az ominózus villanykaró.. de igazándiból..ez egy kibaszott jó akadály.. és sajnálatos a baleset..de nem szabad kivenni....mert ha minden akadályt kivennének egy pályából ahol bajh történt már.. nem lennének pályák...csak füves buckák...mert ennyierővel a gumisoron is lehetett qrwa nagyot perevcelni..ha 50nel megy neki valaki... akkor ott figyelni kell http://www.sportmotor.hu/motor...
goldentút és zari...
azért ezt mikor helyből csinálja a paraszt olyna mintha egy szekrényre kéne felmenni...aminek a végén va negy benyúló sintalpfa http://www.sportmotor.hu/motor...
a Fészbukos változat:
Ha pedig a én véleményem re vagytok kivánccsik...
hát én leszerepeltem, s szerintem sokan is mert a pálya nagyon kemény... s nem vicc. 4 kör volt a teljesítendő kör szám de a második kör után már a két karom nem éreztem, és sokan így voltak vele, talán az első négy nagy menő nem.
Ami nagyon durván látványos volt az Grill Gabi meg a Mani, Mani nagyon szépen motorozik talán eddig a legszebb amit láttam, grill Gabi pedig mint egy hiena általában szarul rajtolt de 1 kör után mindig le vadászta Manit, látványos erős motozásával nagy előnyel a Extrém pályán elhúzott, de nem győzöm hangsúlyozni Emmanuel Gyenes ( Mani) motorázisi stílusa, lágy szép, semmi nagy gáz nagy fék, csak suhan a pályán. Bele szerettem....
Igaz Grill marad a hősöm és sokaknak az elérhetetlen a magyar Enuro-Crox és Crox valentino Rossi.
Grill lehengerlő voltál az extrémben és a Mini crox pályán is....
lélegzet állító volt látni a mester a crox pályán.... nagyon nagyon szép, szerintem sokan várják azt a összecsapást amitől szerintem Kornél fél, a Griill - Kori összecsapás egy ilyen versenyen lehetne eldönteni, ki is ki, de szerintem nem is bölcs kiderüljön, maradjon mind két ikon a helyén, de mégis érdekes lenne látni, szerintem Grill bölcs nem erőlteti Kori pedig vagy drága lenne vagy picit fél is.... s Kori fel ne ved ez csak egy kis csali hátha rá harapsz. !
Ami a feltörekvő fiukat érinti, Pető Ádi jó volt és gyors is csak fizikum picit nagyon hiányzott, Nagy Peti sokat esett s talán negyedik lehetett volna Kátai mögött, Kátai Peti pedig Mani mögött folyamatosan ment s talán veszélyeztette is időnként helyezését.
Ami még érdekes volt úgy a depoban mint a büfében is ezek a nagy ikonok eggyüt kávéztak mivel Grill meghivot minket kávéra, együtt pofáztak s Kátai Peti provokálta is Grillt egy egy ugrató ugratási technikájában. Aki jön fel mint a talaj viz az a Kis gyuszó meg a Szatyina fiu, igaz itt csak a Szatyina volt a versenyen, s nem is rössz teljesitménnyel ugy a crox meg az extrém szakaszon. Talán itt is csipkelődők: "egy rendes KTM el lehet dobogon lett volna...
ZsirTV elmaradt mert ZsirFeri befáradt, de pótlódik, nem sokára meglepetés szerű sorozat indul a ZsirTV-böl..
hát én leszerepeltem, s szerintem sokan is mert a pálya nagyon kemény... s nem vicc. 4 kör volt a eljesitendő kör szám de a második kör után már a két karom nem éreztem, és sokan igy voltak vele, talán az első negy nagy menő nem.
A Zari forum király felszerepelt, igaz votl is rá oka, begyakorolta a palyát bontossal aki szintén jól szerepelt. komolyan mondom a nagy ork testével zari meg a buldozerrel szépen teljesitett.
Ami nagyon durván látványos volt az Grill gabi meg a Mani, Mani nagyon szépen motorozik talán eddig a legszebb amit láttam, grill gabi pedig mint egy hiena általában szarul rajtolt de 1 kör után mindig le vadászta Manit, látványos erös motorzásával nagy elönyel a Extrém pályán elhuzott, de nem gyözöm hansulyozni Emnaual gyenes stilusa, lágy szép, semmi nagy gáz nagy fék, csak suhan a pályán. Bele szerettem.
Igaz Grill marad a hösöm és sokaknak az elérhetetlen a magyar Enuro-Crox és Crox valentino Rossi.
Grill lehengerlő voltál az extrémben és a Mini crox pályán is....
lélegzet állito volt látni a mester a crox pályán.... nagyon nagyon szép, szerintem sokan várják azt a összecsapást mitöl szerintem Kornél fél, a Griill - Kori összecsapás egy ilyen versenyen lehetne eldöneni ki is ki, de szerintem nem is bölcs kiderüljön, maradjon mind két ikon a helyén, de mégis érdekes lenne látni, szerintem Grill bölcs nem erölteti Kori pedig vagy drága lenne vagy picit fél is....
Ami a feltörekvő fiukat érinti, Pető Ádi jó volt és gyors is csak fizikum picit hianyzott, Nagy Peti sokat esett s talán negyedik lehett volna Ktai mögöt, Kátai Peti pedig Mani mögöt folyamatosan ment s talán veszélyeztette is időnként helyezését.
Ami még érdekes volt úgy a depoban mint a büfében is ezek a nagy ikonok eggyüt kávéztak mivel Grill meghivot minket kávéra, eggyüt pofáztak s Kátai Peti provokálta is Grillt egy egy ugrató ugratási technikájában. ZsirTV elmaradt mert ZsirFeri befáradt, de potlodik, nem sokára meglepetés szerü sorozat indul a ZsirTV-böl..
az igazi példa hogyan lehet az alföldön a síkságon a délibábok közt, erdők és hegyek hiányán, igazi profi szinvonalas extrém enduró pályát építeni, és mondhatom Miksi úr K.. jó lett a rendezvényed. !
Igazán ki is gondolta egy jó ismerősöm szavait idézve "hogy is lehet a alföldi délibábok közt enduro versenyt rendezni". Hát a válasz nem hogy lehet, hanem nagyon jót lehet DE nagyon. !
SZoktam mondani volt, hogy kellenek az ilyen emberek akik miden ki figuráznak le pocskondiáznak mindent, mert megalkotják a kontrasztozta rossz a közepes és a igazán kiválóan jól sikerült rendezvények közt
És igen is, ilyen helyen lehet a legkiválóbb pályát és rendezvényt összehozni.
Ez a rendezvény nagyon rangos volt, kezdjük a szabad idő park rövid részletezésével: Tó, parkoló, komoly infrastruktúra mint pl Csév, zuhanyzó, belocsolt Crox pálya és fekete földes por mentes pálya, MTB pálya, ugratokkal, Ultra brutál eddig a legjobb extrem enduró pálya, rendkívül sok segítő kész személyzet, minden kitáblázva, büfék, volt búcsú jellegű részleg is, hangosítás speaker-rel, Zene folyamatosan.
És sorolhatnám de ami folyamatosan lejött az egészről az hogy a vendég a lényeg, egy igazi szabad időpark, a bejárat és kijárati út belocsolva nehogy a vendég összeporolja autoját.... szóval A+1 a minőség.
Volt pl. a foglalkozás a feleségek barátnőknek részére, vetélkedők, nehogy elunják magukat, és árnyékos pihenős helyek. Tényleg családias volt. Mindenhol egy segítő kész ember aki megmondja mi hol, s nem utolsó sorban sok néző és jó hangulat volt a cél.
Arról nem is beszélve a mini super crox pálya és az extrém enduro pálya meg minden nagyon közel egymáshoz, minden belátható egy helyen.
Ami a versenyt illeti ügye nevezéssel kezdődik, minden profin kialakítva, rajtszám a Bordány szabadidő park logóval ellátva hozzá tartozott a nevezési díjhoz ami 7,000 forint volt, tombola és első magyar díjazott verseny közel 1.000.000 Ft össz díjazási értékkel.
Majd gép átvétel minden kb. 5 perc összesen.
Majd jöhetett volna az edzés de valamiért a "szervek" "nem vették át a pályát" így várni kellet valami 40 percet, ez volt aszem az egyetlen kellemetlen dolog de Nem a rendező sem Miksi úr hibája ez így a schedule-től eltértünk csúsztunk mindenki beöltözve a 30 fokos melegben a szervekre várt. Na végre bemehettünk a pályára edzeni, a pálya üres volt csak 5 mentek de nem lehetett bemenni 6 nak mert nem... a szervek úgy határoztak... pedig egy edzés volt.
Mondani nem kell a pálya 1 osztályú minden akadály hibátlan vizes árok, köves rész, ugratok, autók, ahol por vagy föld ott belocsolva. Szóval kiváló a pálya.
Az extrém pályát gyorsnak és technikásnak is lehetett mondani szerintem lehetne minta példa mostantól mint a minimum követelmény egy extrém versenyre, s szerintem drágának sem drága de ezt Miksi úrtól lehetne megkérdezni.
Képek a pályáról majd a kommentekbe belinkelve.
A crox pálya fekete földes jó tapadású, automata öntöző rendszerrel belocsolva, kicsinek tűnik kívülről de belűről egy igazi super crox jellegű teli és teli tűzdelve ugratókkal rövid hosszú, technikás pálya. Van benne egy gyors rész egy ugrató után ahol egy jobbos nagy ívű kanyar jön az nagyon látványos mert pont a néző tér egyik felén van pont ez is a cél része.
Ami a versenyzőket és eredményeket illeti, hát a beharangozásnak illetően nagy nevek voltak, Grill Grillmayer Gábor, Mani - Emanuel Gyenes, Nagy Peti, Hadobás Ádám, Hollo Bene, Pető Ádám, s sok más de mind nagyon jól szerepelt, nagyon magas rangú és színvonalú rendezvény lett, volt speaker aki folyamatosan közvetített.
Minden versenyzőt szó szerint bemutattak, s igazi profi verseny hangulat volt.
Miksi Peti sikerült az év rendezvénye talán vetekszik a múlt évi Király választóval. ! és feladta a leckét....
red-bull-dog volt a zorroja.... huh majdnem leharapta a fejünket a csak igy kirakta azt a csodát én nem engedtem volna szoval a sráccc állandoan védte...
nem uram eladtam minden motorom, amikor megyek az csak tura motorral aszonnyal 1-2 órát és ilyen 60 al évente 1-2 napot és csak ccsuda szép helyeken. teeeee....
mikor küldöd a kis Ronist ?
most komolyan.... eladod nekem ?
tegnap is láttam jo sok ilyen strandpapucsos-polos killer csávot csupa ezres motorral
de a legnagyobb a fűredi ferrári-maserati kölcsönzős aki a shell kutnál van... tihanynál befelé megelőzött nagy gázzal , 500 méter után meg satu -fék mert állt a kocsisor, szova beállt szépen a sor mőgé, én meg integettem neki mikor a sor mellett végig gurultam... 6-7 km-er 33ezer+áfa áron nesze neked...sokat röhögtünk rajta...
http://www.sportmotor.hu/motor...
végakadályon fél méter magasra ugarani...mÚhahaha
ott azért mindenki..még azért grill úr is megdolgozott
zsÍÍr a tested bélyby
az ominózus villanykaró.. de igazándiból..ez egy kibaszott jó akadály.. és sajnálatos a baleset..de nem szabad kivenni....mert ha minden akadályt kivennének egy pályából ahol bajh történt már.. nem lennének pályák...csak füves buckák...mert ennyierővel a gumisoron is lehetett qrwa nagyot perevcelni..ha 50nel megy neki valaki... akkor ott figyelni kell
itt látszik..a végakadály eleje is trükkös volt
de aki tud..az egykerééékhttp://www.sportmotor.hu/motor...