Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Régebbi még OXTAR TCX PRO 2-es 44-es méretben
használt csizmát keresek.
Színe és esztétikai hibák nem érdekelnek, kis cipő nem muszáj.
Ajánlatokat+képeket várom itt a fórumon, vagy emailben.
dewenduro kukac gmail pont com

Köszi
Fórumon leírt pár mondatból úgy is csak félreértitek egymást, felesleges vitázni

GG felkészítve HECA-ra? Rezovédő lesz?
Öreg,

1et mondok én neked kátott csinálok belőled mondta János vitéz a török pasának. !

de komolyra fordítva én nem vitázok senkivel, csak annyit mondok nálam nincs tv sem liberális sajtó szóval nincs mit benyelnem.
s egyet mondok az idő megmondja majd az igazat, de ismerve az eddigi életem, amit én eddig kiszimatoltam az mindig úgy volt.
Amen. !
Jó napot!

HECA-sok, kellő az adrenalin szint?
Ezt láttátok már?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Kedvcsinálónak a prologhoz Nem lesz egyszerű
Rezovédő vagy tartalék rezo 2T-seknek, a betongyűrűn oda lehet verni rendesen Persze aki tud motorozni nem lesz rezo gondja.
Átlépők után vigyázzatok lefelében, jól mondja Taki, ott lehet előre szaltó
Ez kell
frenszisz.. te rendesen benyelted ezt az összeesküvéses marhaságot...
meséld már el hol lehet ebből pénzt csinálni a pénzügyi elitnek ahogy irod mesterségesen keltik ezt a széndioxid marhaságot....

jobban fogy tőle a grenpisz matrica vagy mi.?

kérlek ha legközelebb irsz valami ekkora marhaságot, gondold át mégegyszer nem nehéz hidd el menni fog...
boldogságos szülinapot..
Boldogságosat !
Jimmy525 Nagyon bízom benne,hogy ma fel tudod adni ,mert akkor még ideér csütörtökön és talán fel is tudom szerelni a versenyre
Ha tudod tényleg kűllllllddddddd
na pásztok,megyek mert ma van a szülinapom-pom-pom
és ma az van amit én akarok
Ron
az ember semmit nem tud sem fog elbaxni hidd el. s nem is baxot el ez megint az amerikai penzugyi kisebbség üzleti mocska amivel pénzt akarnak csinálni ezzel az időjárás dologgal.

a másik az időjárás változás a főld polusának köszönhető. s nem holmi szndioxidnak. a szendioxid mennyisége a földön állandó s nem lehet növelni. ezt állitják olyan tudosok akit persze a pénzügyi hisztit keltők nem mondtak el.

nem is beszélve ide becsapodik egy nagyobb meteorit s tejesen megsemmisül minden, semmi nem marad.

illetve csak
hogy irodalmi hasonlattal éljek... az emberiség és a motorozás között...

elöbb utobb tanul, csak ahoz valoszinű többször el kell esni....

a kérdés az menyire töri össze magát az eséstöl, és abbol menyi idő alatt épül fel.... vagy menyire rokkan bele...
biztos hogy nem tanul...
nincs ebben semmi borzalmas.... az emberi fajba genetikailag be van kodolva az őn és környezet pusztitás mindenek fölé helyezve az önös ,és gazdasági érdek....

számomra csak az a kérdés hogy az a kevés aki tuléli..."esetleg" az tanul-e a hibákbol, vagy ugyan ott folytatja egyre gyorsuloan ahol az előző abba hagyta.....
jahh az a vicc egyre szélsőségesebb időjárások lesznek köszönhetően az emberiségnek....
amit kollektiv leszarnak... 1-2 évente össze jönnek a világ vezetői és tudosok több százan egy klimakonferenciának nevezett vicces eseményen ahol egy hétig zabálják a kaviárt aztán haza mennek ugy hogy még egy tetves kis cetlit sem tudnak aláirni....na ez a vicc...

a föld majd ugyis megtísztitja önmagát, jahhh hogy erre lehet rámegy az emberi faj... hát igy jártunk... elvégre a főld történetét 24 orának vesszük ,akkor mi csak kb 5 másodperc vagyunk...
borzalmas...tényleg igazuk lesz az okosoknak és eltűnnek majd szép lassacskán az évszakok.hideg és hosszú tél lesz meg forró hosszú nyár és ennyi
tegnap hordtunk le a pincébe megint fél köbméter fát !
ki gondolta volna fűteni ilyenkor. ilyenkor már rég megy a nap kollektor.
be sem mertem még üzemelni fagy van este.
itt is azt irja az időjárás hogy az alföldön 15 fok napsüti, itt meg hoesés zima.... tiszta idiota egy időjárás van...

lassan megéljük hogy május-juniusban havazik
Jaxy,
látszik a videokon kezded érezni amirő beszéltünk a hörgés menetett s ha kell tüz ra kuplungolsz. Ez fontos sokszor amikor hiszti van segít.
a feljarokon, fokepp ha hosszu meg köll szegödiesen talolni palocoson az a fordulatot ami zsir azt gyakorold.
ami a motorozasod illeti szerintem állva mentél igaz s máskép is ment a gép a talajon nem.
itt csodaszép idő van
jó reggelt
te jaxxy hallodee a plébános ur leveri majd a derekatokat hogy össze karistoljátok mán a kis dombot ott a templom mellett... tee..
hallodee meglátod elmondat veled 100 miatyánkot térdepelve a kukoricán
Gabi a 130401 renthal kormány jo volt.... szinte már több is elkelt..
kaffe.. a dunántulon szakad a ho...
s jóóó reggelt.....