Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

663 megnézet ségű a videóhm
szaléi ezért neked a hála
ismertebb vagyok mint .
patyi..csk neked csak most
A VIdeÓ
amiért hivott endi rélyda is
http://youtu.be/XjgvXs9phIQ
oksa
jo mindegy teljesen hogy 9-vagy 10 éves egy motor.
számok terén ne vitatkozz..0-1-2-3-4-5-6-7-8-9
és én nyertem.. mert tudom az összes számot.. kombinációkkal a variációi meg a végtelenben van
hazudós..
nézd meg a hivatalnabn..k5 ös volt
csak szereted volna ha hatos.hahah
idővel az emlékek megszépülnek..
mert olyan vagy mint az öregszem..
2006 os volt. de psszt!
ne szolly be ..a 125 te az a vörd beszt bályk
anál..már csak az az én álom rm 80asom a jobb ami 1979es (olyan mint én )visszamaradt...modell.
én is olyan vagyok..aki egyszer eljön hozzánk és akár hog érzi magát anál én egy visszamaradt dolog leszek..vagy mert úgy lyár mint krisz meg robi hogy nem bir szasbadulni innen..vagy soha soha a büdös életben nem jön többet .
Én mentem a Kátay fiának a 25-ös bergjével de nem egy erőgép !
Se a Kátay, se a gyerek nem tudott felmenni vele a bányafalon.
Utánna odaadta a gyereknek a 300-ast és elsőre felküldte.
most hivott szaléi.. hogy nem ő volt és akor is sem.,.
csak hasonlitott rá..és eg 2004exc 525tel volt amit egy kereskedő sózott rá.. 2005 január elsején a regadót megvárva...
de az volt a másodk legjobb motorja..
mert azóta volt neki egy 250sx 2005 azzal volt a legügyesebb.
mikor még ügyes volt.
sosem látod az erdőben ..de ha lenne viszpillantó tükör a motorodon akkor igen
kicsi krisz
há az van hogy ez már nem 1 simpson...
de erre már te is rályalyöttél
az van hogy egyik csavar utééán a másik jön.aztán dekni le..aztán aza alat islszenek csavarok és az alatt is lesznek dolgok..mikor elfogyott a dekni a dolgok meg a csavarok..alkkor szétszedted a blokkot.. és ott van az asztalon...
kelél egy gépkönyv ami segittcshég!és akkor okosabb leszel..(tőlem már most is az vagy )csak magadhoz képest leszel okosabb...
ezt hozza az öregedés..mert eleinte okosodsz de van 1 kor ami fölött .
én biztos nem. nekem nincs zseblámpám amivel villoghatnék nekik. más volt. egy távoli ismerős. azóta se láttam.
azóta van attol eghsztrémebb is.
mekkra egy hazug fényezős szutyok.
fényevő
csak jötek és azt mondát ezek a magyarok...és összesúgtak...

mert gabesz villantott nekik...oszt ott egybő istenné is avatták.. a hely meg let a zarándokhelyük..még 1,5 év múlva ia ott voltak mikor egyszer arra mentünk
ezek dúrwa vidik.. nagyon.. it nem is merünk menni..egyszsr láttuk a románokat.. ahol mi sohasem mertünk menni..ök ott oda vissza.. dÚrwa
mi meg a csirák behúztuk a farkunkat.. a seggünkbe és gó home.

jön dzsarviksz és ö is úgy fog hazamenni farokbehúzva...
mivan jaxi? nem láttál még fasza helyeket? ez 99% ban a mi részeinken van. haha 1:45 nél van egy sziklalépcsős. az a románok szent helye. mára már fossá rugatták. egy ismerősöm ment fel rajta először akkor még csak nézegették mijen jol néz ki és meredek. ez meg odament és elsőre legyalázta. bruhahaha azota járnak oda gyülekezni. de már az eső is lemosta . sima csíra hely lett . a kék jamahás a vadász. azota azis eltünt. csórinak agydaganata volt. nem tudom mi lehet vele.
Hello, sziasztok !

Van egy GasGas EC 50 Rookie Pro-m. 75ösre van felfúrva.
Vízhűtéses ugye és én anno (simson után) nem figyeltem erre, ezáltal kifogyott a víz és azóta ha teletöltöm váltóolajjal a blokk kuplung felőli részét és a vízhűtőt is teleöntöm, majd ezekután a túlfolyó csavart leszedem, akkor látni lehet, hogy a víz és az olaj összekeveredett.
Mi lehet a gondja? Csak szimeringes vagy a tömítő égett el, vagy esetleg komolyabb baja lehet? :/ :)
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Üdvözlettel: Krisztián
azt nem tudom ,de harmadiknak beszállnék.
Szia Józsi!

Én vittem ma be a rezót!
nem tudjátok véletlenül, hogy ez milyen motor?
szalinak meg nektek... azéé ott vana srác ...nem is kicsit ...nyusziöt

http://www.youtube.com/watch?v...
van 50 köbcentis enduro is a szűzmáriáját neki... nem kell mindíg a nagy 2T 125 ös.... neeem