na akkor kisakkoztam logikailag hogy a kroszos barátod sx 125-re fáj a fogad...
na azzal rajtad kivűl senki nem tud eltalálni a hegyben... tény hogy mocskos szépen énekel egy huszonőcsi, azt is aláirom hogy páyán nagyon él... de egy hegyben ahová sokszor kell a nyomatékbol megindulás, abban meg az nincs.... csak a agressziv fordulatbol haladás.....
te tudod..
nem mondod nyusziötöt veszel ....?
jól szól a gép..nagyon élvezem a hangját ha pirítok velük...
de pénzt azért nem adnék érte
mondjuk még crosspályára élvezetes lenne ...
amugy nemm tudom mibajod a 125 össel? az hogy te 120 kilos tepedék vagy és csak egy 525 nnyergében érzed magad embernek az nem azt jelenti hogy más nem szerethetne rendes motorral menni. szerintem a 125 igenis a világ legjobb kis mocija. és ha tetszik hanem azzal fogom elkenni azt nagy lepcses pofádat.
ja ez olyan hogy vannak kurvajó emberek, vannak jófejek, vannak normális emberek, vannak emberek, vannak rossz embereek , vannak seggfejek, vannak akasztani valóak , meg va............ nem irom le.
ja igaz. nem is bántott meg senki senkit. volt olyanis tényleg. akkor kurvára kelleett a lé. most meg azért hogy lehetne uj motort venni de ahhoz locsolni kel rendesen.
mi a helyzet ..mikor jöttök.. hivjatok fől..
mert már azt hittem haragszol.
pedig a dföldváriak a kedvenszeim
már van vagy 3 vezető is akivel ha együtt megyünk akkor az tök állat.
csndi szali meg a nyiregyiaek..
mindenki úgy ismeri már a hegyet hogy külön külön is élvezeteset megyünk..
annyira külön hogy már lassan az elsőkerekem sem engedi hogy a hádtcsó kövesse 1485re
bálinyó..
ne bántcsad.
azér mert ezt minden tavaszsal megcsinálja ..
azért egy igy
elmondta hogy mien vétel..
és megértem.
sőt azonosulni tudnék vele..mármint a barátnőjével. már mint aki eladja annak .
sxs titán telók. kistank nagytank, uj kisvizteres 2010 es henger. uj teljes kuplung rendszer barnett kosárral. uj hátso műanyag fehér, 3 db rezo, rezóvédő páncél, kézvédők, 19 " es kerék muzzal,új 18 " as kék husaberg krék labdacsokkal, uj első kerék muzzal, ujfajta lengővilla, 2 db uj 18 as gumi egy pirelli egy geomax . plusz hengerszett, 2 tompító, uj váznyulvány, uj ülés, meg afaszom tudja mi nem. ezer kilo kacat agaragéban. az ajánlat keddig él.
ha eladom akor veszek egy 80as kis rm et egy 1979est.
na azzal rajtad kivűl senki nem tud eltalálni a hegyben...
te tudod..
nekem nem kéne huszonőcsi az biztos
jól szól a gép..nagyon élvezem a hangját ha pirítok velük...
de pénzt azért nem adnék érte
mondjuk még crosspályára élvezetes lenne ...
csak évente 2-3-szor ez van.. de hajrá, én szurkolok...
mert már azt hittem haragszol.
pedig a dföldváriak a kedvenszeim
már van vagy 3 vezető is akivel ha együtt megyünk akkor az tök állat.
csndi szali meg a nyiregyiaek..
mindenki úgy ismeri már a hegyet hogy külön külön is élvezeteset megyünk..
annyira külön hogy már lassan az elsőkerekem sem engedi hogy a hádtcsó kövesse 1485re
0,5 re a trélyfát.. hivjatok oszt megyünk.
ne bántcsad.
azér mert ezt minden tavaszsal megcsinálja ..
azért egy igy
elmondta hogy mien vétel..
és megértem.
sőt azonosulni tudnék vele..mármint a barátnőjével. már mint aki eladja annak
szali ugyse kapsz ehelyett jobbat enyiért.... bár ez nálad már sport ez az eladom-nemadom-demégiseladom-ááámégsem-sem-inkább...
Ha cserét beszámítsz meg fizetsz 1kg-ot akkor kipróbálom