minden 20-30-40 ezer forint ezkhez a "szarokhoz"
himba felújító, lengőkar felújító, dugó...
ezeket azért néha cserélni kell.
ha meg szar konstrukció a berugó, az is a sorba lép
Jaxy, szatyináéknál van. 32 a 2011-esé, ami már erősített, sokkal vastagabb falú ahol repedni szokott, vagy 35-ért a 2013-asé, ami már felül zárt és oldalt van bent a csavar. mint pl a 250-es CR-nél.
az utóbbiank szélésebb a csizma része is. de nekem a régiről sem csúszott le nagyon...
én most vettem 2012 es vadi uj 300 as husaberg berugókart a kordémra. 8 év van köztük évjáratban. kinézetre közünk sincs egymáshoz ,de atom faszán jó rá! sokkal jobb rúgni és a hajlítások is tökéletesek. mikor lerúgom oda esik pont a törés a lábtartóhoz. jó na. és kész . ráadásul nem is volt vészesen drága. probálj rá egy ktm eset. bármejik ujabb fajta 4 t berugókat jó 2 t ktm re. hátha jó a tiedre is.
jaxy a berugoval én is sokat játszom... a 2t nagy a rezonancia az is koptatja rendesen, megasztán ezen nincs öninditó, folyton rugdosni kell ....sajna ez van
pont most is keresgélek rá, igértek csak nem akar ide érni,
hallotam már hogy más motoré is jo rá de erröl nem tudok nyilatkozni mert még nem láttam, de ha jo is meg kell nézni jo helyre ütközzön fel a lábtarton mert az se mindegy, pl. én már jártam ugy hogy vetem egy zsir new 4t-ét komplett nagyon baráti áron, kicsit volt csak hosszabb de az már zavaro volt nagyon,+minden berugásnál beszorult a váz és a lábtarto közé....más volt nagyon kicsit a hajtása
a viktor féle egy órás videó végén az erzberges az ultra brutál. nem gyenge tempót mennek az elején . meg az extremeken is kurvára tolják. ezek Aradon fény sebességgel fognak menni !bár én még most sem hiszem ,hogy itt lesznek. de hátha!
Ronis! A berúgókar neked eredeti vagy talál rá más típusú motorról is?Az az igazság,hogy az eredeti eléggé gyenge,mar most meg van repedve az ütközőnél,pedig nincs agyon rugdosva!Ktm vagy más típusa nem talál rá?
Nekem a yamahan ktm berúgó volt..az sokkal jobban bírta mint a sajátja.
ja lehet. meg azt is tegyük hozzá ,hogy aki berakta ezt az idézetet .na őrá konkrétan várt 4 ember egy fél napot míg fetrengett a motorja alatt. kordés kocsi hejj hajj.
én nem bánom jimmy úr
himba felújító, lengőkar felújító, dugó...
ezeket azért néha cserélni kell.
ha meg szar konstrukció a berugó, az is a sorba lép
Karbi, lendkerék, komplett gyújtás, első futómű,
idomok, blokk alkatrészek.
az utóbbiank szélésebb a csizma része is. de nekem a régiről sem csúszott le nagyon...
pont most is keresgélek rá, igértek csak nem akar ide érni,
hallotam már hogy más motoré is jo rá de erröl nem tudok nyilatkozni mert még nem láttam, de ha jo is meg kell nézni jo helyre ütközzön fel a lábtarton mert az se mindegy, pl. én már jártam ugy hogy vetem egy zsir new 4t-ét komplett nagyon baráti áron, kicsit volt csak hosszabb de az már zavaro volt nagyon,+minden berugásnál beszorult a váz és a lábtarto közé....más volt nagyon kicsit a hajtása
elvileg mennék a Zsír Ferihez érte....ha mégsem akkor megkérdem ezt is...
jimmykém kostolgatnak
Nekem a yamahan ktm berúgó volt..az sokkal jobban bírta mint a sajátja.
Vigyázz,mert meghívom ide hozzánk veled együtt a legnagyobb ferit egy túrára!