Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mondjad tezsvirem mit igérjek? nem tudsz akkorát mondani mert ugyisjuszt a dupláját igérem....

amugy pont gondoltam veszek egy 900 rr-t rakok rá krossz kormányt és megmutatom nektek hogy kell menni az erdőben...

rippityom na..
Naugyehogyugye!
Micsoda? Te már voltál a mankáéknál és találtál eldugva valamit hogy ilyeneket beszélsz? Kitől sírtam volna ki?
nagyon "cukkantósok" ezek a kis gombócok
K9-esek,hogy kivégezték a papucsot!
ilyen régi dolgokkal nagy bajban vagyunk amúgy..van pár dolog amit örököltünk,nem most,már vagy 15 éve.festmény,csillár,és egyebek.de festményt pl. nem lehet csak úgy kivinni az országból(neves festő,na nem Picasso )műkincsnek vagy minek kell nyilváníttatni...persze jó pénzért.ha meg anélkül viszi az ember és valahol megnézik a kocsit,kipakoltatják és nem tudja igazolni a festmény származását akkor lefoglalják.egyszer már elkezdtünk utána nézni a dolognak de aztán annyiban maradt az egész
jol van nyertél...
Én nem tudom.Múltkor nyomtál rá?Tudod mikor a biztosítás csaláshoz gyártottuk a papírokat.
Mit alkatreszezel itt?kisirtal magadnak egy uj 500 az hatnapos narancsot,te tarhalos
gyere csak azzal a vésőgéppel ,majd rádengedem a mini vérbull velociraptorokat oszt halálra nyalogatnak...
Nem "giger" "8.utas a halál" motívumok voltak festve a tankra?
Kell szarazbelyegzo is?
Namosthagassáeee! Egyszer eljöttél (késtél 1,5 órát,de ezt most ne feszegessük) aztán akkor is kiszúrtad a saját gumidat 200 méter után.Ezek után hívjalak motorozni? Naaztmáá nem!

Ja és még alkatrészt se ígértél mint réj.Igaz ő se küldte,de legalább megígérte!
Dehogy nem tehetsz róla!
Nagyonsürgősenváltozztassámerígynemleszünkjóba!
bezzeg engem nem hivsz motorozni... pedig mindenhol felmennék a derbi sendrával..
Réj,tudsz bírósági végzést hamisítani? Megyünk mankáékhoz füvezni!
Egy ilyen nagyotmondo vk,nem tehetek rola...
Bazz,pedig most akartam menni házkutatni! Még akár bírósági végzést is vittem volna!
Jaj dicsak,nem most ütközött az ki,hanem 36 éve!
Ha ennél régebbi,az se baj!
Nehogy szavadon fogjalak! Jövőhéten megyek felétek,annyit megér hogy bemegyek ütök egy lyukat a falba vésőgéppel!
mááá elszívtuk
hippi kecot vettetek... lehet pár adag joint el van dugva a kéménybe ....
Jáááj drága tezsvérem,kell a csáládi rezidencijábá az ilyen kis csecsebecse.

Neked meg amúgy se hiszek el semmit,mert a múltkor is hívtalak motorozni (mert én jófej vagyok) aztán akkor se küldtél semmiféle alkatrészt!