Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jsh biztos bontossal ott leszünk
jah és a buzi ktm vázai sérülnek gyenge a szinter és volt hiszti, kb 10e Ftmban van, a szinterezés gondoltam igy adom ki a kezemből.
Az eggyik hatso villa csapágy is uj mert roszdás volt.
én szeretem muszakilag jol tudni gépeim, nem itt szulettem m.o.
és ha valamit eladom az egyben én vagyok, én soha senkit nem basztam át és nem is fogok azért makulátlan a gép. a régi hütöt is ujra cseréltem.
nekem van nevem és ismétlem nem vagyok magyar. ! sm ilyen sem más téren. hogy azért aruljak valakit hogy a lerobbant szarját rásozza valaki más hülyére mert nektem magyaroknak ez jár az eszébe.

én nem. !
szíp....s sztem az ára is jó...

jössz hétvégén az extrémre ?
Mokor a motort vettem megvettem hozza minden idomot pluszba az an most rajta, a blok 2x kapott vizet elsöre meguszta masodikra már szetszedtem és ezért lett felujitva. ennyi.
hogy minden uj mert nevem ne adom a szarhoz ennyi.
garancia is van a gépre és mindenről van számla.
Ennyi pengőt otorra áldozni... Amúgy biztos nem lehet rossz, az enyémhez képest szalon állapotú 2015-ös project motor. Meg önindítós is, vagány egy szerkezet. Én megnézném, az biztos. Vagy. Ha ez 1,23 Mega forint, akkor én inkább egy zsír GG-t vennék, a parasztosabb verziót. Nix önindító meg ilyenek... Asszem most 1.3mega környékén mozognak. És arra te ülsz fel elősször.
Üdvözlet az uraknak. Két lehűlési görbe között írok most nektek.

Zsír néztem ezt a Berget, nagyon szépen néz ki, frankó is. De újra van szinterezve a váz, meg a blokk minden egyes csavaranyájának métermenete leellenőrizve.... 100 valahány üzemóránál? Félreértés ne essék, nem bálhéból mondom. Csak szimplán furcsa nekem. Meg érdekes. Mink a slaggot sem ismerjük, a lemosáshoz szükséges vízmennyiséget inkább elöntözöm a földekre. Cvájtáktnál én télen megnézem a dugó állapotát és azt cserélem, meg max hajtókart vagy/ és kuplungot.
az a szitu...
ezeknek ...Ezeknek hiába is magyarázol...
nem képesek elképzelni azt hogy olaj meg olaj közt van különbség...
szerintük csak a márketing...
persze nem azt mondom hogy a 7000ft /literes motult vegye bele aki sokat akar vele menni..de talán nem is kéne egy sima diesel olajjal prüntyögni...
de el lehet...arra itt a sok okos példa

egyenlőre még azon csodálkozom hogy ezek után nem raktak még a gépkbe..floriolt...mert pl azzal sütni főzni is jó...és a szine is sÁrga

ha csak marketing az egés zakkor azon is csodálkozom..hogy pl egy felújitás során ..mért nem rakják bele a kislyózska pista által öntött dugót ..amit lekoppintana a gyáriról...mert az ott mi a különbség ..ugye csak a márkettt-ing

de mint monstottam ...
nem olvasol itt eleget..mert ha olvasnál figyelmessen..akkor tud6nád..ezekenek nm tudod elmagyarázni...ezek tudják és kész
de mindent...
tudják és meg is magyarázzák

még a napolaj ami esteleg szóba jöhet..ne ..mert a legnagyobb védelemet nagy melegben a 30as biztositja...de ha igy haladunk ..csak a nagytudásúakanak les znem csak 30as napolaj hanem télinyári 10w-50 napolaj is
azt már tutira belemenne a gépekbe
Na elkészült a kis csoda és eladó 1.100.000 Ft
Évjárat 2012. Májusi, ü.ó: 160.
Motor teljes generál volt, csapágyak, hajtókar dugo, 10 ü.ó van a blokban. garanciás. Henger tökéletes 1 század kopás, dugó std még benne. Szóval a motor új. számlával igazolható minden alkatrész.
10 cellás hűtők rajta a gyári 8 cellás helyett.
FMF Gnarly - carbon védett rezó hibátlan. nem új.
Váz és minden alkatrész jura színterezve karcmentes a gép. nem vicc.
Összes idom cserélve újra de mindegyik.
Vissza hajló fék és kuplung karok.
figy azon kivul hogy draga, max 1et ér, a 2t mocikkal nicns nagy hiszti.
a legrosszab esetben is ha oriasi baj van vele 120e Ft uj blokkod van.

szoval ved meg de 1 gurigáért. ennyi.
figy az olajnak 2 fő feladata van 1 a motor kenése és másodlagos feladata a hűtése, ezen túl az égés (robbanás) során keletkezett melléktermékeket amik lecsapódnak a henger falon minél hatékonyabb módon lemosni és tárolni. majd az olaj csere során távoznak a blokkbol.

itt ez a lényeg.
vagy lehet úgy ,hogy beteszed a szart egy bombonos díszdobozba szépen becsomagolva és mosolyogva kedvesen adod át . távozol s majd később jön a meglepi ,hogy jééé mégis szar volt benne nem csoki! így lehet inteligensen dobni a szart s nem bolondgyerek módjára. ajándékozzátok meg egymást mozartkugellel!
Rendben! " szakma", "valaki állít valamit"

Amit állítok az úgy van leírva és úgy is működik.

Te pedig írjad már le légyszi, de érthetően, hogy milyen alkatrészen hol mértél kopást ami nem volt? Ja és miért csak a kopás a lényeg az olaj összehasonlításnál?
Vik! Ismerős 1-2 hely?
http://youtu.be/KiZVkXTdkMk
Hahó! Készüljetek mert nemsokára megyünk erre is!
http://youtu.be/YaaaSFJAJHw
Szevasztok!
Valaki nem ismeri? Érdemes-nem?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_300_exc-7299623
rendben uram. nix hiszti pisti.

ugy érzi engem kell kibeszélnie dévneél meg minden hol..bontós is ezt mesélte... túl mély benyomás t tettem rá pedig egy ullyal sem értem hozzá...

zsir kérel személem dicsmérlése (=dicsérése és becsmérlése)maradjon már abba
és nem is fiamozz...köszi...
lyöwö hétre ha jössz zarándba...golden meg bontósssal kint lehetek északára.. meghagyom nektek..csak kérlek ..kérlek..hagyj már ...
tudom hogy nem vagyok tökéletes..de ezt szeretik bennem...
azt hogy olyna vagyok amilyen..ha már lenék..más vbarátaim is lennének...
de nem ...
ugyhogy zsirtv... köszi hogy békén hagyod jellemem
csá zsirtv, mi van irigy vagy a hisztire ?

szolj be te is és kapsz te is. arany köpést...

ez a hüle sir miert szolok be neki hat mert fax. ennyi.
ez borzasztó uncsi már... miért nem cummantjátok már le egymást? lehetne videóval ha kérhetem? 5 cent lenthagyni.
az egyik béna a másik totál gáz. melyik ki? most átment a szardobálás udvarias szarkenegetésbe .
te kérdezted... én megmondtam...
ha kéred dicsérlek .. rajtad mullik..

de csak ugy tanácsolom ha képbe akarsz lenni mi a hiszti pisti akkor ne azt figyeld aki dicsér hanem aki kedvel szeret és büntet, aki szid és javitani akar, a másik nekem apám azt mondta ha minden randben van akkor van a baj, ha baj van akkor mész előre mert küzdesz...

és ez igy is van tapasztalatból mondom.

ami bontost és otist illeti öket nincs miért javítanom, ök az alap szintet megütik....
te is fiam burkus...
http://youtu.be/Ky8hVUn8Rns
ez a filyamozást ha megteszed hogy elhagyod...
mert nem a zacskódbol vertél ki...
köszike..
otto sem meg bontóst sem javitod állandóan...megtennéd hogy..engem se
pedig otot olt6tad volna mikor kicsalt..sőt meg sem próbálta a magyarvándor kilyárot..se ot ahol te se ott ahol mi..szégyeltem is magam miatta...hamarabb feladta mint csani...
mondta is neki..vigyázz otttó ..röhögsz higy csani miatt hullnka ki a motorosok..nehogy te is filyam burkus
bicajjal voltam és nem tudtátok volna a lépést tartani
meg sietem mert épp bankban voltam és az maga az agyhalál..persze a bankos csaj 30 perc múlva hivott hogy mégsem jó számot kért.. diktáljam már be a 9 jegyűt..mert csak az kell
hát ő dolgozik ot..és én tudjam neki melyik kell