Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a nettó ár a lényeg mert visszakapod az áfát ha kihozod németből és így már 4.400eu. amibe kerül
most hangolódok az uj 5 centesre. csak még azt nem tudom hogy kerül ki ide. mert persze ez meg otthon van.
vili. az nettóár. brutto 5400 asszem
azt nézd
. annyiért van kecskeméten is vadonat uj! 5000 ért. de már letettem rola. szombaton mennek a motoromért még titkos hogy mi. freeride kilőve. öszvér megoldás arany áron. annyiért majdnem van rendes motor. ráadásul amit találtál használt. és uj árán adják. azért 1000 köszi ! tudom h jót akartál.
halihó! Nézted amit küldtem neked linket az eladó mocikról? Új freeride 1.2mill-ért
egyre gondoltunk. mondjuk azóta ujra generálozta a moslékot.
ez jó kis race! zsírnak való. na meg ebben a műfajba kimondottan jóis !

amúgy ha engem kérdeznének fillért nem érő kategória :) egyálltalán megnyerte ezt valaki vagy tök mindegy csak jól ragadjanak be a lényeg :) lehet itt ott krokodilok is voltak.
Kicsit dezsavű érzésem van, Zsír hecán te is beleszaladtál 1 ilyenbe
itt véletlen elnézel valami elég komoly következményei lehetnek...
nekem itt már több lenne a stresszforrás mint az öröm. persze szeretjük ha nem sétagalopp a menet de itt halálfélelmem lenne.
tisztelet nektek
sanyó a titokolvasók miatt nem ir mert
be van szarva hogy megtudják hogy még él... és lealáz mindenkit nyir1háza környékén
dokikám..csak nem láttad a korlapomon...várható élete biztos halállal végződik

most hivott erős pista. 5cse a sanyó...
gumi ügybe.. kérdi én mit használok..mondom én az epreset szeretem lenyalatni...
hát olyan hülye vagy

ez nem a vége volt..ez volt az első ciki caki...a kambodzsa lefelé...ahol a gátról leugranak a parasztok..majd keresek olyan vidit is.. aztán ez meg 50m a betonon és vissza felfelé

de mi egész nap a no help zone-ba voltunk..sőt nem egész nap hanem itt mi mindég ott vagyunk...mert mi nagy hivők vagyunk..még tarjuk az t a mondást..sediccs magadon az isten is megsegit...mert más nem fog..6meg
A hátralévő kis időre tényleg fölösleges új csizmában gondolkodni, úgysem hordanád ki:-)
en ilyen helyeket én nagyon szeretem.
huhh
én itt bekakkantanék...
Bontós bátyám kereslek mindjárt.
Én utalok horgászni mert nincs nagyon kapásom kivétel törpe harcsára ami szar hal, de úgy néz ki itt van kapásom, harapnak halak a horogra. Hogy szereti e vagy nem utána a hal a csalit más dolog.
Még írhattam volna az előző kis szonátámra hogy akinek inge vegye magára de hát nem kellett.

minden tiszteletem azoknak akik képesek fejlődni és azt is tudom annak ára van hogy ilyen nyilvános helyen kiteszem magam egy egy figura csavarásainak, de attól még a maradék titok olvasó aki valójában nem titok olvasó csak nem barom hogy kitegye magát annak állandóan kóstolgat és kicsavarja írását gondolataid.
Vagy ha jó szándékúan valamit be ír akkor a végén még ö lesz a barom.
Vagy beírod eladó ez vagy az és direkt lehúzzák a cuccod.

Én szeretem a hisztit igy kiteszem magam a csavarásoknak és pletykáknak.

szóval örvendek van kapás és van hal ami rákap a csalira és vergődik rajta.
Na ez fain nagyon! Ez jó lehetett! Itt én is letesztelhettem volna a műtéti sebeket
ha valaki unatkozna.. 1 kis 40 percnyi nagyon nagyon kafi..extrem hard end úró..LMS 2006..még nályt remekel
bopntós...
szakács úrral itt kezdtük a felfeléket.. K2.
hÚ de kafi volt....
http://youtu.be/JqS3YF7x1MM
nem te ..mAArha
a barátom barátja az ellenségem .nyÍÍhahaha

ez hogy jön ide? amúgy ...4es metróval
brakkler..lebuktam..83 éves vagyok..és nem 38

na itt a csimma javitás... kis dróttal.. nagyok komolyan jó lett
Na, elvileg a kuplung problematika megoldva... Pénteken megyek a felújító készletért...
Most akkor hogy is van ez? http://www.lelkititkaink.hu/ho...
Viktor baszod ez ugy hangzott mint az Alien vs Predátorba a szálloige.." az ellenségem ellensége a barátom..."