fontos a szeretet..
a barátság..de ha van vita akkor az jó...mert van vélemény ellen vélemény ..+tapasztalat...
és
réély..legközelebb ha zsir lehoz gyere le vele..meglátod tetszen ifog... mindhol elsőre ferljutol...ugy fogod magad érezni itt a kicsicsirák közt mint egy éretségivel rendelkező a diliháúzéban...
király leszel..gecc
kecel
nekem a legközelebbi már kroccpályának mond6ó..amire egy 500assal is érdemes elmenni.. az 40km kkmajsa...
ha attól közelebbire menékmár azok 250 4t nek valók...vagy a kis füves..amibe holnap lesz a menet...
ktm felkészült rá...már hallom hogy melegiti magát..mert ő is imádja...
azokra meg főleg nem szabad..mert mindenjki okosabbnak akar látszódni..és szebbnek mint valólyában....
én pl mindjárt kitöltetek veletek egy ilynen megmondo milyne okos vagy Í-kÚ tesztet..
A kérdés: kvescsön:milyen okosnak érzed magad..it a fórumon:
1.nagyon okos
2.okosabb vagyok az átlagos nagyon okosnál
3. sokkal okosabb vagyok sem mint azt a nagyonokosak el tudják képzelni
B: ki volt a mestered az endúróban..
1. kiszel tünde
2. kiszel tünde barátja...
3 . chris bitch graham járviksz és dévid nályt
C. melyik a legjobb olaj
1. amit mások mondank...
2. amit én választok..mert az első kérdésre is a 3 választ ikszeltem be
na meg vannak a válaszok...
adjátok össze a válaszok elé irt pontszámokat..
ha 8 akkor az azt jelenti GG ikú magas(=öntelítettségoi szint lyÓ)
ha 7 akkor még jó lehet de már netszes...
ha 6 mennyé el és vegyé leckéket.. valahol..mert túl buksi vagy.és csúnyán alulmaradsz vita-pÁrtnereiddel szemben
Kend kötözködni tud,de értelmesen.észérvekkel vitatkozni nem...és ha ilyen idős korodra nem jön meg az értelmes,tényekkel alátámasztott vitastílusod akkor az lesz belőle amit látunk,szélbe kiáltott puszta szavak,de ne változtass rajta,neked csak ez jutott!
nem belrély volt a 20w-50 valami..
a belrély tumpertalk az ami a 4t 450be vanb fejlesztve...
emez a rosz olaj .mindenkinek csak ajánlani tudom
liqui moly...LM racing 4t 20w-50 drága de szar az volt mwegtéávesztpő hogy az a neve..racing..de nem racing..csak már mikor nagyon utána néztem akkor derült ki..
Nem haragszom én senkire,max arra aki okosabb akar lenni mint ami valójában! :D De jókat derül amin írsz,megmondod a frankót aztán akinek nem tetszik bekaphatja! :D
Egy kisvárosban lakom,pár km akármerre és már ki is értél a földútra,keceli krosszpálya sincs messze,az idő is jó a tekergésre,amig benya van,baj nincs!
most en is kiprobalom az elfet ugy dontottem,ha mar ez a zarandog itt eroszakoskodik
nem is inkabb vmi munkagep olajat fogok beleonteni,ott nagy a hoterheles is
egy debreceni ismeros,monogrammja p. i. ugy cserelte regen a zxr 400 verhenyparipajaban az olajat,h miutan leeengedte az olajat,meg jaratta a motort ,h jol kijarja belole.mi csak rohogtunk rajta,de a semmi baja nem lett szegeny motornak.miutan eladta ,az uj tulaj is olajat cserel,de csak hagyomanyos modszerrel,es........egy csapagysort kellett vennie
nix hari..látom te is ktmes vagy és kmét környéki..
én ot nőttem fel.. a homokon.. nagymamámék ballószögiek voltak ..+ a fősulit is ott végeztem el..szinte a második szülő városom
ha van szegedtől trébb hely akkor... még egy folyólya sincs...
pedig mondom a milyénki is az...ami nektek jó hogy kevesebbet utazol ha é k h mész motorozni..és a kunság dombjai azért ott vannak
belrély oltcshó szilkolájn meg még oltsHÓbb
bel-rély mert az is rély
néztem neki a tumper talkot..az 20w-50 direkt az egyhengeres nagy kroccokhoiz van kifejleszteve..0,5 szinti
használtam valami race 4t olajat ami kiderült hogy mint tipus volt race..20w-50 egyet motoroztam vele...nagyon kopácsolós volt..(egy két és fél naposat a biharban..de nem volt vele végül is gond kideült full hagyományos olaij..és nem is igazi race csak a neve!és az igy is 2,200volt......hazaéártünk egybő baszztam kia picsába...
egy jó olajjal a nap végére is szép marad a hangja minál gyengébb a nap végére annál kopácsoósabb lesz...
de nem csak az olaj hibálya ez a hang ez a tankból kifogyő üzemanyag !is befolyásolja...hülyén hangzik..de az van ahogy a benya lefogy hangszigetelés over...és akkor halstzsik ki az igazi hang...
az igazi.ahamisitatlan ktm husaberg zörgés koporászás ami mondom 10w-60 minervaval volt a leghalkabb legszebb...de a elf az meg
Mint mondtam mindkét olaj megrottyan 220 fok felett,ergo qvára mindegy melyik ég nagyobb hőmérséklettel....de mindenki azt tesz a motorjába és eszik iszik amihez kedve van,de a tények azok makacs dolgok ettől függetlenül! :D
vegyétek poénra..
a barátság..de ha van vita akkor az jó...mert van vélemény ellen vélemény ..+tapasztalat...
és
réély..legközelebb ha zsir lehoz gyere le vele..meglátod tetszen ifog... mindhol elsőre ferljutol...ugy fogod magad érezni itt a kicsicsirák közt mint egy éretségivel rendelkező a diliháúzéban...
király leszel..gecc
félzsíros volt legalább ...a sajt ?
nekem a legközelebbi már kroccpályának mond6ó..amire egy 500assal is érdemes elmenni.. az 40km kkmajsa...
ha attól közelebbire menékmár azok 250 4t nek valók...vagy a kis füves..amibe holnap lesz a menet...
ktm felkészült rá...már hallom hogy melegiti magát..mert ő is imádja...
van az az olaj kor használatos mosó folyadék..na az a legnagyobb átbaszás...
már többen futotak rá..után jött a motorfelúlyítás
kiszel tünde....aaaaaa....
én pl mindjárt kitöltetek veletek egy ilynen megmondo milyne okos vagy Í-kÚ tesztet..
A kérdés: kvescsön:milyen okosnak érzed magad..it a fórumon:
1.nagyon okos
2.okosabb vagyok az átlagos nagyon okosnál
3. sokkal okosabb vagyok sem mint azt a nagyonokosak el tudják képzelni
B: ki volt a mestered az endúróban..
1. kiszel tünde
2. kiszel tünde barátja...
3 . chris bitch graham járviksz és dévid nályt
C. melyik a legjobb olaj
1. amit mások mondank...
2. amit én választok..mert az első kérdésre is a 3 választ ikszeltem be
na meg vannak a válaszok...
adjátok össze a válaszok elé irt pontszámokat..
ha 8 akkor az azt jelenti GG ikú magas(=öntelítettségoi szint lyÓ)
ha 7 akkor még jó lehet de már netszes...
ha 6 mennyé el és vegyé leckéket.. valahol..mert túl buksi vagy.és csúnyán alulmaradsz vita-pÁrtnereiddel szemben
a belrély tumpertalk az ami a 4t 450be vanb fejlesztve...
emez a rosz olaj .mindenkinek csak ajánlani tudom
liqui moly...LM racing 4t 20w-50 drága de szar az volt mwegtéávesztpő hogy az a neve..racing..de nem racing..csak már mikor nagyon utána néztem akkor derült ki..
Egy kisvárosban lakom,pár km akármerre és már ki is értél a földútra,keceli krosszpálya sincs messze,az idő is jó a tekergésre,amig benya van,baj nincs!
nem is inkabb vmi munkagep olajat fogok beleonteni,ott nagy a hoterheles is
egy debreceni ismeros,monogrammja p. i. ugy cserelte regen a zxr 400 verhenyparipajaban az olajat,h miutan leeengedte az olajat,meg jaratta a motort ,h jol kijarja belole.mi csak rohogtunk rajta,de a semmi baja nem lett szegeny motornak.miutan eladta ,az uj tulaj is olajat cserel,de csak hagyomanyos modszerrel,es........egy csapagysort kellett vennie
én ot nőttem fel.. a homokon.. nagymamámék ballószögiek voltak ..+ a fősulit is ott végeztem el..szinte a második szülő városom
ha van szegedtől trébb hely akkor... még egy folyólya sincs...
pedig mondom a milyénki is az...ami nektek jó hogy kevesebbet utazol ha é k h mész motorozni..és a kunság dombjai azért ott vannak
bel-rély mert az is rély
néztem neki a tumper talkot..az 20w-50 direkt az egyhengeres nagy kroccokhoiz van kifejleszteve..0,5 szinti
használtam valami race 4t olajat ami kiderült hogy mint tipus volt race..20w-50 egyet motoroztam vele...nagyon kopácsolós volt..(egy két és fél naposat a biharban..de nem volt vele végül is gond kideült full hagyományos olaij..és nem is igazi race csak a neve!és az igy is 2,200volt......hazaéártünk egybő baszztam kia picsába...
egy jó olajjal a nap végére is szép marad a hangja minál gyengébb a nap végére annál kopácsoósabb lesz...
de nem csak az olaj hibálya ez a hang ez a tankból kifogyő üzemanyag !is befolyásolja...hülyén hangzik..de az van ahogy a benya lefogy hangszigetelés over...és akkor halstzsik ki az igazi hang...
az igazi.ahamisitatlan ktm husaberg zörgés koporászás ami mondom 10w-60 minervaval volt a leghalkabb legszebb...de a elf az meg
http://www.ferrykerturbo.hu/be...
Mint mondtam mindkét olaj megrottyan 220 fok felett,ergo qvára mindegy melyik ég nagyobb hőmérséklettel....de mindenki azt tesz a motorjába és eszik iszik amihez kedve van,de a tények azok makacs dolgok ettől függetlenül! :D
En bel reeeeyt,v silkolene 10-50 t hasznalok.A valtoba meg a repsolt,de mast meg nem probaltam.