ott a pont az autos fényképen ott van a lényeg 65mph korlát
csoda amerika, azt hiszitek szabad vagy faszt a rendör amikor igazol ugy bannik veled mint egy bünözövel:
autos igazoltatás, idézem rakd ki a kezed az ablakon, a rendör keze a pisztolyon, s folytatnám de nem.
Amerika mindenhol akadályvan s ha nicns kurva sok pénzed rab vagy.
Kivétel ha nem bünöző vagy akkor szabad vagy de csak addig mig len em kasztniznak.
Vicktóriusz!
A kézvédőbefogód az a powerpartsos.
Azt le akarom utánozni mert ezek az alubilincsek nekem is az agyamra mennek.
Azt akarom kérdezni hogy az alsó és felső kormánybefogó közé tetted?
És ha igen akkor szedtél le belőle hogy közéférjen?
Mert nekem ott max 0,5mm hely lenne.
de szípek vagytok...azanyátokúristenit
és bakker tejesen elkülönül a menyasszaony családja a vőlegényétől...az 1ik család a félmeztelen tsapat..am ásik meg a qÚltúráltan felöltözött csapat...
lyaly de szép is lehetett az az esküvő
ez a srác..ez a boci tamás...ez ügyes...ez megcsinálta az álomgépeteket.. abba a verdába minimum 40 paci benne figyel...és az kb vagy 320 4t ugyhogy nem véltetlen ugrik ki a feljáró tetején
bontós...
azt mondtad a jarvis patakba a sziklafalon úgy mentetek fel mint a távirat.. az sem sokk meredekebb,....az nem gázfröccs.. az felhúzás... mint a lendkerekes autót...
felpörgeti a gázt ...rábaszzsa kÚplungot...és ahogy a tetjére ért ..a fél feladat végén elveszi a gázt is és a kuplungot is ráhúzza kicsit...
súlypont fullosan hátul...hiába meredek...a tapadást csak igy tudja növelnui a maximumra..
megfigyultam a technikát.. ezentúl én is igy fogok menni...
szali...
hiába üzengetsz a kálypin...a következő kapcsolatfelvétel.. románia zaránd hegység faterpatak..mikor elmész ellettünk és mi sirunk utánad mint szopós malac
hogy fogadj vissza fogadj vissza minket öszterelyhbe szakadt trilyál isten
fel ne vedd csak öt centes volt....csak ötcentes.... vagyis inkább..hat
Halihó! Basszus hihetetlen hogy hogy csinálják . Látom és értem is hogy fizikailag hogy kivitelezhető, de azt nem tudom elképzelni hogy állok a motoron ott 1 majdnem 2m-es fal előttem és akkor mi a faxot csináljak hogy oda feljussak! Ez min 5 év rutin
mert ismered bontóst...
tudod a stilusát...
és tudod hogy ahoz a stilushoz mi való..
de nem gond elegalább már nem ácsingóznak róla..mert már évek óta csak ezt hallom...most meg ..megtudták
a 20 ályró.. megéri a pénzét...
de nem igy kell felfogni..hanem úgy hogy más költi el hasznosabb dolgokra mint mi...
bontós papolt hog igy jó meg úgy jó...kérdi golden..és akkor jövőre befizeted...
nagy fejcsóválás volt a vállas
az a lényeg tudjuk ugyan az van zarándba mint magyarországon..és ennyi...
de szegedről 10 margit befizette(takiéktól meg tőlünk is...másse )...nagy lályk magunknak az idénre
én is dolgoznék reggeltöl estig, például egy swinger klubban mint 35-ös bögyös csajok elfenekelője...
tudom tudom.. nehéz fizikai munka, dehát valakinek azt is meg kell csinálni...
Az 1 napi tapasztalatokkal gazdagabb technikát egyenlőre a SHERCO típusú TANKocskámon fogom kamatoztatni, és próbálom fejben berögzíteni a tapasztalatokat és hátha könnyebb lesz így az engyúrózás. A következő motorom viszont FREEEEEEERIDE lesz, csak megvárom a 450-es verziót
csoda amerika, azt hiszitek szabad vagy faszt a rendör amikor igazol ugy bannik veled mint egy bünözövel:
autos igazoltatás, idézem rakd ki a kezed az ablakon, a rendör keze a pisztolyon, s folytatnám de nem.
Amerika mindenhol akadályvan s ha nicns kurva sok pénzed rab vagy.
Kivétel ha nem bünöző vagy akkor szabad vagy de csak addig mig len em kasztniznak.