ez ismerős
a ténérével azért nem tudtam motorozni mert nehéz, a cagivával meg azért mert gyenge, az xr4 el azért mert nem volt rajta önindító a husky meg túl erős
de a hiba nem bennem van
volt amikor olyan hideg időben téptem hogy a szakállam ráfagyott a bukóra belül olyan -8-10 felé lehetett, de a hónak nem tudtam ellenállni, utána megnyugodtam egy ideig
vagy amikor annyira át volt fagyva a kezem hogy nem tudtam a gázt húzni mert nem tudtam annyira összecsukni
pedig ekkor alig volt hideg, mert lent eső esett kb800m felett meg hó
ekkor kellett keresni egy cumis helyet ahol ki tudtunk melegedni, gőzölögtünk mint a fuvaroslovak link
az ember ezután egyből dobta a kukába a mitas e09et
hát te gyagya vagy ha kimész ebbe a fagyott földes szarba...
mondjuk ezt eddig is tudtam hogy ide egy csomo elmeroggyant irogat....és csak én vagyok normális.. mert én pl soha nem mennék ki ilyen hidegbe motorozni
amúgy meg tudom hogy csakis rámgondol6ot mert az én motorom itt az egyetlen tipptopp patika ..hogy erre tuti irigy..még a ki-nem-mond6om a nevét is...wÁgod?
figyu..
akinek motorja van..és mégis futón viszi motorozni. .az mind..díszbuzi
na ez a másik érdekes..
itt reggel is -2 fok volt és most is -1et ir...
és mégis...
talaj nix megfagyva..egyáltalán..fű nem deres egyáltalán..kimegyek és úgy érzem..ha ennél nem lesz szarabb az idő..és azt mondja nem lesz..akkor jaj de jó lesz holnap veretni egyet kroccpályán......
ja és irigy vagyok én is..csak ezt nem akartam elárulni mert annyira irigy vagyok hogy még eláruli is irigy vagyok..lyÓÓÓ
nagyon gáz...
időlyárás minden hol +3 fokokat mutat...aradra ma is +5 +6 mutatott az előre lyelzés..valójában meg -2 van mindehol .
ebből holnap nem nagyon lesz rommánia...
marad a pályázás
nem baj..megmarad a 5 órányi reggeli meg esti összeszedés meg utazás......+2óra alatt rendessen kimotorozom magam...
de azért milyen lyó lenne az a kis rommánia...
Lassan vetted ki a telót és nem gombostű van a karburátorban