Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ideért a haw
holnaptól 1 hét szünet a suliban,nem fogok itthon egyedül unatkozni
memé...? hápont dicsérgettem...
jaj milyen vagy korán reggel
aha értem...

én is szivesen kiprobálnám a tényleg nyektetősben előny-e vagy hátrány...
ez az Ádám fiu... persze én gratulálok zsirferinek is....

aztán lehet most nagyon besértődött azt nem is jön többet ide, anyit cikiztétek a haskivillantos , vasgolyoemelgetős videojával
mi lesz itt az értékekel ezután, sehol egy gurulo ötcentes, ? vagy legalább egy több száz fős világmegválto motoros felvonulás, tegyük legálissá az erdei motorozást táblákal...
köszi. beszélt már a srác hosival úgy tudom.nekem fingom nincs az egészről melyik mi. az új munkahenger azért kell ,hogy lehessen álligatni . amúgy szerintem nem hülyeség ,de nekem nem lesz az biztos.
de kinek. .. zsir fecinek
gratula ...
zsolti, ez érdekes hogy adnak hozzá már másik, gondolom "erősebb" also munkahengert , merthogy erősebbek tán a rugok és nehezen emeli ki a cuccot...
lyaú reggelt.

akkor ez iat volt a vissazpörge..3és fél bekflipp után leérkezés blokkvédővel egy nagy fára
de volt ott még más is rajtunk kivül az tuti .
ez nagy segitség ha van a hátitatyoban, mondjuk román sziklás patakmedres rengetegben

hogy hasonlatal éljek..medveállo a cucc...

ha van ilyen nálad ,nem maradsz az erdőben és nem lesz belőled medve vacsi...
Én ilyennel ragasztottam a kuplung oldalit,jó cucc.Nekem jó lett.
Ez komplett szett ! Csak ez van a Hosinak is benne.

http://rekluse.mybigcommerce.c...
ha műanyag akkor sima kétkomponensű, vagy műanyaghegesztővel, ha fém akkor kétkomponensü ragaszto vagy profi hegesztő
csika.
ez most akkor ez ki az?
csak nem zsirferi volt
vagy neki nix olyan hazspólólya
Sziasztok!

Február első hétvégéjén megkezdődött az idei szezon, a budapesti Syma csarnokban a Super-Moto-Cross-szal ( teremcross ). A pálya a tavalyihoz képest sokkal nehezebbé vált és gyorsabbá. Számos új akadály váltotta fel a jól megszokott nyíregyházi akadálysort. A nemzetközi motocross kategóriában, ahol én is rajthoz álltam, a versenyzők negyede volt magyar, így mondhatjuk elég színes mezőny volt. A szombat délelőtti edzéseken, ahol 2x10 percünk volt, hogy megismerjük a pályát és a lehető leggyorsabb kört összerakjuk az 5. helyet szereztem meg.

A versenyek délután 5 órakor kezdődtek, az első előfutamot sikerült megnyernem így egyenes ágon jutottam az amerikai döntőben. Ezután már csak 10 óra körül ültünk újra motorra az amerikai döntő keretein belül. Elég nehéz volt ezt a sok szünetet megszokni, majd a sok pihenés után egyből motorra pattanni és a legjobbat nyújtani az első körtől. A döntő első futamából továbbjutottam – az első két amerikai döntő futamból az utolsó 2 versenyző kiesik -, majd a második futamból is és így már biztosan benn voltam a döntő utolsó fordulójában. A rajtom nem sikerült a legjobban, a 4. helyen fordultam az első kanyarban. Majd 3 körön át harcoltam a 3. helyért, amikor az előttem álló versenyző hibáját kihasználva előre léptem és megszereztem a verseny végén a 3. helyet.

Vasárnap a délelőtti edzések alatt sikerült javítanom az időeredményemen és a 3. helyet szereztem meg az időmérő edzésen. A versenyek ezen a napon is 5 órakor kezdődtek. Az elődöntőben a 4. helyen értem célba egy elrontott ugrás után, ettől függetlenül a döntőbe kerültem. A döntő első két futamából továbbjutottam az utolsó futamba. A rajtom elég rosszul sikerült, ami az egész versenyemet is megpecsételte. Az első 2 körben beszorultam az 5. helyen álló Marcus Eigner mögé és mikorra megelőztem az előttünk lévő versenyzők már akkora előnyre tettek szert, amit 3 kör alatt nem tudtam behozni. Így végül az 5. helyen zártam a vasárnapot. A két nap összesített eredménye alapján a 4. lettem a profi kategóriában, amivel elégedett vagyok, illetve ami a legfontosabb, hogy az egész hétvégét túléltük komolyabb sérülés nélkül.
hály bélák
mi a stályz.

tos
fasza a védő...

van egy eladó kendám ha valakit érdekell...
k 774 120/100-18as
nekem ez a fajta van fent már szeptember óta...(most hétvégén is ez volt .. ez már bizonyitott elég sokat )

de kicsit sok itthon a gumi és ezért az egyiket eladnám.

ha valakit érdekell..14.300ft utánvéttel együtt...
06-20-9479-215
http://www.rmcmotor.hu/termek/...
https://
www.google.hu/search?q...
biztos jó lessz
Üdv! Kilyukadt a gyújtásdeklim, milyen ragasztóval lehet azt megragasztani? Volt már ilyesmiről szó itt régebben! Tudna valaki segíteni?
Azé Grill bá tette a gépet
Jaja,ha szíp fínyes és színes gyorsabban hasíttyaja a levegőst