zé4567 ... ez most olyan finom érdeklődés volt Viktortol hogy jön-e, mert akkor kieszi a brigádot a vagyonábol... muszáj esz külön kondérba főzni majd..
azé szeretlek ám viktor, tudod ugye.... de semmi buzulás... seggemet nem fogdosni meg ilyenek..
Tiszta INNYYa SEGGEDEN neked micsoda szerencséd van elmész azt lehet holnap már itt hirdeted 5nyúlon 5öt annyira bÉÉszerelmesedik a szögedi extémenturhós hogy eladja még a koccmotorját is hogy jaaaaj...
irigylem háát..pont az a fajta vagyok aki ismer tudja
Ezt csak neked küldöm menjél tüzet oltani SEGGGEDen van
nesze kellemes délutáni programm imádd és üzd nincs mit 5000 na jó freeeeeee
hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa
jáj te KMK -s te beszélsz ?
ott volt a jard mögötti parkolóba a walliberg willendorfi vénusz a múltkor mondták.. tudtam hogy 3/3as is vagy
Az alkoholista spanomnak szarráment a térde nesze neked enthuro de nem attól áll a héten műtik fehérváron ő is Frenszisz embere nem a zsírosé bár az is zsíros hanem a te féle Frensziszé az az arany ember....csak jönne ki az arany ere )))a vp county choppers hahahahahaha
meggyógyult a kuta?jó a kuta a háznál föleg ha ZSÍRT is hoz
a romaniax os oknak meg üzenem nagyon csírák vagytok még egy rollerrel is rükivbe felmegyek hahaha zsíros10szentes volt
amúgy Nagyon prok vagytok ! de legközelebb legyen a technika részletesen bemutatva kezdve az eloxált hátsó felnitől a predátor hűtőig meg a szép powerparts os sárga üléshuzatig neggyed dollárvolt!
hahhahahah na de geci vagyok
ezen számodra mi a kérdés? persze hogy a trakeszos pálya karbantarto idiota baszta el nem kicsit... oda kellett volna valakit állitani a domtetőre...
vagy kihuzni egy rakat szallagot hogy erre most neeeee....
ec 300 2005 ös az jó választás mert vásárlás előtt álok ?
azé szeretlek ám viktor, tudod ugye.... de semmi buzulás... seggemet nem fogdosni meg ilyenek..
bocs
Viktor egyedül jössz a tainingre?
Csak a kaja miat.
Mpi-vel már nem tudsz jönni
max kimarad egy zarándi hétvége ugyis A++++ pro vagy adj esélyt a B seknek is (gazdálkodj okosan)
aki Vp titokolvasó fél óra múlva a gofrisnál leszünk a központba aki ott van és mond egy poént kap egy vegyigyümis-fajéjas combót full free
Ezt csak neked küldöm menjél tüzet oltani SEGGGEDen van
nesze kellemes délutáni programm imádd és üzd nincs mit 5000 na jó freeeeeee
jáj te KMK -s te beszélsz ?
ott volt a jard mögötti parkolóba a walliberg willendorfi vénusz a múltkor mondták.. tudtam hogy 3/3as is vagy
Az alkoholista spanomnak szarráment a térde nesze neked enthuro de nem attól áll a héten műtik fehérváron ő is Frenszisz embere nem a zsírosé bár az is zsíros hanem a te féle Frensziszé az az arany ember....csak jönne ki az arany ere )))a vp county choppers hahahahahaha
a romaniax os oknak meg üzenem nagyon csírák vagytok még egy rollerrel is rükivbe felmegyek hahaha zsíros10szentes volt
amúgy Nagyon prok vagytok ! de legközelebb legyen a technika részletesen bemutatva kezdve az eloxált hátsó felnitől a predátor hűtőig meg a szép powerparts os sárga üléshuzatig neggyed dollárvolt!
hahhahahah na de geci vagyok
ki kell pihennem a pihenést
mér nem tsóró ebben az országban mindenki...mikor ez a cél...
vagy kihuzni egy rakat szallagot hogy erre most neeeee....
ennek olyan szar az élő hangja hogy már döglött..de románi-axe azt biztos
bár te miller vagy, havonta repkedni no problémo...