Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csajom ugy döntött majd holnap visszük el ha nem lesz jobban....
végig nyomkodtuk hasilag, nem fáj neki, étvágya lenne de ma nem kap enni, láza nincs, alszik nyugiban...
szoval 1 nap megfigyelés...
nos,Ronis,mi a helyzet?
Ecsém ide akár mikor benéz az ember és megy a duma ezerrel
Motorozni meg mikor fogtok?
Nyáron meg pangani fog a topic
ez a kettő ez meg csak papir...
ott van hosi teri áki fater gabesz nagypetya havri meg a legjobb alfődink is..áky
az utolsó kép..szuper titkos..csak zozinak küldöm hogy ő is igy vágja meg a kentaki gumit..mert ez ily últra brutál jó...
pályára is..(mert tegnap autópályán is mentünk vele..50km!) .
meg az eksztém-en gyúrósban is jó lesz
na igy néz ki mosás előtt..mármint a rendes mosás előtt..nálam ez már mosás után van

azé szép az sx 525
na itt az utolsó vidi..
déwnek köszönhetően .
ez sárban nyalatós..ez a másodikfelfelé..valahogy mindég arra felé kezdjük...
mehetnénk másfelé is..de az akkor lankás lószar lenne
http://youtu.be/mywApO29xtI
en azt hittem,h olyan zsirszalonnas...

a videok ,csak az operator ne keruljon kepre
nem hilyáb a hivta endvy vajda is
ez olnyna húsos szalonnás talaj volt kicsi szalonnás résszel..
de főleg hÚÚs volt rajta...
meg visszafelé kristihány lemaradozott mert azt mondta nem jön a porba...és tényleg..még minimális por is volt az összekötőn
Ez az operator nagyon szereti a kamerat .

A talaj milyen szalonnas?zsirszalonnas v erdelyi?
nem ide illő kérdés.mi a magyar adóbevallás határideje?
nem ám lemaradok róla aztán még fizessek büntit is
az nem lehet..mert ez egy összel kijárt feljáró
vagy te lyártad ki
krisztihányal utaztunk hosi volt a dzsipiesz hang...
és olyan előzést látttunk egy fehér rönó kisbusz csinálta
jönnek a margák..jobbkormányos románok..3-4 ösze visszapróbálják előzni azt a 3 kamiont...
jön a rönó mester...
eleinte semmi flikk flak cska keicsit agresszivan tolja öket..majd az utolsó előtt..aki már előzte volna a kamiont volna de a kanyarban nem látt hogy mi a situ..és talán egy ezred secundumra elbizonytlanodott..hagyott maga előtt egy rönó mesternyi helyet...(a kanyar az jobbos volt, a kocsi már a szembesávban gondolkodóra fogta hogy hát...)ezt használta ki dzsézon fiscikella..vagy fernándó sumakker..(mert legalább két szeméyliség is versengett ashofőrben az tutti )de a rönő bevágódik az előzésben megbizonytalanodd jobbkormányos román mellé...mellé jobbról...azzal a lendülett megelőzi..majd kilép a kamion mellé... balról megelőzi azt is...a kanyar előtt...
jó láttunk hogy tiszta a kanyar meg minden..de az a román az...kévébe font a kopasz felyén a maradék halyat az tuti...
biztos forgaták a szemüket a benne ülök is . a még jó hogy tisztes távolból láttunk..
mer amúgy 1 örök élmény lett volna
méé fogjam be a fülem,én is tudom milyen az,nagylány vagyok már
lafatyos-ahogy az uram mondaná
szerintem arra a videora gondolt mikor a három csaj vonaglik a rudon...
az pl egy jol sikerült videod..
pink rájder

amugy itt régen elment egy idő után balra a nyom... ha jol emlékszem...
lyakszi mondta hogy sokat fejlődtem a videőzés terén...
de lehet hogy csak ara felvételekre gondolt hogy jól sikerültek ahol nem hallatszik a narrátor hangom

hidd el bálylint...ez a hegy még mindég tartogat meglepetéseket a motorosoknak..
pl asohaszáraz..kékpatakból jobbra fel feljáró..most porzott..full száraz volt...el sem akartma hinni..persze az alja az malaly..de 5 méter múlva megfull kiszáradt..pedig az mindégh nedves..mint a lyó..manka fogd be afüled..mindég nedves mint a lyaú punci...brithis:puszi(ungarise pina)
lya.. vittem ilyen pink spréyt otthonról mert ezzel fulyogatok a szabad időmben
itt a bicajosok örülnek a hónak,csak úgy száguldoznak az erdőben de olyan helyeken biztos van jó balesetbiztijük
vittél sprayt az összefujkáltad a fát...
helyettesithető 20 km-er biciglizésel a hoban...vag extrém sizés.... amikor nem veszel sibérletet hanem simán felgyalogolsz a felvono helyett...
na itt a heka(lásd:heca )
pró nyom..az álom feljáró a nálytmer feljáró itt goldentút nem szokott mosolyogni azzal a szÍÍp arany fogával
http://youtu.be/WaqU37NGIlM
nincs az a pénz........
ma rá kel sétálni egy 10 km-est rögtön elmulik...