Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Követtük,de nem azt
#116 idén, 5-szörös bajnok lehet(4 már megvan ). 1év alatt,nem 5 év alatt!
huu....ez zsír volt nagyon !
durván nyomtátok.....alig mertem néha odanézni.....
még jó hogy tele vagyok fájdalom csillapítóval...mert különben kiugrott volna a szivem a helyéről ...
Erről beszéltél? Zsír! 2:35-től http://youtu.be/Qo3kcFuOteU
Követtétek a motocrosst? A Tím Hángöri is indult és a 26. helyezést érték el. Németh Kornélnak műszaki gondjai akadtak, Szvoboda nagyon jól mert, Firtosvári is jó volt, bár most volt elősször ilyen bevetésen. Ha nem jött volna be a műszaki hiba, akkor.. Talán... De így is gratulálok nekik !
gec messze van az a székely udvarhely és környéke, még onnan a gyergyó és jakszi környéke Csíííik baz az még meszebb.

10-11 óra. és ott msot van hideg.
jó estét Zarika

ma kibeszáéltünk a déwwl mármint én téged.

Dew mondta huh ez meg az a hely tetszet Zarinak.

ma mgcsinaltam egy hegyet amit eddig még senki bazz.
jah meg kis freenek ma megdöglött 52 óránál a högombája, meg is fort először életébe, majd rövidreártam a ventit és mentünk tovább.

zsir volt a menet.
egy megszokott csapat megy....évente többször mennek ugyanarra a helyre.
végül is mi is olyan helyeken jártunk ahol a madár sem jár....senkit nem zavartunk
max a szállára jöhet szólni valaki.....de az meg magántulajdon...

de ezt hol hallottad ?
nagy LIKE 1 értek
az olaj bazisok mind ugyan az csak a csomagolás más.
Ha már mindenki sztorizik...

Szerdánként rendes délelőtti műszakba kell menjünk gyakorlatra a Felxtronics Internacionáléhoz. Be is osztottak a Leika részlegre az egyik haverommal ahol távolságmérőket kellett bekalibrálni ileltve tesztelni. A távolságmérőt egy kutyaház szerű dobozba kell berakni, majd beállítani stb... 6 óra múlva már olyan profin ment, hogy csak na. Aztán beütött a krach, azt hittem, hogy én vagyok a távolságmérők Dzsörvisze. De tévedtem Ahogy tettem be a távolságmérőt valahogy kicsúszott a kezemből és berepült a kutyaház legbelsejébe és leverte a mikrofonját. Ja, és a termelésvezető mellettem volt, a gép meg majdnem szétesett akkorát csattant. Egy fél óra alatt kivettem a távolságmérőt, a szar mikrofont meg visszatettem, de onanntól folyamatos hibát írt ki... remélem nem szólnak majd érte
Nem tudom, csak mi Somogyiak vesszük ilyen lazán az olaj témát?

A lényeg, hogy teljesítse az adott gépjárműhöz tartozó normákat és kész. Ja, meg hogy legyen olcsó ! Tőlem aztán lehet ELF, Motul vagy Pölöskei szörp is. A Castrol az vagány meg olcsó is.
Szervusztok.

Ti aztán termeltek rendesen, nem volt erőm az egész beszélgetést visszaolvasni...

Visszatérve az olajos témára.... Haver a Bergjébe (FE650) teszkós olajat tesz már egy ideje... És jön-megy vele. Meg és néztem, az 5 literes flakonba majdnem úgy lötyög, mint a szódavíz. Csak színes. Meg más az illata, és ebből nem tudsz fröccsöt csinálni
Viszont komolyan mondom, semmi baja a motorjának.
csak ugy elmondom nem nagy dolog egy turbonak megfelelni mint olaj, ha 25.000 vagy 200.000 fordulat.

a turbo tengelye olaj nyomás (csapágyakon) ül amikor forog, azért fontos hogy amikor meleg az olaj akkor tépjük a turbot mert ha nem a tengely kopik és a lapátok bele érhetnek a házba és akkor hiszti vna.

a diesel motorokba való olajaknak 2 fontos tényezőt kell teljesíteniük, a jobb szennyező anyagok felfogását és semlegesítését és magasabb kompréssiónak köszönhetően jobban kell tapadnia mint egy átlagos olajnak. a tobbi az viccc.
A diesel olajat amcsiban régóta használják motrotokba
vISZONT SZOLOK

NEMSOKARA FOGOK TUDNI SZEREZNI BESZER ÁRON MOTUL OLAJAKAT

ha meglesz a lsita felrakom ide. garantáltan a Motul M.o képviselettöl.
haver szerzte meg a nagyker képviseletett és kell neki a mennyiség.

majd szolok. annyit mondok az én olaj áramnál egy ezressel drágább ami nem sok. a motul 10-60 full olaj motorba.
nagy LIKE katona úr.
jozan és egyenes beszéd.
ezen befostam.

gondolom valami katonai fejlesztés. olcsó mint egy uj bmw
Eddig nem sokat javult.Lehet meg kellene innom belőle egy nagyobb mennyiséget? Csak akkor holnap nem lesz munka,az hétszencség!
Az jo...Zetelakan allitolag ki vannak tiltva a motorosok..!Mara a ho elment nagyreszt,ugyhogy lehet veretni.Kik jonnek ?
remélem nem csak próbálkoztál !
egészségedre !
mija szentszar ez ?

gumimotor ?
faxa Jaxy...
jó kis hó van....innen a srácok megint mennek két hét múlva zetelekára...
én most kihagyom...." nincs kedvem"...
Nem eleg,h nehez de meg havas is
http://youtu.be/HwyQv_2MtKg