Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de a nap..igazi hőse.. a rííli hirró az goldentút volt...
1szer sem hibázott be...nem volt elrontott kanyarja(mert volt ám szlalom a büfénél......sem elbukott faakadálya...(mert padok és asztalok is voltak a büfében)
és pont olyan jól érezte magát mint mi...sőt... ö jókat röhögöt miközben mi izzadtunk mint buzi a faszát...ja az nem az...
izzadtunk mint a kúltúros csajszi az ozora fesztiválon
hülye
ennek az embernek..semmi de semmi baja nem lett volna ha nem gatyába pólóba megy vagy ez a protektor alatt lett volna..nem hinném..ez tipikus strand papucsos baleset...
hogy az meg mi...mikor a legkeményebb legvastagabb védőfelszerelése a motorosnak a kinalyi strand papus..mert a póló rövidnacit védőfelszerelésnek csak a plázában hivod...mert az védi meg a csajokat hogy egyből..ne akadjon beléjük a farkad

zsir mesélj a csajrol... a felpofozós csajról...
ati azt mondta..na ez a felpofozós csaj....
mondom ..miért...
hát mert nem tudod nem bámulni....annyira ott van...minden téren...hogy egyszerűen mikor már rád szolnak hogy ne bámuld már akkor sem birod nem bámulni...és jön a felpofozás

bontós mesélj már hogy is volt az hogy akkor te ...tegnap végül is dógoztás mert keresté péztet
erre gondolsz - fiatal kis fiu... crox edzés szép kiscsemege
zsírégetés aszfalttal?

bár ez még mindig jobb mintha mondjuk 17 darabra törik a lábszárcsont
Utcai motorozás hentes körülményeket okozz vagy halál vagy nem...
De...
én befejeztem az utcai menést.
ZsirTV Bordany Extrem enduro Gábor Grillmayer meg Mani Emanuel Gyenes
http://youtu.be/jmBmT5WItOo
Vagom vik,ezt most csak azert irta az alteregod,h felmagasztalja a teljesitmenyed.
Vik, ismerem a terepet, sok kemény évet lehuztam utcán.... tudom miröl beszélsz...
ááá miröl meséljek.... egy jo orgiába kéne már elmenni... vagy egy swinger buliba ami tele van 30-as csajokkal.... igy reggelire...
ron..mesélj az új gépről...
arró van benne.. .kettő is. .
remélem nem aró kettő t

vigyáz az utca veszélyes..nem azért halnak meg sokan mert 2kilóval mennek..hanme mert kihajt elébük a városban egy margit... és 70nel fék nélkül...nix azt a protektor ami azt kivédi ....
de hajrá...
legyen benn sok jó élményed
rély..
azt szeretem benned hogy nem vagy irigy...jöhettél volna minden nap...de nem vagyok biztos hogy neked sikerült volna egyetlen kört is befejezni..még ha időkorlátot nem is szabtunk volna..sem
de azt tudd ha fren bárhol is megaláz...megelőz téged...már az 1enes ági kiesés a romániai túráinkból .

figyu..
ez göcsögség volt...
meg köcsögség...is
ezt a másik csávót.. aki bitorolja a niknevem.. ezt ...
felveszem félállásba
jó reggel.

találkoztam töksok...helytelen olvasóval... mármint akik olvassság még a hihetetleneül nehezen értelmezhető írásaimat is... képzelem még ha értelemezhetőt is írnék..mennyi olvasó lenne...ide se férnének . .

nálam is volt azért akció...
első edzés első körének..első villanykaró utáni farönkdöcögő akadály....frírályd 525 még nem volt kellő hőfokon...és a nagy döcögtetésben ..elfulladt...a 3/4 nél...
kormányon átfordulás.. miközbe a lábtartóba beakadt a lábam...úgyhogy kafiul meg is húzodott a hátsó combizom ..na mondom ez kafi
megyek tovább...szépen gurítom az akadályokat...következő körben...nagydomb előtt utolérek valakit....látom ez vagy teli rugatja a pofám porral...vagy mocskosul teli rugatja a pofám porral...de ha jobbról megyek... ahol a múltkor a szikszdélyzel alig tudott felkaparni a púderban...akkor talán.... ...na jobbra húztam..és mivel a múltkor ott nagyon kellett kapratni...most rendessen oda pattintottam a gázt...

de most nem kopott sixdays volt rajta..hanem úly misleny...na az a nagy porba +a rápatintott gáz.... megugrott dombtetején már full hanyatt voltam...motoról lecsúsztam....csavartam én vissza a gázt de az épp csak arra volt elég hogy ne ugorjam meg a bordányi hegyet ...lecsúsztam a földre a dombtetőn...húztam is vissza a masinát...ugyhogy a túloldalon épp csak átrepült a gyertyázó motor..de a kazemben marat sé szép landolással a földre kényszerítettem... .. én meg már mögötte fetrengtem a földön...a szivem az kiugrott..és egészen a depóig szaladt ...de végül is hiba nélküli landolás volt...épp csak a sztyuárdeszek nem tapsoltak...

úgyhogy...végül is egy 12 pontos talajgyakorlat után...szerelhettem le a sárvédőt ami kiakadt a helyéről..de még igy is úgy gondolm...Qrwa szerencsésen úsztam meg...mert nem láttam az emelkedő ivben tovarepülő fly525
Vik,azert gondolom Grill es tsai nem annyit edzettek a palyan mint te=bontos.....

Azert biztam benned,h nem vereted el magad egy freeride altal
akkor volt akcijo...
na mentem ktm freeride vel...
szóval fren frírálydja tényleg könnyű...meg kis kezes...de az 525 ..meg nélkülözhetetlen a létezésemhez

fren is jól ment...
de alázásról...meg hogy a frivel fényévekkle jobban megy...na annál a résznél én épp nem voltam ott..pont egyszer sem...
de az a lényeg ő szereti....
amúgy tényleg liba könnyű...de az sx 525 sem sokkal nehezebb...
nagyon keskeny...meg mikor forog akkor megy is..de nekam ami a 450 bergból is hiányzott..nekem az hogy alul is erős legyen mint atom...
szóval..ha egy 525 blokk lenne benne... akkor már....
amúgy meg kis vékony telók...nyüzüge fékek...
kis picsa kérékagyak...meg tengelyek...
hát ezek a komoly krocc kerekek agyak is képesek behalni.. akkor egy olyan a kroccpályán...
de nem is oda tervezték...
a patakokban ..meg extrémben nem lehet szar...
de itt a falusi extrémben..azért megalázni fren ...max magát..azzal hoy a vigaszágba el sem jött...fren...
miért...
miért... ....

amit meséltek..bontós meg golden...hogy volt egy olyan szaltója... a villanyoszlopnál...ami nem 10 pontos volt..hanem 11

fren meséld már hogy volt..mert ezek..lehet nem is a teljes igazságot mondják..csak be akarják sározni a frínevedet
jó esetét...
na volt itt nagy dinomdánom ..meg zsirferi a fríível...
kafa kis race volt...nem kis nevekkel...pl nagy peti, pető úr...k.peti gyenes mani..grill úr..csorba áki...
csak hogy emlitsek párat...

a futamomba volt gyenes meg kátai...meg én meg még valami román menő..meg zsírferi imikélye...
ja és kettő jut tovább
ugyhogy.....
rajt fesztelen..de ktm pöccre indult.. drezdai rajt volt...(vagy ott bombázás volt és berlini volt az a rajt..vagy ott meg fal volt..és akkor meg csak is londoni lehetett az a rajt )
de ktm pöccre indult...és gyenes úr után másodiknak fordultam...mani..második kanyarba bedől..t én beakadtam mögé... kátai úr meg ...gó...ekkor 3 dik lettem két körig ben is téávolodtak vészesen...de aztán nagyon lemaradtam...de meögöttem meg meszse a többi...ekkkor már tudtam.....hogy irány a vigaszág...

ott 8an voltunk...illteve kilencen de fren..fríírályd fren..nem állt be..valamiért (lehet a parkolóban épp alázott valakit
na ott egyből nem indult a ktm ..mert lecsúszott a lábam a be rugóról..ezt megtudtam csinálni..még 3 szor ugyhogy vagy 5dikre indult...ugyhogy kb utolsónak fordultam...mondom ettől már rosszabb nem is lehet
tehát előttem és a döntőbe jutás között mindt akadály...már csak a nagypeti pető ádi meg a román menő volt ...meg még ismeretlen vagy 4... ...szóval

de végül is pár ember behibázott meg előztem párat és a vég elszámolásban 4 dik lettem....vigaszágon....ami pont elég volt ahhoz hogy boldogan fesztelen állapotban nézzem végig a döntőt...
kellően el is fáradtam...küzdelem is volt ... jó is volt....
de nagyon kafi race volt...

bontóst nem fényezem mert fénylik az igy is magátol...
ő B ment.. futamát nyete.. de volt eg kisrác aki ott utolsónak rajtolt..mégis bontót utolérve második lett...
ott 3an egyenes ágon jutottak a döntőbe...!
bontós elbaszott rajtindulásának köszönhetően.... az utolsónak hozta a rajtkanyart...a kisrác meg 2 diknak...
de a nyga hévben..az kör felénél a hosszú villanykarót...elhibázta....a végén az eleje valahogy lscsúszott úgy hogy az első kerék pont beakadt a karót tartó fába..oldalt...a srác..meg vagy 50nel repült tovább..
én már csak azt láttam hogy jön ám a mentő szirénázva...akkor láttam hogy a mi emberünk... ...de magánál volt...talán a válla vagy a karja . .
de nem irok hülyeséget....de azt tuti.. vitte a szirénázó mentőautó a korházba...
a verseny heve
na engem ilyen nem kapott el még eddig...ez a racel szellem hiánya...de nem is törődöm ...vele

számomra jó kis motorkázás volt.. kellően el is fáradtam...
ami nagyon lejött... grill úr.. mocskossul megy...beugratta a faakadályt is...néztem hogy hova..de ott 2m be beletalált és már ment is tovább..ha ott 2m be nem talál bele valaki...megdöglik....
a 15 profiból 14 nem ugrotta be ..de grill úr

csorba úr .. a döntőt elhibázta. .pedig nagy nagy esélye volt.. .

van egy csomó fényképem.....

de más témakörből
Voltam a közeli Madarasi falubeliek szervezett cross&duro versenyere...nézni:)..másnapos fejjel csak azt merem...volt az A-kategóriába egy bukás..Fazi megtűrte a földet 1 befele ugrónál es eltörött a keze. meg nem lehet tudni máshol valami baja lett-e...
natürlich.. aber... gut, besser , freeride...

reméem jo volt bordány a nagy meleg ellenére...én is akartam menni, de nem jutottam el arrafelé...
Nem is akarsz masik endurot?
Szép nyelv ez a magyar,csak ne lenne ennyire önpusztító gőgös büszke nép.
szegasztok

nem baj majd legközelebb

a lényeg:

Faltysné Ujvári Anna: Magyar vagyok

Az én népem neve :magyar,
Jelünk:piros-fehér-zöld.
Hogy én magyar gyermek vagyok,
Engem büszkeséggel tölt.

Az én hazám:Magyarország_
Bölcső helyem,otthonom,
Gyarapítom,vigyázok rá,
Tönkre tenni nem fogom.

Az én édes anyanyelvem-
Édesanyám bizta rám-
A nagyvilág legszebb nyelve.
Bízzál bennem, kis hazám!
öregszel,de nem baj
rákaptam megint erre az utcai csavargásra... azota már nézegetem, meg haverokat is ráizzitottam valami sérült sport verdára, csinálnák belőle gyorsba ilyen alul becsővezett krossz kormányos nyitott boltba járost...

ez amugy tök érdekes dolog az ember hogy változik, pl régen mikor utcai motoroztam sose voltam oda a nyitott motorokért, csak az idomos nagy verdák.. gsxr, rr, ilyesmi... most viszont tetszenek és megvan az az előnye hogy mivel a nyitotton 120 felett már cibálja a fejedet a szél ,legalább nem folyton arra eszmélek hogy megint 2 kilokal gugulászik az ember mint egy full idomoson... ott a szélvédelem miatt észre se venni menyivel mész... szoval jo kis kontrol ez...

lehet hogy öregszem, vagy ahogy Viktor mondaná öregsam
nagy gratula a jövő generácionak... belőlük lesznek a jövő Grill Gabijai...