Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rafer a merlegre?

Hogy merted ,mikor fel 6 t mutatott?
Én ma a kocsit akartam lemérni,de széttörött alatta fürdőszoba mérleg!
Megakartam mérni a farkamat,mert felhergeltetek a méréssel,de nem tudom,hogy csináljam,mert mindenhogy csal a mérleg.Így inkább szarok a mérlegre,azt legalább megtudtam mérni
nem tudom ez mire lenne jó..de azért szépen egyben van a gép

http://youtu.be/-GiRtQZlnbw
a hátsó tengelyre eső súly lemérése közbeni baleset:
http://youtu.be/_5b4AihUMAo
tos..bon-tos
rakjad össze a szögesgumji-nak csúfol csavaros gumit..mert már fagynak befelé a tawak
oszt remélem algyőben a lyégmotorozás megent nagy fílingel lesz
az alyándékba a szándék a fontos.. .
hogy meddig SZÁNDÉKozol hánytorgatni .
gecsa most hallom hogy a debrecni templomnak vedlikafala.. hullik a vakolata..ugyhogy vigyázz...ricsivel nagyon figyuljatok ha mentek a misére
jajaja értem
ááá okés
Lépek mert vége a melómnak majd még éjszaka titkon bele bele olvasgatok mi van veletek
Vizet csak mosáskor látott, az pedig benne van a pakliban, hogy ha lemosod a motorod lehet hogy kap vizet amitől beázik! Azóta nem is mostam le a motoromat ne félj
ahogy mondod ugy az egyszerübb
husky kuplung dekli
mocskos szar kiszedni a karbit,a legtöbb triálnál olyan pici a hely hogy bent a helyén nem lehet elforgatni, de lehet nálad elfordul... ha nem akkor le kell szedni az egész hátulját...
?
Ok köszi,kicserélgetem azt meglátom,valamik vannak hozzá ezek szerint nem véletlenül.
tos50-jó bírja a hegesztés
hahaha
mert azt csiripelték a verebek hogy víz iszonya van a technikának és köhög tőle
hát mert csinálnánk vele vízi triál bajnokságot
más trial vízibiciklivel indulna mi meg trial motorral
legfőképpen a gázt kéne ,és lefelé...

amugy fuvokát kéne növelni , alapjátratit is meg FF.

mondjuk abbol a kacatbol még a karbit kiszedni is művészet olyan kicsi a hely...
? ez most nem jött le Folyami átkelés? micsudi?
hagyad már vacsorázni öreg fejét vagy lehet hogy lepihent?
Az jóóóó! A vízi illetve folyami átkeléseket hogy bírja vagy van hozzá külön szett! Mert a seregbe a hk-hoz voltak különböző kiegészítők !
Jó nagyon! Nekem volt szerencsém kipróbálni nagyon tetszett hogy mindenhova felmegy, csak én a koromnál fogva mindig beültem volna és ezért döntöttem úgy hogy az üléses verziónál maradok! Álljon az egész nap akinek van ideje