sztem lesz ott más is fimes gumival, szóval szarom le,h az enyém milyen fos...motorozunk nem? vagy szopás és elmegy örökre a kedvem ettől a szartól sokak örömére...
na mindegy...
nem valami olcsó játék....de még igy is a 100fontos jbs-től 30% olcsóbb és ugyan azt tudja .
+ it van és nem kell rá várni hónapokat + postakölcség meg vám
még egyszer köszi zsiráf
.ha holnap megkapom...a 7 végén már bizonyithat is
kurvára kevés az idő a versenyig...a gép még nincs kész, estig baszoma rezet vagy nem tudom,de h holnap nem lesz alvás az biztos... akkor mi a zsír? mennyi bengát kell készíteni,vagyis csak kupát? asszem 2x5L flakon elég lesz a 2 pontra... többiek? kurvára fosatós,h a motor is kész legyen... bár az önindító szaraxik, gumikkal sok szopás lesz(ninc sár gumim) legalább az új fékebetétek koppra lefognak kopnia sárban
rik! nincs csizma, sztem ha holnap nem felejti el Bori,csak akkor lesz... de inkább úgy készülj már h nem lesz :_(
én h készüljek? mikorra legyek bent? holnap nem lesz ennyi időm se
Aztán azt ő meg honnan tudná hogy van-e sár? Évek óta csak akkor ment le az aszfaltról,mikor kocsival félre áll valahol útközben pisálni! A DRZ-t meg már hiába szereli át,elindítani úgysem tudja,mert bele van kocsonyásodva a benzin.Még a 250 forintos benzin van benne,olyan régen ment a motorral.Majd kérdezd meg tőle,hogy szakosztály gyűlésen mit szokott ezér kapni.
Hellótok!
Abban szeretném kérni segítségeteket ,hogy van egy sm 50 supermoto-m és mostanában mikor beinditom akkor tökéletes de amint felmelegszik a motor akkor már egyszerűen nem pörög fel.Mit tudnék vele csinálni?
Én most döntöttem,hogy nem merem bevállalni az indulást. Sok ez a sár nekem ,meg a kis motoromnak. Azt tudtam,hogy a parsztgázos feljárókat nem tudom erőből megcsinálni, de gondoltam ,majd fel ciki-cakizom valahogy. De ilyen sárba,,,,,,esélyem sincs. Ebbe nem lehet oldalazni, meg tolni,míg van erőd. Így hát jó versenyzést a versenyzőknek,harcoljanak az elemekkel, . Biztos jó önismereti tréning lesz mindenkinek. Én meg vállalom a tettemért ami jár,,,már kapom is az sms eket,hogy mekkora........vagyok. És nem is tudok velük vitatkozni,mert igazuk van. Kár volt a sok ugrálókötél,meg a futás. Sanyika
Srácok! Nem tudom volt-e ez. Én tisztán segítő szándékkal azért beteszem. Taki járt a pályán, csinált egy kis összefoglalót a prológról. Mindenkinek sok sikert és jó motorozást kívánok aki ott lesz!
nem öreg de szerintem az a sherco veri az 525 kurva jo gep nagyon lehet ugy nez ki mint egy dacia vagy egy lada de a bolya vili mindenhol felmegy vele. csabi szabo sem mas mint bolya s ugyes vele.
remélem nem is jön senki...de még én is csak néző leszek akkor