Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leghőbb vágyam...
hály ósztin..látom meg jött a 4t 450 páúersz
ne csak olvass mesélj is.. mikor jönnél?
miért ha van búvár hammer akkor van búvár triál meg a búvár kund
üdvözlünk körünkben austin powers
Ez jóóó Jöttök a fényre
bolond wagy
annyi aranyalmát nem ad6ol éret..inkább küld át fészen fecának..hátha megbocsályt
miattam? nem tudom ki kezdett el itt buvár triálokrol mesélni...

amugymeg aki hüje annak nem kell segitség, megoldja egyedül is...
már a 450 is annyira bika,hogy sztem bőven elég... nekem :D
jobb idő lesz szívesen hajtanéék veletek uncsi már ez a sok titokolvasás
adok érte 4 kilo golden almát és 6 kilo mogyorot... ...
derékra van nagyon jó gyakorlat..
nekem azóta nem jöt elő...mázsával gugolás közbe nyúlytás.. és derékból törzsdöntés kis sulyal..(két 20 kilós elég is!ne félj mióta ezt rendszeresssen csinálom..nixx hÍzti pÍzst
a hullaszagú fehér póló nem fontos..csak szeretem mert távoltartja a kollegákat az edzőtremtől

http://www.youtube.com/watch?v...

ezt a vidit kerestem a múéltkor ..ez az útátugrás.. a táblás túloldalán
készülj ottó..erre fogok menni..és nehogy csak akkor vedd észre mikor már ...késő lesz...és aki A ban akar indulni..szeretne..annak ez lófax

http://www.youtube.com/watch?v...
az egyértelmű hogy BB-kapitány miatt távozót meg a szegedi buvárkund csapat miatt
amúgy meg miattad ment el
mert megbántottad azt a mimóza lelkét..és ráharapott az ötcentis horogra
amit saját magának dobott be..de anniyra lyól sikerült(erdeti, irigy önmagába visszahalyló horog...)hogy rálya vetődött mint bolond horgász a naphal árnyékára
marha
Most egyenlőre a derékfájásommal küzdök!
Két ünnep közt meg dogozzon a franc.
azt nem úgy mondlyák hogy számalmas..hanem ÍRÍGYlésre...méltó
nem véletlen ment el innen, mert olvasta hogy kitöltöttük a teszte és mindenkinek 5 pontja lett..lebuktunk .
Még mindig jobb mintha a seggemre akarnád!
ami még nem elhanyagol6Ó
alkatrész elátás ..hiper..bontóban is ..mindenhol..
alkatrészek életartama.. hiper..
fentartási költségek ezért alacsonyak. jó mondjuk az életkor miatt sok simogatás kell neki..de kellő becézéssel mindenhol és mindenkor megmutatja a kiutat
olvastam mindenbe sajna
én ajánlanám neki..5kilóba már vannak gész jó sx 525ök
kicsit felspécizi.. és majd meglátja hogy még jobban fog meni mint eddig
pont mint én is

a szappan os sopera a legfontossabb érték.. az miatt röhögjük halálra. .egymást
hály déw...
látod mondtam én hogy qrwa szar az a qplung...
de az a lényeg..megjavul
már csavarossal mész?..király vagy

láttam már olyan hengerrt ami aluminium és nem volt rajta nikaszil...
ment is a kukába mert NEM azért nem volt rajta mert gyárilag..cska szétfőzték megsütöték mint a piszt-rángot

amúgy az öszes alu hegren van valamilyne bevonat.ja tévedk mert valami okos szerelő ismerősöd már hallott ilyenről hogy valaki látott olyat...bocsex..akkor az készpénz..és úgy is kell kezelni keressétek meg..ha kell utazátok körbe a földet...8van nap alatt...villi (nem a bontós)fog..(és nem is aranyfoGG..)azért utazta körbe a földet..
azt akarta látni hogy tényleg van olyan motor..mert egy szerelő azt mondta gyöngyösön....a sör nem jó..csak gyöngyösen...

ronix ottot halál komolyan kell venni..mert mindég arany-ékessen szól mikor villant a mosolyával
be is vagyok qlázwa rendessen..mert ha csani nem szopatlya ki a szályát..akor ő foglya az enyémet .

ron..amúgy az ottónak 3száz..mondom három100
excélye van..nem triálmocsok..ugyhogy neked az lyó lesz..a zt már teljesen elfelejtetted..nEEm
amúgy golden nagy olvasónk lett..ugyhogy már észit ia gépet hogy elvidd..odaadja..öt kilóba...
akár hogy is számol6od az az 5 kilót..részletekbe is..mondjuk
3 kiló golden alma és két kiló földi mogyoró
Tényleg nagyon sok 900 a 06 os motorért, még ha patika, akkor is...
Vegyél valami régebbit amit még nem szarból csináltak s még rendbe rakható állapotban van, tegyél félre vagy 200-at és újítsd fel te Vagy vegyél újat kicsit többért, s amikor szerelni kéne add el, amit ráköltenél a szerelésre, abból veszel egy újat megint, csak kell hozzá induló tőke.

Valóban nem olvastam , nem tudom mi "zajlik", de őszintén leírom, sosem érdekeltek a "szappanoperák" a fórumon, mindig átlapoztam, amikor még olvastam is
inkább csináljuk meg az űnnepek alatt a segéd vázamat a kis triálra, közben iszunk egy páleszt kibeszélünk mindenkit, és rituálisan kitöröljük a telefonunkbol tudjukit...

már nem ismerjük... ellensértődés..
komoly dolgok ezek .. ne röhögjél rajta... inkább olvasd el te is a cikket amit délelött beraktam.. hogy miben kell megváltoznod...
szánalmas az ilyen ember