há az nem mert irtam is.. tehát megent nem léptél fel szkálypra...
vágod..
mint a múltkor sem.
ha felléptél olvasod az üzit.. de látom nem olvastad se a délelőtit se a tegnap esti segélykérőt sem
Szerintem a 4T-nek csak egy nagy előnye van a sok hátránnyal szemben, nem kell benzinkutat cipelni a hátadon, ha elmész egy extrém versenyre ok, lehet nyomatékosabb, egyenletesebben adja le az űber brutál erejét(ami csak annak kell, aki 110 kg vagy csak erőből tud motorozni ), de ez hátránya is egyben, nem lehet vele kilőni magad sehova
Sorry de nem tudtam kihagyni
hály.
úly huiremim vannak..
a bandába megent beköszöntött egy 4t..mostmár az összes 6 délyzi menőnknek 4t dorombol a segge alatt
csandinak ia garatula a 300exc hez
nekem meg garatulálok hogy ilyne haverjaim vannak
már csak kriszenk kell belátni hogy az 525tel könnyebb..de ez is hamarosan be fog következni...csak 1szer adjam oda neki. befellegzet a 2012es 300 ikszvécélyének.. .
mondjuk akkor én is beszopom mert ha ugyan azzal a jó tecsnikával jön...és akkor veszélybe kerül a vezető posztom... de ha felhizik 110kilóra akkor meg már biztos
dede...5. osztályba jelentkezünk.
holott a gyerekeknek még fogalmuk sincs róla 10 évesen hogy hova szeretnének menni.mi ajánlást a realschule+-ba kaptunk,ami azt jelenti hogy magyarul érettségit adó középiskola.én ennek nagyon örülök,a vártnál jobban teljesített az én drágám,és fél év alatt úgy megtanult németül hogy az hihetetlen
2 év után van mégegy döntési lehetőségük iskolailag.ha ügyesek akkor átmehetnek gymasiumba.
vágod..
mint a múltkor sem.
ha felléptél olvasod az üzit.. de látom nem olvastad se a délelőtit se a tegnap esti segélykérőt sem