Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Was machst du, österrische tischler
multheti motorozásunk
http://youtu.be/JNmQSgkr9oI
tényleg. zsírral mivan él még? tud róla valaki? de tényleg. vagy lerottyant? és ki az a zsírosbödön vagy ki uj niknévvel? ismeri valaki? magára ismer? vagy kezdjünk el találgatni? aberrált biztos ismeri.
faxa mi? irígy vagy? zsír. van inged? vedd magadra , ha nincs
Faxa lehet!
http://www.youtube.com/watch?v...

g- ezt neked.

baszhassátok a szögesgumit ha kikaptok egy ilyen porhavat. még a homotor is elmerül benne. itt tud esni egy este alatt 60-80 cm ho is. reméljük nemsoká esik is! épp ma igérte meg a fönci ,hogy elövesszük a snobmobilokat! reméljük nem úgy mint a triált :) de legalább ezeket nem kell megvenni mert itt van kettő arctic cat az erdészetnek meg van az övé a brutál zveitact versenygép. nekünk csiráknak jolesz a nagy behemót erdészeti.

ma elmentem a telepjáróval fenyőfát kerseni van rajta holánc bementem jo mélyen az erőbe fasza utakat találtam meg egy nagy sziklás vizesést. rohattul pattognak ezek a telepjárok majd kiestem belőlle mikor belementem pár közepes jukba.
nézd már elszámoltat.
ma sokat voltam a szobában munka ügyben. tervezek butorokat a főnök lakásába. azt meg csak itt tudtam rendesen megrajzolni. amúgy nem szoktam lógni. na mi lett a motorral? biztos rég szétboritottad már.

jaja várjuk az igazi telet! szezonbérlet bejáccik meg fullon vannak a síszettek. szánkozzon a faszom van annál százszor jobb is. ez kb olyan mintha endúrózhatnál de helyette inkább szédelegsz egy gumicsizmában az erdőben.
Napot bélák!
Most olvasom viktor hogy mi történt veled.
Szerintem BB-kapitányal karistol azért nincs itt BB!
2006 az már neu generation
biztos valami full liberális gazdája volt mert minden blokk síkon más színű paszta van
szali...
hát mit irtam..vagy te is a sorok közt olvasol...képzelődsz...
azt irtam hú de kafi..
hát nem tudom..megint leirtam..de ha a sorok közt kapirnyálsz ..mint a ezek is mint a parasztok is(be ne sérvtődjetek már.. a paraszt azért a sorok közt kapirnyál..mert ottt a gaz.. nem a sort kapállyak ki.. figyeljetek oda ..lyobban!)hát hibát követtek el..mert itt a gazság..a sorokban van.. és nem elrejtve
nefeljetsd a mondát amit endúrósok közt divik...minden amit irsz a gasgas fórumon felhasználható ellened..motorozás előtt után..és közbe is

ja akarták hogy jöjjön...de nem tisztelete meg őket a lyelenlétével...
mért te tudsz valami..csak nem hozzád ment vizitriálozni

ini..2005.. a tiéd az hanyas.. kétezer 15ös

szali ..mesélj..mi van bázedőzergözingben
hó esik...
szánkózás megy.. szabadnapos vagy..vagy csak lopod a munkaórákat
ez gyári ktm es. de ha nem jo kidobom akkor. az enyémen jol ileszkedett mosásnál. na minde4gy
jó-jó de az 510 ósdi cucc a 450-hez képest
most meg már van villanyos hűtés is rajta szóval csak kibír évente 500km távot
nem volt felétek titok motorolni?
ez hülyeség...
bedobálta a horgokat.. aztán kiment vécére.. a vécéről már a másik énje jött vissza..az meg csúnyán bekabdosta mindet
igazándiból az irigység horog feküde meg azt a szép hasikályát mert azóta ..nix hizti..pedig de jókat is trécseltünk...
osztotta az észt(minth lett volna miből) boldog boldogtalannak.. jellemzet mindenkit..miközbe azt prédikálta hogy nem jellemez senkit...mert az nem az ő tisztje...
hát ha nem az övé..akkor kié
havernak van ..itt 510.. hát évente dugócsere..meg átégett egyszer a dugó is
a 20kvárna jó választás volt
ÚÚ
köszike.. hú de várom már...
otisztól kaptam egyet annó...felraktam a légszűrő helyére...kb 10cm en...4mm magasan állt ki....ugyhogy ha nem nézem meg rendessen...akkor az első mosás után szehetem volna szét a légszűrőt meg száritgat6tam volna a kabit is ..ha eljut odáik .....
bontós nem vagy jó titokolvasó..irtam az előbbb..de ha nem figyulsz rendessen..1% is kihagysz...már bukod a partyt..
hogy milyen partit.. hát amin jól ki lesz beszélve megint mekkora köcsög vagyok. ..
vigázz aztán téged is kirekesztenek ha nem osztod a véleményüket...ugyhogy ide ne is ird hogy hivtál...magad alat vágod a fát
...

amúgy meg hiába is sietni..mert 6dikán lesz a rendelés.. addig meg azért széthúzom...

bendős...
nem vágom amit mondtál..
mert gyökér hangja volt ennek mindég... de nem csak ennek..az összes ilyen kutya ktmnek...amúgy a szelep az ugy szakad el..vagy tört el a szeleprugó..hogy ..pikkk.. nix neki hangaja...ott egyből over a motornak...
de a szelephézag előtte lett nézve...2 nappal...mind hibátlan volt ..nem is lett lazitgatva semmi..(előtte szeptemberben néztem..)

a szerencse a szerencsétlenségbe..csanád...mert hogy velük mehettem...ezért nem pályázni mentem...mert ha pályázok ..és akor szál el...mondjuk 3-4 nyélen..hát lett volna...boldog arszuk ezeknek..de hál istennek ennyi endofint nem ad6ok nekik .
kb mikor széthúztam két éve.. akkor már kérte a szelepeket...a két szivot azt tuti...meg is akaram rendelni...talán pár év múlva amúgy is kicseréltem volna... de ez nem biztos...

amúgy a forgyttyús mechanizmus.. ahogy igy első feltárás nélküli diagnózist megállapitottam.. annak baja nem lett...valszeg csak hengerfej lesz....ami meg azért jóval olcsóbb mint az egész kukálódna...
bár mondjuk a ft re is egy 300 órálya rá férne egy hajtókar csere... ha az előirásokat nézzük..
de ha azt nézzük...bontós és szali ktm-husabergjei..meg túl hamar lettek hajtókarosak...ugyhogy...miről is beszélünk...

csoresz..már 2 éve mondja hogy milyen hangja van ennek...tutti hogy hajtókaros.. (na látod áki..ez már vuduzás ...de azóta neki..hajtókaros lett kettő 450 exc ..meg hány ment még tönkre.. mert a racelok azért jobban nyirják.mert racelok...
ez meg azért csak húzta idáig..nEEm...
innye bazze akor nem kacsa a hir. én felajánlok egy gyári vadonatuj ktm s légszűrő mosofedelet ha elfogadod. másom nincs hozzá sajnos. ha hazameygek majd odaadom.
Volt itt régen zsír kezdőnevű csak bé sértődött
remélem bírod a kritikát
ennyi
akkor még jó hogy husqvarnát vettem és nem 525öt
mert a huskyt legalább biztosra tudom hogy széjjel fog esni, nem fog érni meglepetés
Léptem a családi partyra!
Vik! Megbontottad már? Tudni hogy mi a baj? lehet nincs akkora baj, mint amekkora ilyenkor lehet. Ha szétkaptad írj! Hívtalak de nem vetted fel, majd ha ráérsz besz.