lelkes csapat.....kicsit bénák de nekimentek mindennek...
a tipikus szeretek motorozni fíling......felfelékben csúsznak hátra...s a végén még egy kövér gáz....had repüljön a moci...
voltak am benne nagyon komoly helyek is
füredre?
és ott ismer is jóü helyeket?
mert nekünk az nagyon közel van..azrándtól 30percel van csak messzebb..de ott nem tudunk csak drága szállást..és a heletsem ismerjük..
ha lenne vezető..azért szivesen odamennénk..mert szerintem a bihar faxa..nagyon faxa
és ez a rész mondom...a töve az 3 óra az a bundoressa.ha ott lenne szállás
Az a original gumija a drz nek
Sraccal mar motoroztam oriasi arc Bapaval is jar mindig erdelybe paradfurdo.
Jo gyerek 1ceru jem komplikalt. Imwdom kexlcskekovet
zsir imádom hogy mindenkiről igy nyilatkozol mikor először mész vele
de azt nem értem h tényleg ott van a ember..akkor azért keres annyit hogy telik neki gumira...mert tudás ide..tudás oda...otisz meglátná azt a gumit...nem tudnád megmagyarázni neki hogy mindenhol felmegy.. . +akinek igy kopik a gimi az nem is 0,3 bárral ját..úgyhogy zsir meg nem magyarázd hogy ő a következő kis görcs ..ööö..illetve krosz börcs
te már annyi járviszt ralyzoltál ide nekünk, hogy ennyi hely az égen nix
bontós..az 4.44 naz nagyon dúrva meredek és hosszú... és majdnem felért...de aztán
a srác egy állat mondom mentem vele nagyon tud. és abbol csinál virtust szar gumival megy s mindehol felmegy a drz-vel
a srác egyébb ként a magyar special forces nél dolgozik, kormány ör nagyon tehetséges, SM ezik is. nem vicc amit csinál.
en mondtam neki egy rendes motorral még Jonny Walkert is meg alázná.
Figy ilyen laza poros földutakon olyat megy felfele lefele a drz vel rendesen tolni kell hogy ne maradj le... igaz saját területe.
lelkes csapat.....kicsit bénák de nekimentek mindennek...
a tipikus szeretek motorozni fíling......felfelékben csúsznak hátra...s a végén még egy kövér gáz....had repüljön a moci...
voltak am benne nagyon komoly helyek is
http://youtu.be/VQsMFwLcjac
Patyinak meg jobbulást,vagy egy jó bulást!
Szabad péntek, szabad szombat,
Szabad szappanozni.
Szabad az én galambomnak
Egy pár csókot adni.
nem kell minden hisztit fel venni.
Most ébredtem ra micsoda egy páros a Bontos - Otis imadom azt a két faszt. Ki is egészitik egymást.
Kecskekö gyerek kurva jo, bolond egycerü és nagccerüü.
magyaremetén van sok szállás.
otiszt ki bántja mondom ö meglátná röhögőgörcsöt kapna
füredre?
és ott ismer is jóü helyeket?
mert nekünk az nagyon közel van..azrándtól 30percel van csak messzebb..de ott nem tudunk csak drága szállást..és a heletsem ismerjük..
ha lenne vezető..azért szivesen odamennénk..mert szerintem a bihar faxa..nagyon faxa
és ez a rész mondom...a töve az 3 óra az a bundoressa.ha ott lenne szállás
Sraccal mar motoroztam oriasi arc Bapaval is jar mindig erdelybe paradfurdo.
Jo gyerek 1ceru jem komplikalt. Imwdom kexlcskekovet
Otist ne bantsd
de ha igy haladunk..nem soká ez a tébés fogorvosi ellátás reklámja lehet
és ez nem viccc
zsir imádom hogy mindenkiről igy nyilatkozol mikor először mész vele
de azt nem értem h tényleg ott van a ember..akkor azért keres annyit hogy telik neki gumira...mert tudás ide..tudás oda...otisz meglátná azt a gumit...nem tudnád megmagyarázni neki hogy mindenhol felmegy.. . +akinek igy kopik a gimi az nem is 0,3 bárral ját..úgyhogy zsir meg nem magyarázd hogy ő a következő kis görcs ..ööö..illetve krosz börcs
te már annyi járviszt ralyzoltál ide nekünk, hogy ennyi hely az égen nix
bontós..az 4.44 naz nagyon dúrva meredek és hosszú... és majdnem felért...de aztán
a srác egyébb ként a magyar special forces nél dolgozik, kormány ör nagyon tehetséges, SM ezik is. nem vicc amit csinál.
en mondtam neki egy rendes motorral még Jonny Walkert is meg alázná.
Figy ilyen laza poros földutakon olyat megy felfele lefele a drz vel rendesen tolni kell hogy ne maradj le... igaz saját területe.