aki megérdelmi a dolgokat..az kap csak szépe.
lásd néhány lélda:
csániysanyabácsi..otépály vezér...neki is szépen hoz atélapó igy az év végén...200miliárdos vagyon idén 14 milliárdal sikerült ..hogy is mondjam..megtolni igy most ..214
sanyabá tuti nagyon lyÓ filyú volt..
mélyszáros úr..feldtcsút polgármestere.. a négy év alatt lett a full semmi kis pénzéből ..milliárdos...
ő is tuti megrdemelete...én viszont tuti szar vagyok hozzályuk képest...az én vagyonom csak néhány vidivel gyarapodott
a bankszámla kivonaomat azért nem mutatám meg senkinek.. mert csak irigységet szülne azok közt akik . .mÚhahaha
Neeeeeeeeeeeeeeee . Akkor lehet én is kaptam volna tőle ha van kertem? Basssz kinek van még kertje? Szépek nagyon . Biztosan megérdemelted mert csak azok kapnak ilyen szép ajándékokat! Várom már nagyon a tuning végét hogy milyen lesz.
a legnagyobb meglepetes a Joszli !
nem értem szerintem neki is fel kellene irni pirulat bazz.
tud normalis lenni.
na Bonnero youk a vidik bazz latod ennek van ertelme.
Sokszor elhangzik a medianak van szerepe mindenhol ha jó amit csinalunk.
Kis arcoskodas:
jovo heten kerul bele a frefrogba a powercommander autotuneal.
meg vna rajta a rendszer és megy padra. Most van idom.
Kivancsi lezsek mit tud majd tuzben. annyi biztos elég a tuz igy is
Jah rendeltem bele egy nagyobb rugot hatra.
De felrakok ide nektek 1 csemegét nézzétek meg most esett ki a jezuska zacskojabol pont a kertembe
14 első lámpa - spéci hajlós lábtartó - valamiylen rekluz
meg egy spéci ultra könnyü szerelö vas.
mit akar helyette...
sx 525 2005-öst
sajna ikszes nem kell...csak is 2010től..és rmz 450....
azért köszi...
csak is krox jöhet számitásba...
mert azt akarom hogy pályán még könnyebben boldoguljak...de az extrémben SEM legyen vele nehezebb menni minta kis eskisz 5-20on-ötcsivel
de amúgy rályöttem..mikor megvettem a kisfrí 525csit..akkro tök könnyű volt..most meg sár nehéz..lya ja tudom..le kéne rendessen mosni
nem..csak az
páncél...pótbelső..6,5 tank helyett..8astelitankolt állapot volt tegnap is...okositott első tengely..ami acélból lett csinálva hogy 6005 csapágy legyen az elejébe is..a 6906os helyett!..ventillátor...
ezek mind mind kis súlyok..de öszeségében..tuti..3 kiló súly lett rádobálva...
ugyhogydezek az úly rmz szupi könnyű jószágr is rámennének.. mindjárt az sem 110 kiló lenn hanme harcra késze..113..aza csak 3 likót nyerek..az meg ..lófax SE
úgyhogy.. még nem kell kapkodjak...
lyÓ reggelt bélák.
NA meg volt a nagy teszt...
goldentút..most már csak is kizűárólag kroccokra fog menni. ..úgy meg tetszettt neki. ..
de én meg most már csak is gumimáglyára..nagyon begyúrtam.. iszonyat lyól megy...főleg hogy gép már 99% os üzemmeleg állapotban is egyből vete alapot..
egy kis bénázás..ála zari módra:
védelmemere szóljon...totál elbasszások után még arra sem voltam képes hogy felálljak. ..
viszont
tisztán látszik..ahol a lábtartóról..vagy az ülésről vagyy tök mindegy honnan..de ha nem terheljük a motor hátsó kerekét...nem megy fel..
vagy állj és akkor is jó..vagy úgy ülj hogy ne doblon el.. akkor is jó..lásd ottó a végén...
a kettő közt meg csak a bénázás van... http://youtu.be/x3mo0QMvYVo
sok sikert neketek..lyó pénzért vigyék el ..csak ennyit kivánok..
ha cserélem mégis.. lo 450 rmz a szömem fénye...
kawagabi annó a k9essel nagyon könnyeden a romaniacs nyomokon..szoptatta az arcunkat..
nálunk ott tudás bei különbség nem nagyon volt..csak a gép az nagyon adta magát..
meg pályán is..
neki az voltaz egyetlen gondvele..hogy 450 80kilósan nem nagyon tudta elinditani verthelyzetből
dehátaztánaz 525 meg még szuper hezetből sem tudták..leghet nekem az menne?
Persze hogy birtad mert egy eros allat vagy
De ha egy kis loeros konnyü geppel nyomtad volna meg mostMost is
Koroznel.
En is igy voltam a mi palyankon 525 sx 2 kor utan bedurran a kezem es az5. Ben all ki belole a kicsi 250 meg 3. kor bedurran es meg ugyan abban a korben kiall nelole es kb dupla idot Megyek vele
Es ez nem vicc!
ami volt még ..
eszebe jutottál zénégy5678
mert peti pálya mx2nek jó..és az mx 3as gép nagyon szenvedett benne..legalább is én..
egy 10kilóval könnyebb..akár 10en lóerővel gyengébb géppel is agyonmertem volna a saját időimet...
hazafelé már utilaput is kötöttem a kis sx 5nyuszi ötcsim lábára..de aztán rályajöttem...
hát a füvesbe meg a normál pályákon...nagyon nagyon jó kis gép..mert többeiek 2011..2012..2013 sx-f450 tarom a lépést...és csak néznek hogy 20 percnél mért nem állok ki... de azok apályákona azér az 525 elemében van..kis rövideken..meg nem..
szóval nix hÍzti...pisti...
azért egy 8 kilóval könnyebb úly rmz 450et ki kéne próbálni
de maradtunk haveriban..
lásd néhány lélda:
csániysanyabácsi..otépály vezér...neki is szépen hoz atélapó igy az év végén...200miliárdos vagyon idén 14 milliárdal sikerült ..hogy is mondjam..megtolni igy most ..214
sanyabá tuti nagyon lyÓ filyú volt..
mélyszáros úr..feldtcsút polgármestere.. a négy év alatt lett a full semmi kis pénzéből ..milliárdos...
ő is tuti megrdemelete...én viszont tuti szar vagyok hozzályuk képest...az én vagyonom csak néhány vidivel gyarapodott
a bankszámla kivonaomat azért nem mutatám meg senkinek.. mert csak irigységet szülne azok közt akik . .mÚhahaha
szerintem egymásra is hatunk.
majd ird meg mi lett a dinó padon.
nem értem szerintem neki is fel kellene irni pirulat bazz.
tud normalis lenni.
na Bonnero youk a vidik bazz latod ennek van ertelme.
Sokszor elhangzik a medianak van szerepe mindenhol ha jó amit csinalunk.
Kis arcoskodas:
jovo heten kerul bele a frefrogba a powercommander autotuneal.
meg vna rajta a rendszer és megy padra. Most van idom.
Kivancsi lezsek mit tud majd tuzben. annyi biztos elég a tuz igy is
Jah rendeltem bele egy nagyobb rugot hatra.
De felrakok ide nektek 1 csemegét nézzétek meg most esett ki a jezuska zacskojabol pont a kertembe
14 első lámpa - spéci hajlós lábtartó - valamiylen rekluz
meg egy spéci ultra könnyü szerelö vas.
http://youtu.be/0g4wPhh5u-Y
http://youtu.be/X44qhKm1S8U
sx 525 2005-öst
sajna ikszes nem kell...csak is 2010től..és rmz 450....
azért köszi...
csak is krox jöhet számitásba...
mert azt akarom hogy pályán még könnyebben boldoguljak...de az extrémben SEM legyen vele nehezebb menni minta kis eskisz 5-20on-ötcsivel
de amúgy rályöttem..mikor megvettem a kisfrí 525csit..akkro tök könnyű volt..most meg sár nehéz..lya ja tudom..le kéne rendessen mosni
nem..csak az
páncél...pótbelső..6,5 tank helyett..8astelitankolt állapot volt tegnap is...okositott első tengely..ami acélból lett csinálva hogy 6005 csapágy legyen az elejébe is..a 6906os helyett!..ventillátor...
ezek mind mind kis súlyok..de öszeségében..tuti..3 kiló súly lett rádobálva...
ugyhogydezek az úly rmz szupi könnyű jószágr is rámennének.. mindjárt az sem 110 kiló lenn hanme harcra késze..113..aza csak 3 likót nyerek..az meg ..lófax SE
úgyhogy.. még nem kell kapkodjak...
Pár perc szájkarate
http://youtu.be/wC98d4FTLNw
NA meg volt a nagy teszt...
goldentút..most már csak is kizűárólag kroccokra fog menni. ..úgy meg tetszettt neki. ..
de én meg most már csak is gumimáglyára..nagyon begyúrtam.. iszonyat lyól megy...főleg hogy gép már 99% os üzemmeleg állapotban is egyből vete alapot..
egy kis bénázás..ála zari módra:
védelmemere szóljon...totál elbasszások után még arra sem voltam képes hogy felálljak. ..
viszont
tisztán látszik..ahol a lábtartóról..vagy az ülésről vagyy tök mindegy honnan..de ha nem terheljük a motor hátsó kerekét...nem megy fel..
vagy állj és akkor is jó..vagy úgy ülj hogy ne doblon el.. akkor is jó..lásd ottó a végén...
a kettő közt meg csak a bénázás van...
http://youtu.be/x3mo0QMvYVo
egyik haveromnak van egy eladó rmx450z asszem 3000km van benne
http://youtu.be/s5GiRb7Hldc
ha cserélem mégis.. lo 450 rmz a szömem fénye...
kawagabi annó a k9essel nagyon könnyeden a romaniacs nyomokon..szoptatta az arcunkat..
nálunk ott tudás bei különbség nem nagyon volt..csak a gép az nagyon adta magát..
meg pályán is..
neki az voltaz egyetlen gondvele..hogy 450 80kilósan nem nagyon tudta elinditani verthelyzetből
dehátaztánaz 525 meg még szuper hezetből sem tudták..leghet nekem az menne?
De ha egy kis loeros konnyü geppel nyomtad volna meg mostMost is
Koroznel.
En is igy voltam a mi palyankon 525 sx 2 kor utan bedurran a kezem es az5. Ben all ki belole a kicsi 250 meg 3. kor bedurran es meg ugyan abban a korben kiall nelole es kb dupla idot Megyek vele
Es ez nem vicc!
kat!
eszebe jutottál zénégy5678
mert peti pálya mx2nek jó..és az mx 3as gép nagyon szenvedett benne..legalább is én..
egy 10kilóval könnyebb..akár 10en lóerővel gyengébb géppel is agyonmertem volna a saját időimet...
hazafelé már utilaput is kötöttem a kis sx 5nyuszi ötcsim lábára..de aztán rályajöttem...
hát a füvesbe meg a normál pályákon...nagyon nagyon jó kis gép..mert többeiek 2011..2012..2013 sx-f450 tarom a lépést...és csak néznek hogy 20 percnél mért nem állok ki... de azok apályákona azér az 525 elemében van..kis rövideken..meg nem..
szóval nix hÍzti...pisti...
azért egy 8 kilóval könnyebb úly rmz 450et ki kéne próbálni