Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt
én vagyok ma az első
Viktor nem tudom miért mondod,szerintem nem olyan béna!
Hi!
Van még mit tanulni,mármint nekem...
Lehet te vagy a videón,csak ez a neved Spanyolul...
ne itt egy kis szabi galimbó
http://youtu.be/SvEaXtYSAqg
Egy vadász tesz bele dizájnosabbat
a légszűrő bekoszolódás t megszüntető lyuk.. a másik oldalt ugyan ez megvan
na igy néz ki a lyuk
amúgy ha mindég elöl megy és egy lymahája van akor az teljessen jó hogy nem is koszolódik a szűrője.. csak a kártélyem koszolja be saját magának..amig ki nem vágod a légszűrőház oldalát
mi van..
úlyra szerelmes vagy pedig azt hittegy 40 felett ár csak a lankadat maradt

hidd el a lenyugvó nap is lemegy..vagy hogy mondta dszÍ sztályl
embör vagy dá
stét
de hol a picsában van zsír ferenc? beleesett az érték megörzőbe? lehet utána kéne nézni ,neme baja lett esetleg nem tud kimászni vagy ilyesmi.

raay te vagy a haverja, tessék elmenni hozzá és becsengetni! vagy mondjuk déw? te meg a munkatársa vagy ,neked hivatalból kötelességed utána nézni!
félre értessz! én azt nem értettem hogy 4 x mostad ki egy évben összesen? mert az nevetségesen kevés. a 40x az lenne a reális, annyi menethez amennyit te mégy.
Én ki szoktam cserélni minden menet után mindig volt v 3-4 azt cserélgettem 1perc a csere azt időm meg tisztogatni mindig volt 2józanodás között
Szali...a 4T-nek az egyik legnagyobb ellensége az olajcsere elhalasztása mellett, a légszűrő pucolásának elhalasztása...mindenki tudja,hogy mivel jár ha szaros a légszúró,nem kell regényt írjak róla,megeszi a szelepeket stb stb...ami aztan nagyon zsebrenyulos dolog tud lenni
csak az van , amit megtartottunk saját tenyésztésre...
a remény hal meg utoljára úgyhogy egy esélyt adunk neki
kis szőrgombóckák?felébresztettek?
hány kiskutyád van még?
vagy csak nem mondták , hogy ne igyál rá wiskyt
csok .. szurkolok neked hogy sikerüljön ez a gyökérkezelősdi...

nekem eddig két fogamon probálták, mocskos modon fáj... és ezt ugy mondom hogy pl furáshoz én nem szoktam inyekciot kérni mert minek.. nem egy tul fájdalmas dolog, de a győkérkezelősdis tüforgatos dologtol majdnem beszartam...
jah és mind a kétszer pár szenvedéses kinzás után ki kellett huzni a fogat...

szoval engem többet doktor nem vász erre a győkérkedésre...
ma usziba megyünk,csak még fel kellene ébredni
olyan gyógyszert adtak a fogamra,kiütött mint a fene,lehet valami kábítószer van benne
jó reggelt