Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na meg volt nagy praúba...sxf jól vizsgázott...nekem nagyon bejött.. ha az éves ráforditási költsége az sx 525 é lenne komolyan sirnék érte...
de igy hogy...sokszoros..hát legalább nem kel tovább álmodoznom..
ami tény..baszot könnyű..legalábbb 8 kilóval könnyebb...
mint a tankom
erőben sajna jócskán alulmúlja.. és a váltó si nagyon gház..egyes még 12-50 is nagyon hosszú...a maradék 3 fokozat..meg már igy nagyon nagyon kárcsú...
de nix gáz..nem nekem kelle vele motorooznom..ezek nem az én gondjaim..csak mártudom milyne nem lesz,,,,pedig de bele voltam esve
Gasgas
Nálunk is volt ilyen.Odajött üvöltve,anyázva.Próbáltam vele normális hangon beszélni,de nem értett belőle.Aztán mikor én is anyázva,kurvázva,üvöltve megkérdeztem tőle,hogy szájba csapja-e valaki ötünk közül,akkor kicsit alábbhagyott a lendület.
Arra azért kíváncsi lennék,ha nem gyerekekkel fut össze ez a rumcájsz,akkor is ilyen nagy arccal lett volna?
Azt megmondom,hogy kitéptem volna a kezét,mikor a kamerához vagy a motorhoz nyúl.
Mondjuk tényleg a faszért kell megállni!
ezt nézzétek
hahó
Aztan mikor vege az unnepsegnek,mindegyik ramehet a neki tetszo ovonenire.

De csak szigoruan jelmezben.
Kabbemagameléképzeltem!
Jodlisra egy feszulos macskano ruhat adnank,krampussza maszkirozva
Jobb ha nem megy ki semmilyen szervezet.Rögtön elvinnék!
Csóri gyerekeknek milyen emlékképe lesz a mikulásról?
Jodlis meg siman elmenne Krampusznak
Az oreg puttonyos ,h osztogatja majd a cukorkat.......huhh bazz ,azert vmi felugyeleti szervet ki kene rendelni a helyszinre,nehogy eltevelyedjen szegeny Mikulas,azt cukrosbacsiva valjon.
Ha igen,bele se merek gondolni mit visz a gyerekeknek!
Vik,te fogsz Mikulas szerepkorben szerepelni?
Szasztok! Meg volt a 450sx-f próbahajtás jól szerepelt a moci is és a pilóta is! Én a kezem miatt csak videós beosztásban voltam, Zsír van 1-2 vidi is ha érdekel üdvözletek hadával ha érdekel írj és küldöm!
én garantálom tud viselkedni a fiu de csak akkor ha bevette a bogyoit.
van neki piros meg kék is.
de se ö sem én nem tudjuk melyik mire jó. de muxik.
Helló!

Érdeklődnék hogy nettóba számla nélkül tudsz e adni 2 db hátsó féktárcsát 6 naposat vagy szpogyoriba ha lehet ?
mert a kertész géza öccse mondta hogy a heca prológon nagyon jól fogtak amik neked voltak fent
mint mondottam.. ma holnap nem jó..mikulás párti mind két nap..
de holnap meg mehetnétek...
robúr is biztos menne...
beszéltem vele...két hete mikor utoljára felvette a telifont .. de biztosmeg fog bocsálytani.. mikor az utolsó kenetet küldi rám a pap...
lyól mondom robi
7főn..nem volt jobb?
nÓrmális..
a +5 fok napsüti az csak jobb mint a +2 és borús..nEEm
most üllyé be a kocsiba..
és gó
hétfőn se volt jobb. még dér sem volt reggel. itt legalábbis. mikor mentek ki bordányba?
kimennék szájat tátni .
Akinek van kedved és ideje csatlakozzék.

https://www.facebook.com/group...

http://youtu.be/37qjOaM1Zak
én ma is kimegyek..kroccozni.

mondtam..ma nem jó mert 17kor mikulás párti...
amúgy nézted a forecát.. szerintemnemszoktad...de tegnap is 0 fokvolt délben siriában!észak meg -5 múhahaha
mínusz...öt
most épp kéttő fok van..egy..kettő..azért végül is ez nem essí mértékegység ez a kettő fok..ez 275 fokkal több mint az essí szerinti abszolút 0 fok... ..de azért ez sem túl meleg...de egy kiss kroccra..azért megteszi...
a havas hegygerinceken azért az a2 fok..azért sokkal hidegebb érzetet ad6na
http://www.foreca.hu/Romania/S...
viktor ma kellett volna kimenni. holnapra ideér nyugat felől a hóvihar.
lyÓ wan
látom nem értek rálya irogatni..mert már pakollyátok be a motorokat a kocsiba..
ez az .. haly-rá-lya