Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt,nagyon jó a vidi
morgen

viktor nemspokára leszek ..12e lenne +post&package
jo reggelt... kis reggeli szorakozás.

http://youtu.be/Nsvn3kQjI3k
méér nem alszotok?
Érdekesség ha jól láttam!

VIASAT 6 2013.03.06 21:10 Hetedik sebesség.

Ha jól láttam a bemutatót akkor megnyílik a POKOL KAPUJA!

Nyugi ez csak a kíváncsiságom kielégítése volt, nem áll szándékomban a felújított RMX blokkomat kivágni a motorból

Igen ez úgy van, ahogy írod, idő összeszokni, pl a nap végén már amikor még nem voltam fáradt már jobban mentem a berggel mint a nap elején, teljes szokáshoz meg beállítás kéne, meg kb annyi idő, mint amit írsz, persze ez erősen függ ki mennyi megy egy hónapban

A hátsó teló "harisnya" alá nem megy semmi, míg ki nem szakad,
Csika javasolta, a hátsó krómszár apró pontokban sérült, s beviszi a szimeringbe a koszt és kinyírja, azért mondta tegyek rá valamit, hogy ne kapjon sarat.
Aze lattuk,h forgatod magad fele a kamerat ,te meg jobban kam erzekeny vagy,m vik!
bruhahaha
hát az összesen ottt vagy..persze hogy nemvag ott mer mindenkit előreküldtem.. hát jó hogy már men vagy ott...
...mÚÚÚhahahaha
hát a szpoer pirelli ktya hogy nem hozot fel a szuperszuperen..mert túl jól fogott.bruhaha múhahaha
ügyes voltál a kispolszkisban vik a rigával! csak kétszer tenyereltél le a patakvizbe az nem is rossz! kár hogy rólam sosincs videó. én addigra már a páholyba voltam ,nem tünt föl hogy ott volt a sziklás rész. a pirelli fimes nem kapirgált rajta pedig már nem is uj. majd legközelebb hátul megyek hátha rajta leszek énis valami filmen. muhahahha
0,4 volt benne..
a falca az nem esett be!
szerintem 0,3 mal sem sik majd be..
de egyenlőre nem engedtem le jobbanmert ig is eleget tolt..
meg nagy tempónál asziklásba nem ütödik fel a felni...mondjuk 0,3 nálé sem fog...de a 0,4 nagy tempóban nem kolbászolt el a motor mint pl a szikszdély szeret piritóson kanyarban oldalra kolbászolni.. meg a lapos kenda is.. de ez meg nem
azért a malacbütykös kenda azér a big sárban persze joban dolgozik....de a középsárban meg a taknyos csúszósban ez legalább olyan jól
hály..
zsir...
30 volt a kettő?
az állat
a fészen ..na azért annyira eghsztrémben nem nyomom

lyak láttam én ia a paúer kamrádat..fasza...
az lyó hogy alul is van benne kraft meg elfolyós... meg felül iserős...
figyu mán..akkor egy ktm sx 525öt vettél

ron...
tök 1szerű
fogod és a farkas bütyköket kiritkitod...
monst nem tudok képet küldeni...
de a legfölső dupla bütyök ...szinte közötte.. van minden sorban egy farkas bütyök jobról ..a következő sornál meg jobbról..
az ami közvetlena két duplabütök sorai közt van majdnem a tetején...egymagában...
na az ott totál szar...
de egyik sorból kivágtam a jobb oldalit.. aztán a következőben meghagytam a balt.. az azt következő sorban a jobbat...és után meg kivágtam a következő sorból a balt...
tehát egysorban bele tud kapaszkodni a gyökerekben...aztán kettő sorban nem..de a 3dik sorban megent bele tud lapátolni a gyökérzetbe...
ennyi.
az élettartama az eg állllat..alig kopott szinte 0át...miközben azlért volt reszeltetés meg kapratás ..a patakokban is meg suzikláson is.. a kenda az 3 szor ennyi kopott.. a szikdélyzi is legalább a uplályát.. + a szikszdélyzi még nem is tol igy...
2009 es kiadas 2010 es 2011 es ruhazatba...de van beenne kakao..
Dew most nézem csak, minek az a zsák a hátso telodra...

csak benne marad a por arra jo....
jaxy ez milyen évjárat a motorod? merthogy irtad hogy tök nyomatékos, holott az ujjba már nincs bent a nagy lendkerék, hacsak a gazdája nem rakott bele...

vagy az a +power kamra nyomna rajta akkorát...
1et ertek ..en is szerettem a yamahat,de uj motor uj lehetosegekkel...
te Vik mutass már egy fotográfot hogy ritkitottad meg a rigát bütykileg....kiváncsi lennék rá...
neked baz a fész való ezek után, nézegeted ki nézeget fiam .!
5 centes a garázsban benyeltem. ma délben beszereztem kátot is.
kipróbálódik a napokban. olyan de olyan bütyke van baz mind a Kentukynak. majdnem mint egy 10 kilos kalapacs feje akkora.

szoval neked fész kell ott nezegetheted ki olvas ki nem.
Dew , sirva kérlek hagyd ezt a mokolást a picsába....csak a baj van-lesz vele...

azt ne várd hogy ráülsz egy másik tipusra , és az rögtön ugy idomul a lábad között mint az előzö.... sokszor elpofáztam már ,de a kedvedért tépem még a számat, ahoz hogy adott motorral összeszokj az minimum 2-3 honap....

ha kiprobálsz egy motort csak egy pillanatnyi benyomást kapsz hogy tetszik ilyesmi, pl ránézésre a te rémeremixeden heti szinten törném szét azt a kis kokány vékony lábtartot anniyra kis gyenge...

persze hogy először vastagabb az ülés , más érzésre stb, majd összeszoksz vele, egy idő után vissza ülnél a régire és te lennél a legjobban meglepve hogy tudtál azzal ugy menni...
na 11 ngyonráérős lálykolóm már tuti van
meg még 10 aki csak fél órát szakitott rám.

köszönöm a türelmet
sanya..
ezt a másik irta aki bitorol itt zari nevében...
ezt a vidit meg nem nézd
hát üvölt a nagy tepdék hogy kicsi a gáz
na sanya..
akkor ez neked tetszeni fog
ez itt a kicsi hangom meg a kicsit több gázt húzzá mer külömben ott eszik meg a rókák a tested..az élycaka alatt
http://youtu.be/yHnsXHSTIcI
Ez a vidi nagyon tetszett. Végre egy feladat,ami nem a paraszt gázról szól... Jöhet még ilyen ,hagy okosodjunk.
A tegnap kerultem vele itt az utcaba,legalabb nyugtassam magam valamivel Kivulrol nagyon ep,motorikusan is B dugoval 20 u.o van es az is lajtos motorozas.Elsore az elso fek a yamahahoz kepest nagyon fog,tiszta 1 ujjas.A himba az felujitasra szorul meg a villa is,log oldal iranyba is de ezt ki is hagytak az arabol.Motorikusan leellenorizzuk,olajcsere ,meg zsirzasok minden hol...A nyomatek az van benne,mikor a power nyit akkor nem kiugrik,hanem baszott nagy erolvel tol,de alol is kezelhetoen viselkedik.a yamahahoz kepest 2x anyi nyomatek van benne,de azt majd az elso igazi terepezes utan megmondom.Eros de kezelheto .a sujpontja nagyon jol el van osztva,konyu az eleje es a hatulja is konyeden lehet akar fel metert is csupan tellobol arabbrakni...Ami meg tetszik,hogy ha eldoltod valamerre nincs az az erzesed,hogy fejnehez lenne es elvigyen oldarra,konyeden lehet az eldolest is korigalni,ez altal terepen is sokal stabilabban lehet motorozni .Igy osszessegeben nagyon meg vagyok elegedve,holott meg kell kolteni ra,hogy kesz legyen szezonra,de itt meg 4 het mig az erdok melle lehet menni..Sok segitseget kapok minden felolrol,a gass kepviselettol is meg Zsoci is ad 1 uj race rezot fel arba meg csapagyakat a himbaba....ugyhogy mindenkinek koszonom a segitseget is igy mar ha itt rajzolgatok.Ami meg tetszik,hogy a himba nem log ki az aljan,hanem egy sikba van az also felevel,igy ha felugratsz egy kore,vagy fara akkor az alja nem akad meg!Szerintem erosebb mint egy 300 Ktm,igy miutan probaltam mind a 2 tipust es talan a gass nyomatekosabb is.Majd terepezes utan tobb infom lesz sokmindenrol es akkor majd irok a gassrol is!
valamit tudhat ez az ismerős...feleannyi idős csajszival
bár még nem vénember....de tudhat valamit
egy kolegám moindá..aki 36 éves és a barinője meg pont a fele....hogy
itt a tavasz..dagad a fasz
én ezt kissé átköltöttem..
itt a tavasz tenagydarab fasz