi ..csak 4t legyen jobban fog menni a dolog...dontós az ezer éves sólyommal is sokkal jobban megy hiába 20 kilóval nehezebb a 250 sx nél...és még öregebb is..
lásd nála is bejött
na nézegettem neki a gépeket...(mert annó az xc-w 250 is én túrtam fel neki én eröltettem ..utána meg velem meg szaléival ment fel megvenni) szóval nézegettem neki az úly gépeket.. 450 innyektorosokat...egyy k10 berg fx 450 majdnem be is ugrott neki..egy az egyes cserébe..de a sok doboznyi elsziovott cigi meghozta a döntés sokszro hogy neki jó a 300exc és nem azért szopik mert 2T..is lehet menni..lásd dszárviksz. ..
szali...ali-jas-lyódos
ez igaz, de mondom.. peti a barátja is egyből jobban ment a 4t 350 nel .. csani is...bontós is.. pedig bontié mondom még sár nehéz is!
de s ok sok elszivott cigi mind mind elnyomta a felyében azt a sok sok leszopot óra a hegyoldalon...kerülés B nyomra...
szóval ..csak meg győzte magát mindégH...jó neki az a exc 300
aztán hivott hogy beúlyit egy sx-f450.. először biznicébe..de mondom az könnyű meg ktm..m,eg olyanról álmodtam hogy egy 5 gangossal milyen kafi is lehet ..mert nem csak a kroccon de az endúróban is...
aztán megvette mondta hogy hisztis mer t valami nem jó a karbiban...erre én ..hozzám illő köcsög mód(mert szerintük csak egy köcsög vagyok ..ezt tegnap is jól kiderült )
szóval nekiáltam gecizni vele.. hogy december 2 án ki tudjon jönni hajtani..kipróbálhassa az úly vasat.. meg én is már agyaltam hogy lehet csak beúlyitok egy fiatalabbat.. szóval ...kihasználtam megint ottót és rendbedobtuk kicsit a verdát.. karbi kitakaritás.. hát zöld rászáradt mocsok volt az egész ..a aljárati ff azt takaritotttuk vagy 20 percig..mer konkrétan...anniyra ganés volt hogy mindég eltömitette magát(én még ilyet nem láttam...hogy benzinből mi lesz 6 ónap alatt)
na mindegy ...
olajcsere...a marhája 10w-40 kocsiolajat rakott volna bele..de nem engedtem(mert rosszat akartam meg vuduztam a motorod..mi te idióa?)...igy került bele a 10w-50 kasztrol R1 részing.... meg 12 lk is vittem azt is csak azért jhoy gjó legyen mert neki a 14-50 is jó..de ha már eröltetem..(mert egy gyökér vagyok) akkor megengedte hogy kicserélejem (ezt nem is értem)felrakjam amit hoztam neki...
de mondom 52 lk nix, de az is kéne mert hosszú az az 1 es..és amit lehet röviditsünk...de végül is az 50 es is valami...
persze ...aztán kiderült a nap végére.. hogy csak a visszivattyú is ganaly..mert folyik a vize...
otisz tőle elvár6ó mod este nyolckor csipogott hogy akkor mégse jn a 300..ami nem is vollt hiba..mert azzal megint cska csanádkillerboly otán kullogott volna...
szóval...
de aztán készült a gép...megcsinálták a visszivattyút...kicserélte a hátsókerket ...kapott szalitól mitasz extrőmöt ..vágottat...belsővel felrakta.. és kimentek a barátjához bordányba...
na ott szali kezdte hoy gcsúszik a qupli...aztán én is mentem vele...
nekem is mutatta hogy csúszik...
6 napos peti is mondta hogy tényleg mintha csúszna...
na én ekkor mondta...barátlag hogy ezek erőssen kuplung bajos gépek...(amiket gecsa hosi és még sokan mások tapasztaaltaiból hallottam)
de aranyfog csak ért hozzá
ugyhogy meg6ározta az jó és csak a csúfost verem belé mikor tanácsolom hogy ne azzal jöjjön mert be fogja szopni..ha valahol feladja majd a kupli teljessen....szóltam barátja 6days petinek beszélje le róla ,...mert csúnya szopó lehet ha ugyan ott rohad le ahol a múltkor az úly exc 350...
mivel tudom golden aranytallér..nagy olvasóM lett..hát próbáltam üzentem neki...
neki át is jött... másnap szóla hogy...ök a barátjával mennek.. én nem mehetek velük..mert ha behal akkor ök hazajönnek ..ne motoroznak tovább...
há mondom..és ha én is hazajövök..nem nem.. mert ő nem visz tükröt ..ne mök külön mennek.. a 6dély peti és 6 dély csoresz
mert őt meg viszik...(mert ők mind jó fejek ..és ök meghetnek együtt ..é nem g nem én meg mennyek ahogy akarok..)látszott a fején(a fejeden) hogy full felszivta a pitralont .és úgy besrtődött mint atom...
de volt kedvem nekem is menni...csanád végül is megengedte ehogy velük menjek...ugyhogy utaztunk...
igaz hogy én 130al többet ..mint a barátom mert sokat számit a szavam..illetve ...minden amit irsz a gaszgaz fórumon felhasználható ellened...csak is rossz indulatúlag...
ilyenkor már a tettek nem számitanak.. .

na mindegy ...
gó.. csanival lebeszéltük...egyedül eszem ágában sincs menni.. bár goldentallár már nem egyszer intézte hogy velük nem de külön sem mert egy köcsög vagyok... ezt csinálta már 2010ben ...aztán jó volt hogy utazzunk hajtsunk 2011 ben 12..ben most zsirbarátkozás után csinálták egy hónapot...monda is goldentallér hogy csak azért utaznak a kocsimmal hogy én is jöhessek velük.. tehát áldozatot hoznak értem mert amúgy én nem mehetek...kicsit olyan ...fúrcsa ez.. nekem...de zsir jó 6ással volt rályuk ) aztán a virág szagulgató hajtás előtt még hétfőn dumáljuk hogy megyünk együtt... még hétfőn telefonálnak is ..de kedden már nem veszik fel.. szerdára amit vettem ki szabit hogy együtt hajtsunk .. kukázhattam ...
...aztán csak olyan hülye vagyok hogy kint is meg itthon is tákolom a szarját...tényleg bolond akibe ennyiszer belerúgnak mégis vissza kutyázik...
na mindegy....

lényeg ..kiérünk...húú.. hogy végül is ..kiderült nem is úgy jöttek ahogy beszélték és kúrvára csorezs nem fog haza menni ha bedöglik a gép..szóval simán utazhattunk volna együtt....de jófej egység mér csak ilyen..ha kellek nekik hivnak...szerelés vagy bár mi...amúgy meg ...

na de azért mennyünk együtt....nekem ilyenkor már kicsit büdös hogy nem tudunk komunikálni...de kint meg haverek vagyunk
az az igazság..akár mekkora csögnek tartanak ..azt elismerik hogy vezetésben nem király ..császár vagyok
ezt a 4 év alatt konkrétan ha ott vagyok nekem kell menni elölt ....anélkül hogy akarék!
mert olyan könnyű csak a készbe menni a vezető után..nem foglalkozni semmivel....csak egyből jó helyekre menni .. semmi unalmas összekötökkel...

na mindegy....
mennyünk...
együtt...

hát a napkezdőre ..csak négyen mentünk rá..szégyeltem is magam...pedig hidd el ottó..a 4tv el az is könnyeden ment volna...szerintem 6délyz peti ellőtt ott vagy ..mint csani is!
de kishitűség vagy nem tudom..de mindegy..

aztán lementünk ...a túloldali patakba.. majd onnan a felfelé ivelő..eddig névtelen ...de most már van neve mert van története ...fogas sziklás köcsög jó kis patakon fel...és a kilyáró előtt 10m re leböfent a nagy vas...
alapjáraton gurgulázom felfelé ahogy szokott.. aztán leböffenten...vagy nem is tudom.. kihajtom a be rugókart..és érzem áma..hogy ..baj van ..nagy baj
tolom lefelé a berugókart ...semmi ellenállás...
bakker.. nagy a baj..tuti leszakad6ott a szelep...mondjuk 700-800 üzóránál már nem is csoda...
ott áll mögöttem az egész sor...na akor már goldentallér.. a tőle sem elvár6ó...(azért tőle sem.. mert amúgy golden egy nagy kacarászó kinevető...) gyökér örömmel kacarászik...
ó hogy felszebadultak a többiek is ...na bdöglött a szuperhiper 525.. a legyözhetetlen....meg hoy gtükör előtt voduztam szegény golden sx-f450 ét és rámszál a rontás...
nórmálisak vagytok...az a sok szar amit geciztem ennek az idiótán a a szarjai n..konkrétan ezen is ..azért van mert én azt vuduzom hogy neki behaljon...
és az a káröröm ami kiült rályuk....
hihetetlen .. ekkora örömet nem okoztam még egyiknek sem...nem tudom minek örültek ..hogy rádobálhatok 50..100...vagy ..mire ez a nagy káröröm...jópofa tréfi...meg vegyük elő a videót ..videózzuk le gyorsan... ..én meg azt hittem barátokkal megyek hajtani...mert aki beáll mögém a sorb .. az csak nem akar6 nekem rosszat... vagy röhögni a káromon... kis empátitát mutat6nak ha valami behal...még ha meg is javitom.. de hogy még nem kicsi a gikszer.. és egyre nagyobb az örömük....nem értem.. .zsir...ha neked örülnek hogy tönkre megy valamid ..akkor azok irigyek voltak arra a valamidre...de nekem ..mimre...ne hinnám hogy valamit is irigyelni kéne tőle..de akkor miért.. I don't under stand.
persze csani csak ézet... meg várt hogy akkor most mi van...
hát mondom huzzuk ki....és majd vontatás lesz...többieke nek mondom ..menyetek tovább..majd mi intézük...
persze azért a patakból kifele..az az 5 m azt segitettek...miközbe lyókat poénkodtak..a káromon...
mert lyó haver jót röhög a károdon...endorfin termelésük megindult ..nem kicsit...
sajnos én az ö jó érzésüknek nem tudtam örülni annyira...akkor én most köcsög vagyok.....nem csak most..most IS

végül is...csanáddal útra keltünk...és még ők küzdöttek lent az elemekkel...amit nem értettünk csanival...addigra felúzott..feltoltok felküzdöttük..hol én ültem a 350 és húztam csanit a az sx emen...hol tolta ....hol cseréltünk és én toltam...mert mikor felültem akkro kis csani kis exc nagyon megerölködött..de hogy húzta és én meg toltam kritikus helyeken szépen ettük a métereket..
ugyogy csani..respek és úgy...de végül is ..30 perc alatt a gerincen voltunk...
még mondom is csaniknak.. a megbeszét 1 órás találkozó a sirokinál(mert azt az egy helyet azért tudja mind..de mint kiderült..mégsem olyan egyszerű feladat az a 2km!de fax se gondolta volna..).. nem is kell menj..mert még itt reszelnek...lehet vissza kéne menni és szolni hogy várjanak meg mert 10 perc múlva itt vagy.. de aztán mire azt a 10-20m még felhúztuk küzdötük...addigra agyunkból vér az izmainkba..és már mentünk is tova a gerincen...5 perc múlva a napkezdő tetejénél voltunk...
ott odaadtam csanika a kamit.. hoy gazért legyen már kis vidi is...meg mondom ami még kellhet..aztán csani ment a találkára.. én meg ültem ott magamban egy órát.. kajcsiztam és néztem hogy még igy ködbe is milyen kafi ez az erdő..a nyugalom...
már nem volt mit tennem..csk legurulni..és 3 órát várni ..úgyhogy nem siettem sehova...

folyt köv..
hogy a legnagyobb hahoták mellett irja rola a karbantartési kötségeket párszázforint elég rája mert az nem is üzemorás motor de nem az ugy megy egykét videoban sem volt már egészségess a hangja sjanos remélem hamar rendbejon mert nagon irigyelem a tudásját és a videokat is kedveli a szivem
de ha meg igaz akkor valoszinű azért nem ír mert épp tábortüzet rak a motorból. téli napfordulókor szokás volt régen nagy tüzeket rakni.
fingom sincs mivan én csak hülyültem a karbantartrással ,hogy nem ir senki.
kizárt hogy vik motorja beokádot volna. 525 nem tehet ilyet. szoval én paszolnék. várom a fejleményeket reméljük kacsa az egész .
Megyek Ottéróhoz kiderítem mi is történt itt valójában! Vik nem ír mert szerel! Sajnálom Vik. ha igaz a hír, az nem jó! Ha a szezont nézzük nincs baj,de ha a pénztárcát akkor az gáz karácsonyra!
Ezért nem értem én sem! 5huszon5?.?.? Nem létezik Biztos csak viccelnek bolondoznak!
hogy tud tönkremenni az 5huszon5 (vagy hogy szokta írni)
Jódlis te hamarabb találkoztál ezekkel a "disznókkal" mert a szelep állítólag benne van a történetben! Meg ahogy olvastam a szavaid talán tudhatsz valamit! Naaaaa Vik! MI VAN?
Na akkor akik voltak hajtani most írjanak mi történt, mert azt röfögték a vaddisznók hogy Pl. Viktornak tönkrement a motorja, a nap elején de nagyon! Talán az is lehet hogy kuka a blokk? Igaz ez Vik? basszus mesélj már mi van?
fullos jég meg sok korizás jo lenne ide a balcsira is az idénre...

ha már tavaly be sem fagyott...
szeva patyi bátyám..

előre vékonyabbal furj elő mint amit belehajtasz csavar, hogy fogjon faszán a menet, az a lényeg belülröl látod a lyukat hová kell belehajtani.

hátul meg nagyobal ugyis elag birod majd átütni egy fával meg kalapácsal... ha 8-as kapupántot raksz bele akkor 10-el nyugodtan előfurhatsz a gumi összeugrik..
ÁÁÁÁ dehogy
Jövőre csizmát keresek meg irigyeltem bontosét!
Ezt néztem ki mindenkinek csak tudom ajánlani
hahó bélák!

no három.honap utan lehet hogy motorra ülök.
vik vagy bálinyó vagy gabesz !
tudom h mar sokszor leirtatok...de irjatok meg le lecci pontosan as zöges gumi keszites folyamatát.
sosem csimaltam.meg....elore önfurossal akarom hatra meg kapupant.

ilyet nemtok h hanyassal lell előfurni...stb
biztos mindenki a téli karbantartást csinálja. nagygenerál szelepállitás ststb. ha hazamék énis szétszedem apróra.vagy lehet csak simán titokolvasnak így az unalmas téli estéken.

vagy még azis lehet vudubabát varrogatnak a kéziszakkörben.
Mi van veletek motorgyilkosok? merre csavarogtok?
Barátkozni nem,max irigykedni mennék!Nem tudom a többiek hova akarnak menni,de majd megpróbálom rábeszélni őket annabergre.
https://www.youtube.com/watch?...

dekurvajot motoroznak ezek. jo kis videó. mikomoly a futóműve a rallynak! nem nagyon hajigálja el a parasztot.
ja meg ma koriztunk az erlaufseen tükörre van fagyva 10 centi feletti jég van rajta. irto kafa volt pont volt kori az autómban hogy hogynem. 2 x arra jött a rendőr meg 1x a tűzoltók is. na mondom itt a vége bünti- ehejett le se szartak mentek tovább ránk se néztek. otthon meg lelőnek ha jégen vagy.
nem mondom el mert ide akarsz jönni barátkozni.

amúgy gösingben vagyok. közel van annaberg 10 km. mitterbach 25 mariazell meg még van pár kissebb hely. ezek nem a legtutibb pályák de szerintem pont megfelelnek játszani. én akkor megyek ha frissho lesz. most jok apályák de kellene a hó nagyon! addigra mire te jössz komoly havakat várnak. én hétfőn veszem meg a szezonbérletet és kurvasokat fogok menni. most még 360 hétfőn átesik valami másik tarifába és lemegy 300 ra. ha már 10 x csuszok is joban megéri áprilisig meg van pálya ugyhogy bőven megéri.
kurvasok miliot költöttek idén a pályákra egész nyáron épitették őket.
jimi ha ide jönnétek hivj fel előtte majd megadom a számom és mondok friss hihető infókat a közelről.
ma elmentünk sicuccot nézni a páromnak. aztán vettem magamnak egy brutál bakancsot csak azt tudnám minek. 700 euro volt 2010 ben most meg kibaszták 80 ért. nova uj. igaz versenyzőknek való 140 es flexivel. nagynehezen felvettem de mocskosul fogja alában magyon tetszik. megvettem ha másnem odahaza eladom. lehet egy métert se tudok benne meni de mivan ha mégis. jo magyar ennyiért nem hagy ott semmit.
Jódlis ha jössz, viszünk magunkkal olyat aki felrakja a hóláncot is jÓ?

http://youtu.be/OeZYqwlgUUE
Találtam a fiókban ilyet is, ha esetleg valakinek kell...

KOKUSAN gyújtótrafó: IG 3834; ME25634006
Modell: KTM, Gas-Gas EC+MC
125-200-250-300
Évjárat: 04-05-06-07-08-09-10