Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem vagyok én joisten hogyha én azt mondom akkor az ugy van...

bár ki tudja ..

nade ha tud venni egy 300-s 2t-t amit szeretett volna , és alig használt jo álapotu , jo árban, ismert előélettel , és még sixnapos ... akkor nincs miröl beszélni...
4ropi és kaja is van benne...
nem kell liszensz sem ha minden igaz..sima engedély elég..nekem van ..szülői engedélyem..
de sx 540 zoli kicsit pontyosíthatnál..ne csak én reklámozzak már
a 7 végén...dunaföldvári..offród dély lesz...
z 4567 ék nél...
30 perces krocc szakasz 2ször... meg 60 perc ec szakasz 2ször..
0,5 órálya szakad az eső
lyakszi
ha ronix is ezt mondja..akkor előtted az út ..egy 2009es ec 300ashoz
jaxy..fasza.
Én meg a H-ba
Mennyi móc a ott a
Ronis!...milyenek a 2009 es gassok?kaptam egy sixdejzit jo allapotba es elfogadhato arba...ismerosokon keresztul jo a bele,es hobbi motoros a tulajdonos....vagysi csak enduroba hobbi..pajazik gyorsasagival.
hát jóskapista meg samu és kökörtyinék . a faszom tudja. akik be vannak írva a ba. zsírferi pl. mindenki.

ha sár lesz én is b be nevezek.
az a terepjáró utánfutóstól az mit csinál? nézi vki?
ki az a magyar elit..
csányi sándor meg demjány sándor?
tiaszta röhejesek a videóink. pedig élőben tök más az egész. szerintem azon a feljárón amin két betű van . ott fog szopni a magyar elit 80% a egy jó másfél órát. ha meg ne agy isten eső lesz, azon ember nem megy fel. így videón elég nevetségesnek tűnik. atom szar szögből van szemből egy magaslatról videózva. na majd lesz valami.

Jó nagyot Talajtúrók!
jaj
ha egyszer arra járok,viszek majd babát
én tudom hogy ez mitöl van.... Viktor járt már ott motorzani, aztán minden megbolondult.. hüjék ezek a bibiszisek..

http://www.hir24.hu/miafhu/201...
Köszi az 5 szentest jól esett hogy gondoltatok rám,
küldök 1etén is zsírstyle ban
Yo reGGelt!
Fellépsz a Brodwayn?
szíp a motorod nagyoön ZSÍÍR
mert nem birta szegény öccá forintos pumpám ezt a stresszes munkát...a 3-4 szeri kerék pumpálgatását
ami már azért teknikailag érdekes lesz..akik olyna lapos 1 bár alatti gumikklal lyárna..0,7-0,8
na..tublisz volt 3...ebből kettőnek 0volt benne a nyomás...
a hosié ami nem engedte le..az 0,25 indult..de a nap folyamán leengedte0,15re!
az én 0,3..reggel..0,4 báros gumim az kö keménynek számitott
há azt hitték vickele ...
de kriszé is 0,3 alá ment mikor már jól fogott..csak asztán valami miatt elszelelt alufti...töbszöri pumpálgatás hatására meg idegkimerültségbe..mert még ennyit nem pumpált szegény pumpám..szóval idegkimerültségben elhunt..ezt is irtam a felyfályára

amit nem tud..de azt nagyon nem..az ha az altalaj megvan fagyva..és nincs éle akkor azon nem tapad semmit...
amúgy meg kellően tapad ..mert amásik gumut sem vágtam meg soha.....ez úgy mond anyagában szoptatós ...de nem nekem szoptatós ..hanme aki mikor leveszük a kocsiról és rálynézett hogy ezzzel a kopott szaral jössz a shárba...na annak szoptatós
sáros avarosban..jessz.
sziklás vizes patakon köveken fákon..lyessz
a gyökereket nem szereti..met csak úgy rágja fel magát rajta.
mondjuk ha nem vágom le akkor meg TŐ szopás az egész...de igy..igy meg a bajnokok gumilya...
szeggyé gyorsan be valami zsÍr tablettát de gyorsan....
azé mert valakik télen sem áltak le a motorozással..akkor már nyáron..le kell majd állni...

bálint...
azok a malac bütykök.. olyan fajta malac..amiröl álmodnak hogy már megent egyből fentvagy...sárban is...mekkora malacod van és nem is malacom hanem a bütykön a malacaim..egy egész vad..de disznó tsorda...pedig igy is levágta róla vagy 20 anyakocát az oldalárol
atyagatya uristen mekora nagy malac bűtykök vannak ezen a kendán....
ezért megy ez fel az avaros teligázos eltöltősökön simán...