Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vik meglesem hova lett a múltkori ..lehet nem lett eladva ..vagy nem emléxem...
én mint főnök... kb mint fing a biliben...

megáljatok teremtek egy érték állo forumot ahol nem lessz viccelődés, meg marhulás.. csak a szintiszta értékek fognak folyni.. asztalracsaposszmájli.
jah erröl beszél zozi mindig hogy párosával hajigálják azt a zselés befogos powerparcot a kukába...mégis mindig van aki megveszi arany áron...
mit kapott má megent alyándékba.. 8as golyót
mer olyan irigyek vagyunk é..
de a bakonyba meg ronix a főnök úgyhogy nem közvetlen de közvetve neked is a fŐnököd
mér..nálatok még az van?
Neked a főnököd! Te kapod tőle folyamatosan az ajándékokat!
Én arra gondoltam hogy csinálok belőle hólapátot!
szalinak éa a qÚplungtudatlanoknak egy kis oktatás..
a szportmotorakadémiáRÚ

hát ezen behugyoztam

zozi kéne az a teló csúszógyűrű mert nagy a baj
hello bélák

.
margit.. a táblák jók lesznek még akár mi másra is...pl

szabadtcságot venezuelának
illetve ilyen tiszta vizet iszó ilyen csÚkormackó hasad lesz...
edzünk feketében úgy is beül világit a...zagyunk
aztán hogy a nap ne mennyen le shimán...robúr is taknyolt 1et..
neki is beakadt a lába a kormány meg a motort közé, csak neki nem engedte el a jószág csak mikor már földbe ért és megcsavarta a térgyit...
volt ám bajság...
maga a fekvés nem volt nagy de a csavarás miatt .mégis ez volt a legkomolyabb...de aztán pár perc múlva ős is jobban lett megitattuk vele a cukros löttygatorrédet..amig pihizett felvittma a motorját és akkor szem,besültem azzal hogy nem a szikszdélyz gumival volt a baj...
hanem ez az okos tÓDi...valami zseléskormánybefogó szutyvadékkal van.. ami gyakorlatilag 2-3cm kormány le-föl mozgásokig nem is támasztódik meg...
nem is tudom olyan érzés mintha ez elsőkereket állandóan kibillegetetné valaki alólam
és ez a zselés szutyokért még péztet is kérnek...
hát ez maga a szopatás ne továbbja
...
nehogymár veszendőbe menjenek a táblák.... menjél szépen tüntetni... majd a főnököd mondja az instrukciokat mikor hova...
Én meg már megcsináltattam a táblákat is.Most azt se tudom mi lesz velük!
az a baj van belőle pár ..de akár hogy nézem a 19colos kerékre meg nem tudom feltenni...
mer mind 18as
nem ..ezt ingyé kaptam...
de keresni akarok rajta
aztán másnap szanberg halálánál...visszanyalta krisztihányt a hegy...
kérdjük mi volt... a szanberg halála felénél....héá mondja hogy lefelé elkapott e gy fát és beleszalózott a patakba...
ja csa kennyi.. gondoltam hogy semmi baj sem lehetmmert ha meghalnál előtte úgy is szólnál
hát röhögtünk mint a fakk kutyák...
aztán hazafelé még hosi alakitott bee a reklúz okossága miatt..mert nem kell qplungolni de ha gyertyában kicsit több gázt húz akkor autómatán katapultál az a reklúz...
de végül is sem neki sem a motorjának semmi baja sem lett...
ez egy ilyen 7vége volt
vik...nem szégyen az ha 10-ért vetted s keresni akarsz rajta...
még egy kis agshió a 7végéről

szali szól hogy kifogy a benyály.. és azonnal a legrövidebb úton gó homÉ
elindulunk ..már majd a szanberg haláláig eljutván..de aztán mégsem..szóval gó home...
és az egyik ilyne betegen rátöltős...kissé sem lenakás ám erőssen oldalcsúsztatott feljáróban a végén bebizonytalanodtam hogy hol is tudok átmenni a fákon.belassultam majd meg is áltam...
többike szépen kikerülték a fákat.... én meg mondom..eloldalazok...
ááá.de akkor ezek leugatják az égről a holdat is.. inkább nekifutok még 1szer
lenézek...hát ez ölég meredek lesz...meg nem kevésbé sáros is a talaj...de ez még mind haggyán...olyan ? alakb na jöttem felfelé...de lefelé ez a kérdőjelet megcsinálni.. ezt nem nagyon tudom mert csúszik az eleje is...és ahogy ezt gondoltam..már csúszott is...megindult a motort...2m rel a nyomom mellett... fékezem ahogy birom..de még oldalra kéne tartani mert.. a nyom...aztán márt csak 50cm hiányzott hogy ráérjek a nyomomra..de akkor már mocskossul begyorsultam...mikor észrevettem hogy itt van a gebasz..mert egy 30cm átmérőjű fa meg pont ott van...kidőlve...
na azt telibe....na az gáz..nagy gáz...
repülök szaltóban előre.. motor kormányába beakadt a lában..pörgetett magával...de aztán egyszer csak elengedet. és már külön pörögtünk... én kigurultam...a motor meg mellém csapódott...
pont úgy hogy semmi baja sem lett...de semmi....
a seggemen viszont a fél liternyi viz az ivóban az szétpaccsant majd szétfolyt...
kb 10en méterrre a fától áltam meg egy másik fától 1m re
semmi bajom.. csak a szivem majd ki ugrik.... elzártam a benzincsapot.. és leültem a motort mellé...kicsit megiedrtem.. ugyhogy ültem ott mellette pár percet...
ezek addig persze rá se hederitettek hogy mér van nagy csend...
na összeszedtem a lelki erőmet.. azt feláltam.. felmegyek a tetejére.. ezek ott álltak...pont úgy hogy a katlant nem látták ahol épp majd megdöglöttem..
há mondom bakker volt egy kis meleg helyzet...ti meg rám se néztek..
azt mondja kristihány...há kérdezte robika nem é lehet valami baj vÍgtorral...de krisz megnyugtatta.. biztos nem halt meg mert akkor szólt volna

a marhálya
már a lyégen koronázásra értettem...mint annó matiasz königet...az is szopatta a népet.. az összes közép és alsóosztálybeli utálta csak a gazdagok szerették...pont mint ezt
mondjuk ha lyégBEN! koronáznák..én is a fejére tennem azt a koronát
alaszka jegében ot lenne a legjobb neki(meg nekünk is utána)...ha meg pár év múlva kiolvadna.. athilla mellé temetnék a nagy humÓk közé
örüllyé neki..
mert akkor lenne már ember aki saját magát salyát maga által megkoronázná magát..a fel-csőd-i focista aki nagyon mellé lőtt. nem is lenne ezzel baj...
csak ne a mi fejünk felett...amerigába lenne..olyanokat tabcsolnék neki...

hát igen.. az érték..a teremtő...
elhagyta a fhórumot...

amúgy eskának köszönnyétek mert ő hozta ide..lehet ős is vitte el..hát az totál(nem) gáz lenne

sia ferensz...há tudjuk hogy bozótharcos vagy...
itt is most váltott át a szakado eső hoesésbe...

már unom az idei telet, még a balcsi sem fagy be...