Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre a választ csak 2 ember tudja ezen a forumon...

az egyik... tudjuki...

a másik meg éppen nincs itt...
Szasztok fa nyűvők!
Megy már a kaparás homokba?
vasárnap dolgozni...? remélem nem olvassák a forumot papok ,mert kitérneka hitükböl..
minnyá mehetek dódozni,addig még magamhoz kell térnem
jó reggelt
szeretem a sokáig fetrengős vasárnapokat
gésztálj igy élünk mi itt
en is az este kuncogtam itt 1 magamba....most biztos gyúrjak a sárt.Aztan lesz itt beszámoló ala zari
uram a legnagyobb hottisztelettel ...de ez egy kicsit olyan gay motorosra sikerült...

ugyen nem fogtok vik-el egy sátorban aludni, ruhátlanul csillagfényes nyári éjszakán, közös csilisbab elfogyasztása után...

bocs muszály volt a fejemben a hangok mondatják ezt velem...
ezen az ogre ur-on jot röhögtem.. igy reggelire
jaxi látom te még megprobálod észérvekkel meggyőzni viktort a hülyeségeiröl...

mi már ezen rég túl vagyunk... felesleges ...
nektek is...
morgen
Zari..az erő,meg a motor hang nem minden... szépen szolnak a japán 4T,mintha a ktm mellette akarna darabokra esni ...de Teee mondtad ,hogy a crocc az crocc marad ... hiába akarsz te croccbol endurot faragni,ahoz kell 1 nagy valag pénzes láda,na de ha kifaragtad akkor verhetetlen lehet,de csak lehet ami nem biztos. En is okoskodok a kis yzf-re más rugostagokat,18 as kereket,wr váltót rakni, lámpát,300-as hengert...talan ha fiatalabb lenne,de nem olyan kezelhető a futóműje,az irányítása. fasza is lenne,a legkirajabb 4T,de inkább eladom és benevezek egy könnyű 2T be Na gyere és kövezz meg.. Nekem nagyobb 4T nem kell,ahoz mar nem kell tudni sokat motorozni ,felulsz ra es felvisz minden hol,mert van nyomaték
Szerintem azt az erőt soha nem használod ki ami van 1 yzf450 be...te aki szereted a szopókat,xtremezel,kell emelgetni,mozgatni,tologatni, rángatni max egy 250 4T 300 as hengerrel,enduro futóművel.....te tudod na,de nekem max ez kellene 4T be...na de olvass bele...
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/motokrossz_mx1_power_comman
der
Rossz az aki rosszra gondol! Én teljesen őszinte voltam, amikor írtam, hogy "nagytiszteletű"! Mindig nagy élvezettel titokolvasom soraid, különös tekintettel azokat, amikben a motorozás a téma Hóttökkomolyan kiváncsi voltam a véleményedre és nem kostolgatni akartalak Örülök, hogy tetszett, én is szeretem tanulmányozni a te mozgóképeidet. Sokat lehet tanulni belőlük No, nektek a legjobbakat holnapra, és ne hagyd otthon a kamerát kamerád!
látod szali..ha a kiscsoportos pro hajtásra akartál volna menni itt volt ma a lehetőség...és tanul6tál volna ma is valamit

de bánkodj...jön a tavasz és akor bár mikor mehetünk...csak haverek pénz idő és kedv kérdése
hat előtt hiába hivtok, de 6.02kor már képben vagyok

a fészen nem vok fent és igy ezt nem látom..de azért még holnap megyünk 1ütt
Vagy Így e

http://www.facebook.com/#!/pages/Endurocross-Dunaf%C3%B6ldv%C3%A1r
/337544583032110
lyó.
ma volta ka szikszdélyz menőink .. holnap meg mi toljuk a hegyet
Hali!
Ha van face bukod némmeg minket
"endurocross dunaföldvár"
Sokat viszont látsz holnap reggel 1/2 7 kor
csandiék voltak ma kint.. a 300exc a 350exc k.. és jó volt ..csak nem mesélnek mert csak tiitokolvasnak..
Ezt csak neked Ogre úr
a fogaim is szarok a sok fánktól,
majd eszek babot