huuuu....tibric a megmondhatoja....egy jo feloraig fekudtem abban a pozban
ahogy elfikaztam......s nem.tudtam megszolalni....no az nagyon szar volt...
utanna megvegy oraig fekudtem az oldslamon mire nagy nehezen fel tudtam.kellni
a doki vmi olyasmit mondott h osszeomlott a tüdőm
patyi.. huhh most olvastam vissza hogy széttört 6 bordád, és kiszurta tüdőt...
gyogyulj meg hamar... tudom milyen szar, nekem is volt dupla borda törés kétszer szimpla 1-szer , mocskos szar fáleg ha köhögnöd kell , vagy röhögtetnek...
erröl jut eszembe .. még jo hogy nem vagy csokinyuszi..
Imi, vékonyabb spanifer darab, hátra becsavarozod az ülés tarto alá nagy fakötésü alátéttel, elöl meg csinálsz akkora hurkot rá hogy lazán rácsusszon a telora és össze popszegecseled nagyfejü szegeccsel+fakötésű alátét....
mivel te még uj versenyző vagy megszámolom neked nyolcezer+ áfa áron a tanácsot...
Ja a gumii..megint..jaja igy igaz...de ez el megy,jovo hetre mar melegetr mondanak... a kandalló mellett
Mar a tegnap havazott es ma egesz nap 2 fok volt itt Csik-orszagba..
de a hetvegen ugy is hajtunk..
azért kis magasságú sárhegy itt az alfŐd szélin..ezért jó..mert ott a mikor klima az nagyon olyan mint itt az alföldön..és pl tavayl élen gyakorlatilah minden hónapban..dec..jan és február..legalább két ütős hómentes hegyi hajtáson voltunk túl..ami azért valljuk be ..nem szar
ez nem lehet...ilyen nix
itt nem esett..és nem is fog esni almásfüzitőn..még 1 hó-napig
ez szerintem nálatok is csak valami össszeskűvés...figyu mán október másodika van...vágod..
amúgy meg ekkora hóban még valami sárgumi azért fogna...jo mondjuk nem a mitas egsztrém.. már rályöttünk miért ez a neve..
mert ha fog akkor extrém nagyot..de mikor nem akkor meg extrém szarul tapad sziklás laposban...szóval igazi szélsőséges guma...
drzvel túlugrottad az t amit egy ktm 2010 sx 505 akrópolisz renszserrel sem tud megugrani..mindég tudtam hogy 1 állat vagy
a délyerzély meg maga a tsoda
de sokat rontgeneztek meg ct......s azt mondtak h jo lesz....nem termelodik tobb trutsi...ugyhogy megmaradok..haha