Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt a motort betenni egy enduroba
Jódlis gyere haza és kimegyünk 1 ilyenre

http://youtu.be/u2fZkDTWOFs
füvön az igazi
ha 5 keze lenne az embernek azt is kiszaggatná
A többiek kimentek zarándba hajtani, nem tudom fáznak-e de nem hiszem. Na lépek mert káosz a programok közt
180LE 1000-cm3 2-ütem, brutál besza-behu bazz, 180km/h havon fák közt nagyonkomoly. Sajnos azt kell mondanom közelében sincs az endurózás ahhoz!
Azt hittem hazajössz karira . Na mindegy, mi nem megyünk csúszkálni, Klaunak nagy már a pocakja februárra van kiírva, addigra + remélem tudunk menni hajtani ha másnem hószánozni biharba mint eddig! 1000-cm3 2ütemű SKI-DOO-val . Ha valaki akar csatlakozni jöhet
halihó
Sziasztok
Gas gas hűtőt keresek a betöltő oldalit ha esetleg van valakinek jelezze.
Te merre vagy helyileg? Szerintem 1.-én megyünk egy napra csúszkálni.
bonti. nem válaszoltam aztán mert felvitték a tetvek a t mobilnál a tarifákat. igy is huszonezrekeet perkálok a semmi telefonálásra kék tarifacsomagban. nem megyünk haza majd csak jövőre. felesleges nincs otthon semmi csak szarszag. most gyüjtés van ezerreel.
jo reggelt... visszatért bontos Villi...
majd kiderül 1-2 hónap alatt milyen a telefon
nekem tavaszig ráér a vétel
köszi!
Reggelt! Na így már tiszta néha kell 1 kis jelmagyarázat a mondataidhoz, messze álltam még naon a haragudástól csak a kínalyji papucsnál elvesztettem a fonalat.
hell bonti. mennyi volt a kuzma? nekem is cserélnem kéne tavaszra . nekem bejön az sg12 de ez a tied ez odabasz. teccik nagyon hol vetted? nem jöttök ki sielni hosszuhétvégére januárban, intézek olcso tuti szállást ha kell. tök jo pályák bvannak kurvasokat költötek rájuk idén. van esti sielés is. na?
nekem az óra tetszik mert lapos és az én nagy lábam is kényelmesen elfer benne.Nekem 48 as van 45,5 a lábam , kb 4 x motoroztam vele de nagyon elégedett vagyok.Ugy tartja a bokad ahogy kell és mégis jól mozogsz benne.
Olaszországba sem agysebészek varrnák.

A régi sorozatok (felxforce, crossfire) is tartósak voltak, főleg a többi gyártóval összehasonlítva. Amikor vettem megnéztem, kiváló a kidolgozási és anyagminőség. Nem volt kérdés, hogy a bevált dolgokon nem változtatok.

És nem bunkós az orra mint a gaerne-nek, ez váltásnál előnyösebb-szerintem. A gaerne emiatt -is- nálam kiesett.

A bokarendszere miatt könnyű benne mozogni, gyalogolni, ami endurónál fontos. Kb 20 percet álltam bokáig érő vízben, abszolút száraz volt belül.

Persze nem én vagyok a főtesztelő, az éves futásteljesítményemmel, de a csizma szerintem a jelenleg megvásárolható legjobb a piacon.
Na ez mar csizma!Ebbe nem szakad le a labad ....amugy boncsd ki es valahol felul van egy cimke min irja,hogy made in Romania.
Na de jol meg vannak csinalva,es stabilan tartja a bokad barmilyen szituba.Nekem ez a hagyomanyos talpu van,mi jobb is.
na mennem kell mert sütni kell a pogit...
hogy jó meleg fornettis pogi legyen a reggeli ...persze a fikázok nem..csak a lyaú arcok kap6nak

csak neked...
tegnap intézem a telifont. merrt ennek a védelemnek évente kell variálni a csomagot...egy éve elvették az összes telifonszámunkat.. cska úgy lehetet intézni mindent hogy a megye parancsnok aláirta hogy azok aszámok amikre ..fizeti aparszt a sárga csekket amit a telinor küld.szóval hogyha bármit akartál..még ha megszüntetést is!szóval a megya pk nak kellett aláirni egy hivatalaos papirt hogy ez működjön..
na ez 1 év uán visszaált ..visszadobálják mindenkinek a telefonszámát...itt van ne .intézheted magadnak...persze ah nem láps zát egy hónapon belül akkor kibasznak valami 50 ft percdijjas csomagba..de ha átlépsz...már nem is kell engedély.. akkor viheted a számod ahova akarod..mert a tiéd..
na szóval ezt intézem...
látom szaoncÚkor akis tálkába...
kérdem mosolygós is intézőt...ez a szalicukor a kuncsaftoké vagy az ügyintézőké
a kuncsaftoké...
mondom.. mindenki vehet belőle..vagy csak a jó kuncsaft..mert ha mindenki akkor én is vennék belőle ...
egy pillanatni arcizom megmerevedés...átfut az agyán az inglis humor...
aztán vigyor és már nyújtotta is... ...
bakker ....van hogy lelesik a poén.. amúgy hazudok..mert áltában átmegy nekik..de itt a fórumon ..sokszor nem..
ezért rá is hagyom .. nem irok többet...mert csak megbántok mindenkit....

mondom ne irok többet

vessző...

ma délelőtt
értelmes írásokban gazdag lyaú reggelt kivánok...
na bontós.. nem ...a fikázás nálam nem poén..az fikázás
az hogy a bizmához jobb árba juttál hozzá.. mint egy olcsó kinai papus..ami..már nem is oltcsÓ...
az meg király..mert egy 100húsz ezres csizmát..ami pont a lábodra passzol...ennyiért kifogni...hát az minden képp jó ..kb annyira mint golden txc pro II csizmálya..az is ajándék volt...hol a fikázás ez most igy korán reggel meg nekem nem jött át
most akkor te engem fikázol hogy én fikázlak...
tudnám bonyolultabban is..de azért ez sm semmi mond már..vagy ezen is besértődsz..baker olyan vagy mint az ötcentes dobáló haver... nem sértődik b semmi ..csak soha nem jön többet..mert épp olyan naplya van a héten....írigy-kedd

az hogy a kinai kiscsaj esetet...akkor az nem ment át..hát azt lehet azért mert nem nézed a sóder klubbot..
súber-t néról volt szó ..rubint répáról...:
azt mondja az arcát hogy olyan fix mosolyú..olyan állandóan kifeszített... lehet nem is igazi az a mosoly az arcán..a csajszinak..... és akkor mondja.. lehet széthúznám a seggét és oda lenne írva: médin csályná...
és ekor röhög a közönség(sóder klubb felirat villog, tapsvihar)
ezt elfelejtettem odaírni...

salynálom ha téged is megbántottalak..de remélem nem sértődtél be annyira..mint otto...
Nekem is ilyen van. Imádom.

Gratula!
Vik! Eddig értem "bontós..lyaú a csizmád..." utána a többit nem . Egyszerűen olyan logikád van hogy nem tudom követni , és néha nem is jövök rá mi volt a poén . Vagy csak maga a fikázás a poén? Mert akkor értem
bakker..ne báncsd otiszt....lyÓÓÓ
holnap nem tudod kinyirni ..mert csoresz és mpi vigyáz rá...
lyaj csak minden flottul mennyen az esiksz ef 450 be és akkor nem búlyik ki a szög a zsákból magyarul az ani hopping qupli kibirja a napot...
Nálunk is lehet így vonyítani, főleg akinek nem sikerül a napkezdő feljáró... Igaz-e Zari?