dont vörri kedves idegen ki nevét nem elmitem..
az utolsó aki még nevezhetett... ..ő akinek még motorja sincs..lehet majd ő helyén indulsz...nyugodj meg ki fogom találni hogy nehogy itthon ragadj ha kell egy kétt embert klikvidáltatok...mert nekem ér annyit hogy csongrádmegye teljes lakossága biztonságben maradjon...kis áldozattal nagy embermennyiséget mentek meg
zsolti! hepp tomi barátom most vett egy gopro hero HD-t zsír újat de még ez elsó full HD-st 50ezerért! biztos tudsz még te is venni ilyet! és az legalább tuti 100%os kamera!
sanyieros névű felhasználónk az a nyirségi srác akinek megvolt a zsír új 300ec és eladta alig 2-300km után,mert mégse az a világ legjobb motorja üdv a fóruom SA! csak tudják hogy te is itt vagy4 mert már hallottak rólad!
Ott van a hargitafurdon megszervezve a verseny, Székelyudvarhely és Csikszereda között van, szállás pedig ezerrel van fent.A tavaj bejártuk a terepet,nekem tetszett,csak kibaszott köves.. a lényeg,hogy meddig bírod cérnával a versenyt...
zsir, csak mondom amit láttam.
fel huppantál mindig HIBA ha meg engeded szoljak.
rakell huppani fuggetlen a talajtol s utan ratolni a kuplungot kis gazzal.
Jaxy arra a versenyre én mennék, szervezzé nekem valami fasza szállást zsir ? csikban lesz ? mert csak GPS kkordinata van ?
Valaki a biztonság kedvéért 2x is nevezett aztán lehet van 2 ugyan olyan nevű emberke
Rengeteg a magyar induló igaz felük nevét nem ismerem pár román srác is ismerős, ezek szerint indul Robi is, Ricsi, látom te is ott
Értem én ,hogy miről beszelsz,csak ez tavaj tél elején készült és minden meg volt fagyva..0.54 nel pedig a fagyos köveken,minden csúszkál, és próbálom kézből segíteni,holott jo S12 es gumi van hatul,csak az a baj ,hogy nekem 19 es a hátsó, és nem tudok enduro gumit rarakni,igy ....
Mindenesetre ha ilyen nevek indulnak a class A ban, vagy lájtos lesz nekik a nyomvonal, vagy azért indulnak, mert tudnak valamit, hogy ez küzdős lesz, akkor meg kössétek fel a nadrágszárat az is lehet a szervezők felbuzdulva azon, hogy kik indulnak, lehet most tervezik át az A nyomot kicsit küzdősebbre
Mindenesetre az jó dolog, hogy a világ élvonalával állhattok rajtnak vagy akár a B ben induló Gecsa is ott lehet Jarvissal egy versenyben
az utolsó aki még nevezhetett... ..ő akinek még motorja sincs..lehet majd ő helyén indulsz...nyugodj meg ki fogom találni hogy nehogy itthon ragadj ha kell egy kétt embert klikvidáltatok...mert nekem ér annyit hogy csongrádmegye teljes lakossága biztonságben maradjon...kis áldozattal nagy embermennyiséget mentek meg