Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez jol hangzik...

mi csak nagy kutya sétán voltunk... a kiskutyával...
mára halasztódott a "céges" karácsonyi vacsink,hihetetlenül jóra sikerült összesen 15 km-t túráztunk az erdőben és egy kis falucska éttermében ettünk.13 házból áll a település egy erdő közepén saját kis templommal,nagyon hangulatos
főnököm azt hitte hogy milyen jól bírja a piát,hogy majd az én uram előbb kidől de hát most már tudja hogy ne üljön le egy magyarral inni mert a rövidebbet húzza
ja és egész végig szakadt a hó de csodaszép volt a fenyves ilyen havasan,megérte a nagy séta
oksa....köszi a válaszokat...

én maradok a mitasnál...
vagy ha gabesz küld pirelli scorpiont....
ja és nézda cikk dátumát
jónapot
csak a miheztartás végett http://www.termeszetvedelem.hu...
Uber fasza de uber draga ez biztos!
Az Yzf-en S12 es volt...nagyon kemeny az oldal tartasa,igy defektel is jol motorozhato,de max 0,2 vel a legjobb.Sziklasba szart sem fogott,de mashol jol telyesitett.Nem rosz gumi,de nekem mintha a geomax MX 51 es jobban bejott..meg kopottan is jol maszott az banyaba..Maskepp sarba nnem probaltam..a sart kerulom
szárazon biztos hogy über fasza csak arany árban mérik...
na szép estét gázosok....

patyibácsi elvileg az s-12-öt kimondottan sárra irják... bár én a sáros tulajdonságaitol hátul nem voltam elájulva...valahogy a sáros sziklásban még csuszosabbnak éreztem de lehet hogy ez csak személyes...

elöl biztos hogy a legjobb gumi az s12
ron...

a michelin s 12 jó sárban ?
vagy jó mindenben ?
egyik haver most akar venni....nekem még nem volt...
Kíváncsi a hajderek motoros beszámolóját ...
El adtam a kis yamahat... jöhet az újabb 300 2T vas:)csak meg egy kis pénz kell hozza!
júúú reggelt !

csak mondom vik, hogy versenyeken ha a feljáró nincs kiszalagozva mint a mért részen....( pl magyarban csak kék v piros nyil hogy mere menj)-....akkor ott mécc fel ahol tudsz...

ha van szalag akkor más tészta....
Jóreggelt.
Biztos van akinek nem tetszik néha hogy mit írok néha be kommentként.De én vállalom magam.Ismernek sokan,akivel gondom van azt inkább személyesen keresem.Semmi értelme a gép elől ugatni ha valami nem tetszik.Főleg ezt arctalanúl.Persze sokakkal nem is érdemes foglalkozni.
Az hogy valaki a becenevemmel írogat meg mocskol mást én nem tudok vele mit kezdeni.Fogalmam sincs miért engem akarnak bemocskolni de hajrá!Bár gondolkodom hogy írjak a csika által említett címre.Amúgy Gmailes címről írt nem freemailről!
Ha én írok valakinek azt bugic@freemail.hu-ról teszem!Vagy van a másik a bugic01@freemail.hu ezt a kettőt használom.A többihez nincs közöm!
minden versenyen számit a helyismeret, egy ilyenen amikor egész nap csak mennek a hegyben pár csekpontal meg főleg....

és ha még hozzá adjuk azt a szitut ami versenyen nem ritka.. hogy egy nehezebb feljároban ott vannak beakadva a nyom közepén 3-4-5 akárhányan, és lehet hogy te ismered az ideálist meg hol van benne a trükkös rész, el is töltötted ahol kell rendesen, csak éppen beleakadsz a bolyákba és muszály megálnod....
bugic, akkor viszont érdemes elgondolkozni rajta hogy valaki olyan firkáklta aki mindkettőtökel ki akart baszni, ilyen primitiv modon

merthogy tutti nem véletlen volt a frimél cim , és a nick név választása...
sulyosan beteg egy emberek vannak a neten.... arctalanul...
mi a pálya gázosok
jó a kendát ! jó reggelt !
kémfelvételek a ma délbeni menetről...
http://youtu.be/JipWo_I3BL0
ezt bálylintnak küldöm
a kimaradt balatoni lyégmotorozás miatt... mert ugy nézem az idén decemberig ez nem is fog neki bekövetkezni
http://www.sportmotor.hu/motor...

de lyön a tawasz mint atom...és mindenki készüllyön fŐŐl...
nagy terveim vanna ka mai nappal.. a kis létszám miatt..fel akarok venni a vidivvel egy pár pro nyomot... hogy sárban hogy tepes felfelé a banda...
a titoknézegető helyi 1ség legalább képben lesz...lyó én mindre tudom az elkerülést..de én amúgy sem kerülném el ha indulnék.. de mivel nem indulok..lehet hogy ott fogom figyulni a csalókat és akkor majd légyfungcióba beköpöm öket...mint zsir is szólt hogy szali thawai kikerülte az nagy sziklát . persze azt mondta az ő kicsalója az nehezebb volt mint a 2m magas szikla a patak közepén
na ilyen nem lesz..de pl ezt csoresz is mesélte hogy mikor odaért és vgy sokadjára zúgott vissza ott jött valami helyi okos és 10m rel visszább már kerülte is ki a picsába
an az ilyen helyi menők az isten bénái számomra..de a végelszámolásnál meg úgy lehet 2-3 helyel előrébb van...
mert ez is csorresz ott küzd.. ez meg mögötte volt és már meg is előzte..miközben emez ..a becsületes lyószág még mindég ott küzd...
mondjuk áky sem mesélte el hogy aztán felment és ott a sziklán vagy ő is vissza tolatott és hupsz kicsalt mint a fúrum kommanderünk...is...szali..alytós
bugic..
ne is törődj vele...
itt mindenkinek van ellenlábasa azzal a névvel....
pl ha valaki köpködi zsir fresziszt ..zarándol niknévvel.az pl egy köcsög akit mélyen megvetek...
szalinál ugyan ez van...

az igazi niknév alatt levő srácok.. szali is meg én is kdves rendes tcsáwók wagyunk ...
amazokat meg dÍÍzkwalifikázzuk
lyaúreggelt csinálnak...
egész éccaka..+9 fok volt...+
hallotmm hogy a szélfúvásos redőnycsapkodás közbe az ereszen hevesen lefolyó csapadék erőssen száritja a hegyet .. ugyhogy valeszeg porba kell mennyünk
de az kendaisten..remélem...megent kisegit... és ugy suhhanok a felfelékben mint a lágy tavaszi szellő(közepedte generálódott sx 525 huRRRrikán .
nem bizta senki a véletlenre... a helyiek..a hec A sok itthon maradtak akik meg jönnek a thávolból...200-300km ről azoknak.. mindenkinek valami úly gumi az van fent....ms 3 120as....goldentályer midlle fimes.. misleny fimes...geomax...vs a kenda..tudom bálinyó még nincs tele a tököd ezzel a kenda istenitéssel
(az rmc ben van részesedésem )
Sziasztok.
Úgylátszik nem elég ritka a becenevem vagy valami gennyláda koppintja.Ide is leírom hogy nem én küldözgettem csikának trágár üzeneteket!Az email címem sem az amit csika írt.Ez korántsem az én stílusom.Vannak innen akik személyesen is ismernek gondolom nem kell már bemutatkoznom.
a középső az tengeri süllő. nincs egy órája hogy megettem egyet a forzában szegeden. kibaszottul elsózták. amúgy finom hal.
Úgy néz ki,hogy a kis motorom gazdira talált,holnap szállítom az új gazdihoz....majd akkor ünnepelek ha a zsee a kezembe van!