bálylint..ha bevált akkor az jó ha meg olyna volt akkor az töki..nem tudtam..de sejtetem hogy okosak vagytok tossal mint a dög..sőt többesszámban...dögök
ha ettől is ugyesebb leszel..akkoor zsir feri mit fog majd szólni
csak szembe ne kerüljön biztos nem használ neki.
nekem kéne pár kannával belocsolnám a ház elejit ne álljon itt a víz mikor esik.
drága? mert ha nem akor kéne 4 kannával. jó cuccnak néz ki. belocsolnám a szomszéd földjét is ,nem tudná a buzi miért nem áll meg rajta az eső. miért nem nőnnek a növényei az enyém meg szépen fejlődik. bruhahahaha
jó lehet amotoromra is kennék ne keljen mosni többet. amugy a szemüvegem lencséjét lehet befujnám vele. söt ha magamat is lefujom én se ázok el . esőbe versenyen nagy előnyt jelenthet egy ijen kezelés. bekenném vele a gum ikat is akkor olyan mintha szárazba mennék nem?
300 exc -n volt (2008,2009, 2011). Még volt egy olyan megoldásom is hogy az sx főtengely lett beletéve az 250 exc-be és arra is rá lett téve a súly.
Eladtam a motor S.K.-nak, de egy hónap múlva visszaraktam neki az exc főtengelyt mert olyan volt a motor mint a vadló.
nekem jó ha vesz egyet ..sőt olyat amivel menni is tud ...
mert folyamatosan búgja az életemet kifelé a srác ...azthiszi majd a kéttével megmutatom a világnak szintiboy ...mondtam ki kell próbálni egyet ...
Tavaly tavasszal volt teljes generál, dugattyú hajtókar főtengelycsapágyak szimeringek tűgörgők kerékcsapágyak pds szemek, kuplung lamella szett, teló felújítás. Kb 50 órát ment azóta. Hívjatok nyugodtan, nálam van a motor, meg lehet nézni bármikor.
pedig még ezek amik a legjobbcuccok közé sorolhatók a powerparcba... persze drága de még nem is feleslegesek..van még pár jó cucc a powerpartsok között de azért javarészt mókusvakítás
tudom lehet csinálni negyedéből meg minden ..
és most teligáz ...van i
lehet az érték megörzőbe küzd a teligázokkal