na megyek bekarburálom ezt a szomszéd motort... akkora lyuk van a közepében mint egy bánya gödör.... rendesen szar vele menni, viszont a racing futomű az jo benne nagyon....
full LIKE, meg bölcsültél kordés de mardj is igy ! fiam.
bölcsség, okosság és sok siker lepje el napjaidat !
s emlékez adj s majd kapsz a piocát pedig kerüld vagy lökd le magadról. !
Zsír, gratula a fiad teljesítményéhez, ügyes volt, innen csak feljebb lehet lépni az meg nem lesz rossz eredmény, főleg ha ilyenkor látja hogy tényleg nem lehetetlen a "cél". A sikerélmény a legnagyobb mozgatórugója minden sportnál az előrelépéshez! Még egyszer gratula neki
az kap aki kér s nem szív...
aki tul szívja annak félre megy s torka mélyére megy.
adni szoktam s szeretek de két dolog miatt 1 kiderül ki is az aki, 2 nekem öröm adni mert ha tudom adtam az a másik jót gondol rólam utána s kellemes pozitiv energia áramlik felém.
de gondolj bele miylen az aki állandoan sziv és mindenki kerüli mert tudja mindig csal elvesz, az nem kap jó energiát hanem semmit nem kap.
érdemes kipróbálni én gyakran érzem másik gondolatait s jó szándékát ! jó érzés.
próbáld ki, s ha túl szívja a véred valaki simán le lököd magadról mint egy piocát. ennyi.
nekem az a kis billenő kapcsolo van fent amit a képen látsz, hibátlanul mükszik kis lámpákon van olyan, kint kukáztam a sukliban....
a riasztos aksi jo, nem szoktam ilyen dolgokban öt centeseket dobálni...
van belőle sok méret és alak, laposabb kockásabb stb, autokba, meg bármibe szerelik pici zselés teljesen zárt cucc sötét szürkés szinű , a legkisebb fele akkora mint egy robogo akksi, nekem olyan volt anno crf-en...
most jó szinem van már így nyár derekán. augusztusra nigger cigány leszek . pont mint te!bár azt mondják te a muzsikus vándor cigányokkal jöttél kordés kocsival annak idején be az országba csak itt ragadtál .
én is kaptam 2 db soniy hangfalat ingyen a jumpiba ,hogy ne csak a legyek zümmögjenek út közben. akkor haverok vagyunk vili? finom volt a dinnye tegnap! és viktor milyen szépen ette!
a kis gyerek 13 éves azt mondta Olimpiai bajnok akar lenni, beszarás.
apja fia van arca. hirnévre és lóvéra vagyik.
saját maga jelentkezett és szerezte az edzést.
képzeljétek azt el hogy hányingerig futnak... nagyon durva dolog.
gyakori a hányás ilyen teljesitménynél.
pedig alig esznek
nálam egy dopping szer van amit kap tölem, s probáljátok ki, a méz, edzés előtt vagy verseny vagy endurozás előtt két nagy kanál mézt kell enni akkorát dob beszarsz. nagyon jó....
na ,h hallgassak rad,meg is nezem a kis akksit,m majdnem minden utcai mitsuban volt,amit bontottam,csak meg kell nezni,h veszi e az aramot
Kordes,ha jo az akku,adok ingyen,csak hogy legyeteeeek a barataim
megtisztelsz kösz.
bölcsség, okosság és sok siker lepje el napjaidat !
s emlékez adj s majd kapsz a piocát pedig kerüld vagy lökd le magadról. !
itt a nap vicke
http://youtu.be/uRPa4RTWmrw
aki tul szívja annak félre megy s torka mélyére megy.
adni szoktam s szeretek de két dolog miatt 1 kiderül ki is az aki, 2 nekem öröm adni mert ha tudom adtam az a másik jót gondol rólam utána s kellemes pozitiv energia áramlik felém.
de gondolj bele miylen az aki állandoan sziv és mindenki kerüli mert tudja mindig csal elvesz, az nem kap jó energiát hanem semmit nem kap.
érdemes kipróbálni én gyakran érzem másik gondolatait s jó szándékát ! jó érzés.
próbáld ki, s ha túl szívja a véred valaki simán le lököd magadról mint egy piocát. ennyi.
a riasztos aksi jo, nem szoktam ilyen dolgokban öt centeseket dobálni...
van belőle sok méret és alak, laposabb kockásabb stb, autokba, meg bármibe szerelik pici zselés teljesen zárt cucc sötét szürkés szinű , a legkisebb fele akkora mint egy robogo akksi, nekem olyan volt anno crf-en...
ö nekünk az extrémendúrózás. ..kiszel tündélye
http://youtu.be/Wb3dlT_4Gm4
tudod szeretlek azért te nyaló gép.....
https://www.facebook.com/group...
érted... zsiiiir.
apja fia van arca. hirnévre és lóvéra vagyik.
saját maga jelentkezett és szerezte az edzést.
képzeljétek azt el hogy hányingerig futnak... nagyon durva dolog.
gyakori a hányás ilyen teljesitménynél.
pedig alig esznek
nálam egy dopping szer van amit kap tölem, s probáljátok ki, a méz, edzés előtt vagy verseny vagy endurozás előtt két nagy kanál mézt kell enni akkorát dob beszarsz. nagyon jó....