Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én bicajomat is megszerelhetné valaki,csapágyasra hajtottam szó szerint,a pedálnál kattog valami
Sziasztok
Nincs véletlenül eladó blokkvédője valakinek olcsón ?GG 300-ra
itt már két hete nyári szünet van... öröm és bodogság, minden nap biciglit szerelhetek...valamelyiket folyton leamortizálja...
csak én keltem ilyen korán?
igaz szombat van,mindenki ráér még szunyókálni
esős jó reggelt

amúgy nem áll szándékomba hazamenni.itt még tart a suli,még egy hét.utána az uram hazaviszi a gyereket nyaralni egy kicsit,de én maradok itthon
A Gas Gas Hungary tesztnapot szervez a veszprémi Extrém Enduro futam ideje alatt 2013. június 30-án 10:00-14:00 között, pontos helyszín: Ajkarendek MX Park, GPS koord.: 47.142 629/17.574559
jo lett ez a feljavitott wellnes, de szerintem nem olyan nehéz mint amilyenek látszik...hogy ugy mondjam csiken-line
én szivesen meghivtalak volna , csak van köztünk 1100 km-er...
vili. kész a kézvédőm. olyan hogy beszarsz! várom a holnapot ,de szerintem kicsit sokan leszünk a rajtnál. lehet lesz aki hamar szomjas lesz?
meghívhattatok volna a szülinapi rartyra
meglesem miről maradtam le...van mit olvasgatni
Maradhatol.Persze mindennek a matematika a lényege! Szóval hogy mennyi az annyi? Utalod a megfelelő összeget,és maradhatsz.Persze csak egy darabig!
oooooo.. nagy moderátorinszeminátor ha csak értéket rakok be akkor maradhatok vagy menyek a picsába...

arra gondoltam : E= M*C2 ... bár ez nem teljesen biztos, lehet hogy mégis a szakállas bácsi volt 6 nap alatt, a 7.-en pedig megpihent... ki tudja...
"amelyen egy kijelölt, akadályokkal nehezített útvonalat kell megtennie a résztvevőnek robogójával, időre. " Bazzeg én minden nap ezt csinálom a városba a robogóval!De jó,eddig nem is tudtam hogy gimkanázok!
Nem lesz itt semmiféle szavazás (max savazás,de ez most mindegy),ugyanis nincs miről!Ez kéremszépen egy eldöntött tény! Én vagyok a moderátor terminátor és kész! Akinek nem tetszik,azt kimoderálom innen!
jo a hasonlat... tiszta jurassic park... állatok voltak, lesznek, vagyok..

délután széjjel basom az egész wellnes fürdőt a picsába...
szerintem szavazzunk... legyen jimmi az moderátor-inszeminátor-terminátor
Nektek is szóóóóól!
Tisztelt Ügyfelünk!

Szeretettel meghívjuk a VII. EgümotoRS Scooter Weekend-re, a Kakucs Ringre, 2013. július 5-6-án.

Ha július, akkor ESW. Immár hetedik alkalommal vehetnek részt az érdeklődők, az Egümotors robogós rendezvényén. Egész napos pályamotorozás, vetélkedők és nem utolsó sorban Motor Line robogós Gimkana várja a látogatókat.

A belépő ára csak 1000 Ft.

Kapunyitás: 2013. július 5-én 18 órakor.

A Motor Line robogós Gimkana-ra a helyszínen lehet nevezni. A részvétel ingyenes.
Két futam lebonyolítását tervezzük. Az első kezdési időpontja 2013. július 6., 11 óra.
A második futamra is aznap kerül majd sor, előre láthatóan 14 órai kezdettel.
A két futam összesített eredményéből alakul ki a végeredmény. A legügyesebbek értékes díjakat nyerhetnek.

Pár szó a Gimkana-ról:

A vetélkedő egy zárt ügyességi pályán zajlik, amelyen egy kijelölt, akadályokkal nehezített útvonalat kell megtennie a résztvevőnek robogójával, időre. Az útvonalat jelző bóják feldöntéséért és a lábletételért büntető időt kap a játékos. Az időeredményből és a hozzá adódó büntető időkből áll össze a végeredmény. Így alakul ki a vetélkedő végére a résztvevők sorrendje.
A pályán nem a sebesség játssza a főszerepet, hanem a robogós ügyessége. Mennyire uralja robogóját, milyen az egyensúly érzéke, mennyire tudja irányítani gépét. Nem jelent feltétlenül előnyt, ha erősebb, nagyobb robogóval vesz részt valaki a vetélkedőn. A pálya kialakítása nem tesz lehetővé nagyobb gyorsításokat.

Éppen ezért ajánljuk ezt a programot minden olyan robogósnak, aki kipróbálná tudását és egy vidám, felhőtlen napot szeretne eltölteni a Kakucs Ring-en.

A robogós Gimkana részletes leírását itt találja meg: www.gimkana.motorline.hu.

Az EgümotoRS Scooter Weekend-ről bővebb információt ide kattintva talál: www.egumotors.hu

Várjuk szeretettel!

A Motor line csapata
Hagyd a picsába.Csináld őket egy hétig,aztán menj vissza a balatonra megint pár napra pihenni.
Én nem bocsájtok meg neked hogy nem lett kész az enyém! örihari!
ööööö ,dobtunk Nagyvázsonyban a várban lévő patak forrásába Nem is keveset,úgy kellett a gyereket elrángatni Szerintem még mindíg fodrozódik a vize
Na,megszórtak megin úgy,hogy kezdem is lesopni magam Hétvége lacháza,remélem nyerünk Bocs attól akiknek nem lett kész ,meg nem tudtam vállalni,de ez most így jött ki .