Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert túl nagy mi.. inkább te si a 80asomra hajtol
eladó egy 5huszon5 esigsz.. szuper verda.. csak keddig.-... 1milláért..
ha eladom akor veszek egy 80as kis rm et egy 1979est.
jo az csak odavalo kell. 125 bergre gondoltam. szerintem jo gép. majd kiderül. vagy nem. akkor leszarom.
neked sem lesza barátod
hahhahah
na akkor kisakkoztam logikailag hogy a kroszos barátod sx 125-re fáj a fogad...

na azzal rajtad kivűl senki nem tud eltalálni a hegyben... tény hogy mocskos szépen énekel egy huszonőcsi, azt is aláirom hogy páyán nagyon él... de egy hegyben ahová sokszor kell a nyomatékbol megindulás, abban meg az nincs.... csak a agressziv fordulatbol haladás.....
te tudod..

nekem nem kéne huszonőcsi az biztos
nem mondod nyusziötöt veszel ....?
jól szól a gép..nagyon élvezem a hangját ha pirítok velük...
de pénzt azért nem adnék érte
mondjuk még crosspályára élvezetes lenne ...
na kire gondolt szali kategoria...
amugy nemm tudom mibajod a 125 össel? az hogy te 120 kilos tepedék vagy és csak egy 525 nnyergében érzed magad embernek az nem azt jelenti hogy más nem szerethetne rendes motorral menni. szerintem a 125 igenis a világ legjobb kis mocija. és ha tetszik hanem azzal fogom elkenni azt nagy lepcses pofádat.
szewasztok ...látom megy a motorbiznisz ....
lya ze pint olyan..tarcsd a barátaid közel de az ellenségeid még közelebb..ezért is vagyunk szalival tökk közel egymáshoz
ja ez olyan hogy vannak kurvajó emberek, vannak jófejek, vannak normális emberek, vannak emberek, vannak rossz embereek , vannak seggfejek, vannak akasztani valóak , meg va............ nem irom le.
figyu..vanna ka gecijó vételek.. vannak a lyó vételek..vannak az egész jó vételek.vannak a hát..kategória..meg van ez .
ja igaz. nem is bántott meg senki senkit. volt olyanis tényleg. akkor kurvára kelleett a lé. most meg azért hogy lehetne uj motort venni de ahhoz locsolni kel rendesen.
vik nem szántam bántonak ....

csak évente 2-3-szor ez van.. de hajrá, én szurkolok...
1485mm re.. ugyan is ennyi a tengelytáv ..a középtengelytáv.. ugyanis ez változik..ha a fogak is változnak illetve a lánc nyúlik:-)
mi a helyzet ..mikor jöttök.. hivjatok fől..
mert már azt hittem haragszol.
pedig a dföldváriak a kedvenszeim

már van vagy 3 vezető is akivel ha együtt megyünk akkor az tök állat.
csndi szali meg a nyiregyiaek..
mindenki úgy ismeri már a hegyet hogy külön külön is élvezeteset megyünk..
annyira külön hogy már lassan az elsőkerekem sem engedi hogy a hádtcsó kövesse 1485re

0,5 re a trélyfát.. hivjatok oszt megyünk.
bálinyó..
ne bántcsad.
azér mert ezt minden tavaszsal megcsinálja ..
azért egy igy
elmondta hogy mien vétel..
és megértem.
sőt azonosulni tudnék vele..mármint a barátnőjével. már mint aki eladja annak .
de a másik se lesz fényévekkel jobb hiába fiatalabb...de te tudod...
kimondta hogy enyiért? csak kéne az ára és kész. hozzá kell rakni bőven.
jo morgent...

szali ugyse kapsz ehelyett jobbat enyiért.... bár ez nálad már sport ez az eladom-nemadom-demégiseladom-ááámégsem-sem-inkább...
sxs titán telók. kistank nagytank, uj kisvizteres 2010 es henger. uj teljes kuplung rendszer barnett kosárral. uj hátso műanyag fehér, 3 db rezo, rezóvédő páncél, kézvédők, 19 " es kerék muzzal,új 18 " as kék husaberg krék labdacsokkal, uj első kerék muzzal, ujfajta lengővilla, 2 db uj 18 as gumi egy pirelli egy geomax . plusz hengerszett, 2 tompító, uj váznyulvány, uj ülés, meg afaszom tudja mi nem. ezer kilo kacat agaragéban. az ajánlat keddig él.
Reggelt !
Ha cserét beszámítsz meg fizetsz 1kg-ot akkor kipróbálom
sürgősen eladó a motorom. azaz keddig. az ára fix 570.- ezer.- mindenestül az öszes alkatrésszel rezokkal stbstb... kedd után tárgytalan. 06305217211